RAKOUSKO; Hliníková fólie na drůbež
Poptávám výrobce hliníkové fólie na balení grilované drůbeže, cca 30 cm šířky, 300 m délky.
Poptáváme výrobu pružin
Poptáváme výrobce pružin pro automobilový průmysl. Měsíční objem: 20tis ks. Výkresová dokumentace a další detaily na vyžádání.
PÁKISTÁN; Nože
Jsme výrobce loveckých nožů, kapesních nožů, damašských nožů a všech druhů nožů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám fasádní lešení, použité
Koupím cca. 200-400 m2 fasádního lešení LAYER š.70cm (možno starší, použité ) a ručně vedený starší vibrační válec
Hledáme distribuci armatur ze Španělska
Naše španělská společnost se zabýva výrobou a prodejem kvalitních bytových armatur,/koupelna, kuchyně, zdravotnické provozy/. Poptáváme distribuční společnosti, resp. montážní firmy, které provozují anebo chtějí provozovat velkoobchody s tímto kvalitním zbožím ve vynikajícíh cenách a nadčasovým designu.
SAE; Potrubní výrobky Siemens
Poptáváme podrobné informace o nových potrubních výrobcích firmy Siemens.
Poptávám elektrody a svařovací drát
Žádám o zaslání ceníku ritulových-bazických elektrod a svařovacího drátu - CO
INDIE; Nářadí
Poptávám ruční nářadí, tesařské nářadí, zahradní, řezací, měřicí nářadí, kladiva, francouzské klíče, kleště, kombinačky, dláto, výstružník, kuchyňské náčiní, závitová čelist, brusné kotouče, objímky, rycí jehly, posuvná měřítka, motory.
PÁKISTÁN; Drátové pružiny
Hledáme výrobce drátových pružin.
INDIE; Kování rakví
Hledáme velkoobchodníky s kováním rakví, jako jsou držadla a kříže. Jsme výrobce těchto produktů již 12 let a máme mnoho nových produktů. Vyrábíme je ze železa, zinku, mosazi a také plastů.
SAE; Spojovací materiál, trubky, nosníky
Hledáme výrobce a dodavatele: - trubek a spojovacích částí - nerezová ocel, uhlíková ocel, legovaná ocel, - ocelových předmětů - nosníky, úhelníky, plechy, - ventilů.
BELGIE; Smaltované kuchyňské výrobky
Obchodujeme hlavně se zbožím pro kuchyň a domácnost. Chtěli bychom navázat partnerství s výrobcem schopným vyrábět pro nás během tří let naše smaltované kuchyňské výrobky.
PÁKISTÁN; Potrubní armatury
Tendr na svařované/závitové potrubní armatury. Pokud máte zájem zvítězit v tendru na dodávky závitových potrubních armatur, kontaktujte nás prosím na níže uvedených e-mailových adresách.E-mail: interlink@interlink.net.pk E-mail: nanak@interlink.net.pk E-mail: bhagat@interlink.net.pk E-mail: info@interlink.net.pk Web-site: ...
EGYPT; Svěráky, brusky, čelisti svěráku
Poptáváme tyto nástroje: - 8 " stolní svěráky, - 6 " brusky s motorem více než 1/2 HP, 50 Hz, 220 V, - 5 "/ 7" a 9 " čelisti svěráku.
Poptávám HAKI lešení
Koupím Haki lešení malé i větší množství až 20 kostek cena za 1 kosku až 4000 Kč - podle stavu.
ČÍNA; Železářské zboží
Specializujeme se na železářské zboží a náčiní hlavně na: měřicí nástroje, kleště, maticové klíče, kladiva, nože, žebříky, boxy na nářadí, dveřní zámky, visací zámky, malířské štětky a zahradní náčiní. Více na www.dongruncn.com Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Gramofony, svařovací elektrody
Hledám odběratele gramofonů, staničních hodin, odtavných svařovacích elektrod, strojírenských výrobků.
ČÍNA; Vodovodní baterie
Naše firma Shanghai Yibiao B&K Fittings Co. Ltd. je čínský výrobce kuchyňských a koupelnových mosazných baterií, komponent atd. Hledáme firmy z oboru kuchyní a koupelen, které mají zájem o OEM dodavatele.
ČÍNA; Železářské zboží
Specializujeme se na železářské zboží a nástroje, hlavně měřidla, kleště, montážní klíče, kladiva, nože, žebříky, skříňky na nářadí, dveřní zámky, visací zámky, štětce a zahradní nářadí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.dongruncn.com
ČÍNA; Úchyty, panty, držadla, kování
Naše továrna vyrábí koupelnové úchyty (držáky), koupelnový bezpečnostní artikl, skříňové panty, držadla, dveřní kování, držadla zásuvek, úchyty, dozické zámky, pojistné mechanismy atd. Více informací na http://kkp.manufacturer.globalsources.com http://www.kkphardware.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
ČÍNA; Železářské zboží
Náš závod je odborníkem na navrhování, vývoj, výrobu a marketing, spojuje řadu podniků vyrábějících železářské zboží. Vyrábíme především koupelnové příslušenství, koupelnové bezpečnosti výrobky, závěsy skříní, skříňové kulové úchytky, zámky se závorou, dveřní kliky, dveřní závěsy, dveřní zámky, dveřní kulové kliky, zarážky dveří, držadla zásuvek, ...
Poptáváme nerezový materiál
Poptáváme materiál 1.4301(ČSN 17240) v rozměru 140x90x270mm - 322kg a v rozměru 140x30x270 - 110kg. Děkujeme předem za nabídku.
ČÍNA; Železářské nástroje
Jsme výrobce železářských nástrojů, hlavně vyrábíme ruční nástroje. Hledáme spolehlivého partnera k obchodní spolupráci.
EGYPT; Kuchyňské vybavení
Poptávám následující výrobky, pošlete mi prosím informace a ceník: 1 - soupravy příborů 2 - nádobí na vaření 3 - kuchyňské potřeby 4 - kuchyňské roboty.
Poptávám Haki lešení
Koupím Haki lešení malé i větší množství, nabízím až 4000 Kč dle stavu. tel:775157844