Hledáme ke koupi bytový dům v Kuřimi
Hledáme ke koupi bytový dům v Kuřimi s 8 a více bytovými jednotkami nebo s možností jejich zbudováním.
Hledám krátkodobý pronájem bytu v Brně
Hledám krátkodobý pronájem bytu 1+kk v Brně – Líšni (pouze na 3 měsíce), cena do 11.000 Kč včetně inkasa.
Poptáváme pronájem bytu nebo RD, Brno a okolí
Poptáváme pronájem bytu nebo RD, Brno a okolí, do částky 16.000 Kč včetně inkasa pro 4 osoby, máme 1 většího psa.
Poptáváme zakoupení bytového domu, Brno
Poptáváme zakoupení bytového domu, Brno s 8 a více bytovými jednotkami nebo s možností jejich zbudováním.
Poptáváme zakoupení pozemku
Poptáváme zakoupení pozemku v Kuřimi nebo v Brně pro výstavbu bytového domu s 8 a více bytovými jednotkami.
Dodávka clusteru cloudových služeb II
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů clusteru a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory (dále jen „rozšířená záruka“) ve formě reakce next business day, on site v lokalitě ÚVT MU, Botanická 68a, Brno.
Hledám rodinný dům určený k demolici nebo rekonstrukci
Hledám rodinný dům určený k demolici nebo rekonstrukci, Brno - město, Brno - venkov, cena do 3 mil. Kč.
Poptávám koupi rodinného domu, Brno a okolí
Poptávám koupi rodinného domu v Brně a okolí do 25 km, plocha pozemku od 300 m2, užitná plocha od 100 m2, stav RD nerozhoduje.
Hledám stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu
Hledám stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu, Brno - město, Brno - venkov, plocha pozemku 500 - 1500 m2, IS na pozemku nebo v dosahu.
Poptávám zakoupení bytu v Brně a okolí
Poptávám zakoupení bytu v Brně a okolí. Hledám byt k investici, dispozice 1+1 až 3+1, balkon/lodžie, cena 2 mil. Kč - 3.5 mil. Kč.
VN Brno – klinický informační systém
Předmětem plnění je dodávka Klinického informačního systému. Podrobný rozsah předmětu plnění je uveden ve SPECIFIKACI.
Poptáváme přepravu nenebezpečného odpadu
Poptáváme přepravu nenebezpečného odpadu, hledáme mezinárodní přepravu odpadu z Německa, Rakouska, Anglie a jiných evropských zemí do Rakouska. Jedná se o přepravu nenebezpečného odpadu /080318/.
Zajištění úklidových služeb pro RP Brno 2 - Jihomoravský kraj
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných a operativních, v objektech zadavatele situovaných v předmětném regionu včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými v zadávací dokumentaci.
Aktivní prvky počítačové sítě
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků počítačové sítě.
Elektronické služby občanům obce Bílovice nad Svitavou
Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Elektronické služby občanům obce Bílovice nad Svitavou, registrační číslo projektu: CZ.06.3.05/0.0/0.0/16_044/0004612
Zajištění technické podpory produktů Oracle Magistrátu města Brna
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb technické podpory a servis po dobu jednoho roku na zajištění služeb technické podpory produktů Oracle pro zajištění provozu aplikací, které vyžadují ke svému chodu tento databázový a aplikační stroj. V rámci podpory je dodáván upgrade a update instalovaných produktů ve formě změn a doplňků (patch, ...
Rozšíření clusteru datových služeb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zahrnující montáž, instalaci a zprovoznění rozšíření clusteru datových služeb v podobě zařízení o čisté kapacitě alespoň 1000 TB a následné poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě reakce následující pracovní den v místě instalace (next business day, on site) po dobu 60 měsíců.
Architektonická užší jednofázová projektová soutěž o návrh - Sociálně zdravotní komplex Červený kopec
Předmětem soutěže je návrh umístění sociálně zdravotního komplexu ve stávajícím areálu. Návrh bude vypracován v rozsahu studie, při dodržení podmínek zadavatele, s cílem optimálního využití stávajícího areálu a jeho zapojení do okolní stávající i plánované městské struktury. V rámci Plánu zdraví města Brna 2018 - 2030 je v rámci politiky a ...
Nemocniční informační systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace nemocničních informačních systémů včetně návazných agend a zajištění servisních služeb.
Dodávka a instalace IT do serverovny na ESF MU - část 2: servery a příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka serverů a s nimi souvisejícího hardwarového a softwarového příslušenství do serverovny na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity, na adrese Lipová 41a, Brno. Tyto prvky budou integrovány do stávajícího IT prostředí zadavatele.
Kalové hospodářství ČOV Brno – Modřice
Předmětem veřejné zakázky je projektování a výstavba nového kalového hospodářství v areálu stávající Čistírny odpadních vod v Modřicích (dále také jen „stavba“ nebo „Dílo“). Předmětem veřejné zakázky jsou tak stavební práce a související služby při projektování a realizaci stavby, včetně komunikací a uvedení stavby do provozu v souladu s jejím ...
Zajištění provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro KaM VUT
Předmětem zakázky jsou služby související se zajištěním provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro objekty Kolejí a menz Brno.
Úklidové služby PdF MU 2018
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění poskytování kompletních úklidových služeb včetně dodávek hygienického materiálu dle požadavků Zadavatele v budovách Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity na adrese Poříčí 31a, Poříčí 31 a Vinohrady 100, 639 00 Brno. Minimální požadavky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, ...
Softwarové vybavení pro modelování dopravy
Předmětem veřejné zakázky je dodání software umožňujícího dopravní makro a mikromodelování. Podrobnější specifikace v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Softwarové vybavení pro modelování dopravy
Předmětem veřejné zakázky je dodání software umožňujícího dopravní makro a mikromodelování. Podrobnější specifikace v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.