Výměna zábradlí a zasklení balkonů včetně nových dlažeb na balkonových podlahách v bytových domech
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby s názvem: „Výměna zábradlí a zasklení balkonů včetně nových dlažeb na balkonových podlahách v bytových domech na ulici Kurská 2,4,6,8 a Kyjevská 1,3“ a to v rozsahu stanoveném PROJEKTEM, podmínkami POVOLENÍ a v rozsahu a podle SMLOUVY.
Poptávám stojan na vázané kytice
Dobrý den, poptávám stojan na vázané kytice /umělé nádobky-vázy ve stojanu/, který většinou mívají u benzínových pump. Nejlépe i ty vázané květiny.Na koho se mám obrátit. Děkuji.
Zámečnictví, nástrojařství, Brno - Líšeň
Předmětem veřejné zakázky jsou práce obsahově vymezené živností „Zámečnictví, nástrojařství“. Převažující rozsah požadovaných prací budou tvořit zámečnické a nástrojařské práce v bytových a společných prostorách bytových panelových domů., dále jen zámečnictví..
Poptáváme dodavatele lepených sestav
Poptáváme dodavatele lepených sestav Poptáváme dodavatele lepených sestav. Specifikace: Polyuretanové lepidlo s únosnosti v tahu 5 - 8 MPa Elasticita min 400% Lepené substráty: hliník - sklo Příprava skla bez primeru Výrobek: hliníkový rám kolem tvrzeného skla Počty kusů: střední až větší série, dlouhodobá spolupráce- celá ČR.
Poptáváme výrobu venkovního schodiště
Výroba venkovního schodiště 15 nášlapů /schodů/ žárový pozin, podesta 0,70cmx1metr. Nabídka včetně montáže a dopravy, konečná cena.
Poptávám venkovní ocelové zábradlí
Poptávám venkovní ocelové zábradlí, žárově pozinkované. Sloupky by měli býti silnější(asi 6*6 cm) s horním madlem. Uchycení zábradlí z boku , vyplň svislá(skleněná). Jedná se o Administrativní budovu v Praze, a celkový délka zábradlí je cca 70 m. Prosím o přibližnou cenovou relaci této nabídky.
Poptávám nerezový rošt
Dobrý den, je možné si u vás objednat dodávku nerezového roštu na grilování 60x40 cm. Příčky roštu s max. osovou vzdáleností 2 cm, s nastavitelnou výškou polohy roštu 10 až 30 cm. Děkuji za odpověd.
Poptávám dodavatele ventilačních mřížek
Poptávám dodavatele / výrobce hliníkových ventilačních mřížek pro konkrétní zakázku.
Poptávám realizaci stříšky nad vchodové dveře
Stříšku na venkovní vchodové dveře
Poptávám výrobu hliníkových rámů
Hledám: kovovýrobu nebo výrobky z kovu Popis: Hliníkové rámy Materiál: Hliníkový profil 25x25x2mm, (část 25x15x2) Jedná se o hliníkové leštěné svařované rámy. Bližší info na telefonu... 1600x450 40ks madlo ve výšce 750 540x450 40ks 1600x600 84ks 540x600 ...
Poptávám výrobu hliníkových rámů
Dobrý den, poptávám vyrobení hliníkových rámů pro obložení vany v RD Talichova 39, Brno. Podklady jsem Vám již zaslala. Jelikož dnes odjíždím na dovolenou, předávám podklady k vyřízení panu Ing. Hobžovi, tel. 723 954 225. Děkuji Vám za pochopení. S pozdravem, Jana Benešová
Poptávám výrobu nerezových madel
Výroba nerezových madel s povrchem v zrcadlovém lesku Výroba nerezových madel s povrchem v zrcadlovém lesku Hledáme dodavatele pro pravidelkou dodávku malých i velkým výrobních sérii madel z nerezi s povrchovou úpravou v zrcadlovém lesku. Pro ukázku přikládám výkresovou dokumentaci k jednomu typu.Celkem se jedná o 6typů madel. Potřebuji ...
Poptávám výrobu venkovního zábradlí
Poptávám výrobu venkovního zábradlí na balkony a vchod. Madlo 60X40 mm, stojky 40x20mm, vyplň čtverec 12x12, rozteč podle dohody. Materiál železo, žárové zinkovaní + černý lak (popřípadě dohodou). Balkon: Tvar U 1X3.26X1 (počet kusů 2) Vchod : otvor 2.33 Jednoduché zabradlí na schody: délka cca 12 m (madlo a stojky jenom).
Poptávám demontáž kovových prvků
1) Demontáž mříží otvíravých v rámu = cena za m² práce 2) Demontáž satelitů - váha do 30 kg = cena za kus 3) Demontáž okrasných mříží oken= cena za m práce 4) Přesun hmot procentní pro zámečnické konstrukce v objektech v do 24 m = cena za % práce Mám zájem pouze o požadované ceny. Posléze se rozhodnu jakého dodavatele zvolím.
Poptávám subdodávku zámečnických prvků
Dobrý den, poptáváme dodavatele pro realizaci subdodávky zámečnických prvků na stavbu školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSZamecnik Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího listu žádáme zaslat emailem do 30.08.2011. Na pozdější nabídky nebude brán ...
Poptáváme zámečnickou výrobu
Dobrý den, poptáváme zhotovitele pro realizaci zámečnické konstrukce nadstřešení komunikace parkovacích stání na stavbu školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSnadsterseni Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího listu žádáme zaslat emailem do 30.08.2011. ...
Poptáváme dodávku zámečnických konstrukcí
Dobrý den, pro námi realizovanou zakázku (developer/stavební firma) poptáváme dodávku a montáž zámečnických konstrukcí včetně výplní dle specifikací uvedených v příloze poptávky. Oceněný výkaz výměr žádáme zaslat do 09.05.2011. Konstrukce požadujeme pouze v základním nátěru. Lokalita: Brno-Střed (ulice Klíčova) Termín realizace: ...
Poptávám zámečnické práce
Popis poptávky: zámečnické práce Poptávám dodávku a montáž venkovní ocelové konstrukce terasy s rustikálním masivním schodištem a jednoduchým zábradlím. Zastavená plocha cca 15 m2. Montáž na pilíře. Termín prezentace záměru na stavbě 19.03.2011 v průběhu dne libovolně. Termín realizace 04/05-2011. Fakturace splatnost 7 dní. Bez záloh. Smlouva o ...
Poptávám zastřešení bazénu
Dobrý den, poptávám u Vás zastřešení bazénu o rozměrech 3*6,2 m. Zastřešení by mělo mít výšku do 1,4 m, pochůzné kolejiště a boční posuvné dveře. Děkuji.
Poptávám montáž ocelových konstrukcí
Poptávám firmy, které montují ocelové konstrukce. Hodonín a okolní okresy
Poptáváme dodávku ocelové haly, vč. montáže
Pro zakázku v Poděbradech poptáváme zhotovitele na dodávku a montáž ocelové konstrukce haly. Výkaz výměr a PD je ke stažení v příloze poptávky. Nabídky zasílat do 02.07.2010. Objem zakázky není stanoven. Realizace zatím nestanovena.
Regenerace bytových domů v lokalitě Tilhonova - Vlnitá
Jedná se o regeneraci 14 bytových domů, zděných, dvou až pětipodlažních, zastřešených sedlovou střechou. Předmětem je provedení dodatečné tepelné izolace kontaktním zateplovacím systémem, výměna vstupních dveří do objektů a u části výměna stávajících oken za plastová.
Poptáváme zámečnické prvky vč. montáže
Vážení, naše společnost se na Vás obrací s žádostí o zpracování cenové nabídky na dodávku a montáž zámečnických prvků na zakázku ZŠ Ostopovice. Nabídky očekáváme do 08:00h 30.06.2010. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování nabídky a korektnost v cenových hladinách. Dále s ...
„Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice“
kompletní dodavatelské zajištění stavby dle schválené projektové dokumentace týkající se Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice.
Poptávám opravu hliníkových profilů
Poptávám opravu poeloxovaných hliníkových profilů