Poptáváme zakázkovovu kovovýrobu
Poptáváme výrobu hřídele se šnekem viz.přiložený výkres. Poptáváme firmy z celé ČR, které pracují s CNC frézovací 5ti osé centrum, nebo firmy které mají 4osý CNC soustruh.
Poptávám zakázkové soustružnické práce
Poptávám zámečnickou výrobu (kovovýrobu). Mám jednu součástku a potřebuji vysoustružit úplně stejnou. Pro bližší informace mě prosím kontaktujte. Koryčany a okolí.
INDIE; Rotorové hřídele a parní turbíny
Hledáme firmy, které vyrábějí velké výkovky rotorových hřídelí a odléváné skříně pro parní turbíny. Kapacita turbín je 100 MW až 500MW.
Poptáváme CNC ohýbané trubky
Poptáváme CNC ohýbanou trubku (rozměr 19x1,5mm). Odběr by byl kontinuální - série po 5000 ks. Bez povrchové úpravy nebo jen fosfátovaná. Bez svařování. Výkresová dokumentace k dispozici na vyžádání.
PÁKISTÁN; Ingoty a železniční ráfky kol
Poptáváme výrobce pozinkovaných, měděných ingotů a železničních ráfků kol.
SINGAPUR; Obrábění, soustružení
Jsme přední firmou zabývající se přesným obráběním / soustruženými díly, máme závody v Singapuru a Číně. Máme certifikáty: ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, TS16949. Jsme certifikovaný zelený partner nadnárodních korporací. Naše produkty jsou vyráběny v kvalitě RoHS. Materiál z Japonska, Koreje a Thajska. Hledáme obchodní spolupráci.
Hledáme ke koupi strojírenskou firmu
Naše firma má zájem o menší strojírenskou firmu, S.r.o. resp. A.s. jednoho majitele, který uvažuje vzhledem k současné ekonomické situaci s ukončením podnikání. Jedná se nám o oplocený areál se 2 menšími halami, jednou výrobní, jednou skladovací , součástí jedné haly by měla být administrativní část se sociálním zázemím. Skladovací hala může být ...
Poptáváme zakázkovou výrobu součástek
Poptáváme kompletní výrobu rotačních součástek.Cenu požadujeme včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky posílejte nejpozději do pátku 27.3.2009.Výkresy zašleme na požádání.
Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Hledám výrobce kovových polokroužků v šíři od 2 - 5cm, barva stříbrná.
Poptávám stáčení průměrů profilů IPE
poptávám stáčení průměrů 3000mm IPE 160 až 240
Poptáváme ohýbání jeklů
Dobrý den, potřebovali by jsme ohnou jekl 150x100x8mm, s vnitřním rádiusem ohybu 500mm, úhel ohybu 100°. Ohyb je orientován "na výšku" jeklu. Zajímají mě i nabídky na ohyby jeklů od rozměru 80x80x6mm výše Děkuji
Poptávám ocelové třísky z obrábění
Poptávám ocelové kovové třísky z obrábění - jen třísky s obsahem Cr do 0,20% a Mn do 1,50 %. Minimální měsíční množství 10 t. Možnost bezplatného přistavení kontejneru. Aktuální cena výkupu na měsíc Březen 2009 je 2,20 Kč/kg. Po dohodě vykoupíme i ostatní druhy kovových odpadů.
Poptáváme výrobu venkovních popelníků
poptáváme výrobce venkovních nástěnných popelníků (tvar poštovní schránky) pro montáž na fasádu vyrobené z pozinkovaného celového plechu - rozměry cca 332x148x65, uzamykatelné cylindrickým zámkem se dvěma klíči
Poptávám výrobu stojanu
Výroba stojanu pro tabuli z hutního materiálu + barvení (bílá). V případě zájmu mne kontaktujte.
Poptáváme výrobu rotačních součástek
Poptáváme výrobu ocelových rotačních součástek.Cena musí být včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky zasílejte nejpozději do 12.3.2009.Výsledná cena musí být uvedena v eurech. Počty kusů zašleme na vyžádání.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Dobrý den, poptáváme výrobu ocelové příhradové konstrukce podle dodané výkresové dokumentace. Pro představu přikládáme schematický výkres a hrubý rozpis materiálu. Výrobní dokumentaci dodá spol. SoliCAD, s.r.o. Nabídky zasílejte výhradně na e-mail uvedený v kontaktech. Termín nabídky - do 3 dnů od obdržení poptávky.
Poptávám ohýbání plechu
Poptávám zpracovatele plechu na ohraňovacím lisu CNC - ohyb plechu. Region Královehradecký.
Poptáváme kovoobráběcí práce
Poptáváme volnou kapacitu pro broušení na dvoukotoučové rovinné brusce (BOV, Saturn aj.) ročně cca 300000 ks.
RAKOUSKO; Strojírenská výroba
Firma BT-Group hledá výrobní firmu ve strojírenství, která se vyznačuje cenově výhodnou, spolehlivou a velmi kvalitní výrobou.
INDIE; Odlitky a výkovky - JOINT VENTURE
Poptáváme importéry odlitků a výkovků. Hledáme obchodní poradce, kteří by mohli pomoci v joint venture s indickými firmami nebo firmu, která požaduje zastoupení v Indii.
Poptávám soustružnické práce
Poptávám osové vrtání (soustružení) 4ks kruhového přířezu 15 020 D=410x670. Pouze Zlín a okolí.
Poptáváme odběratele zařízení k CNC obráb.
Poptávám odběratele plánovací hlavy TA-Center pro obráběcí centra Vlastnosti a přednosti: * Typy kompaktních rozměrů a menší hmotnosti umožňují upnutí do kužele ISO 30 a ISO 40 * Vysoké provozní otáčky až do 2000 ot./min * Jednoduchá montáž, podobně jako aplikace úhlové hlavy * Snadné propojení s CNC, jako např. u CNC stolu * Dostupná cena ...
Poptávám výrobu strojních součástí
Poptávám kompletní výrobu strojních součástí dle výkresové dokumentace. 30 000 - 40 000ks/měsíc. Výkovky zajistím a dodám. Výkres zašlu na požádání.
NĚMECKO; Příruby,kroužky z nerezové oceli
Hledáme dodavatele následujících dílů: příruby/kroužky z nerezové oceli (většinou 1.4301, popř. 1.4571) Různé rozměry podle nákresu např.: -kruh Di 1495, Da 1726, šířka 115,5, tloušťka 40 -kruh Di 312, Da 361, šířka 24,5, tloušťka 25. Nutné pracovní kroky: -řezání plochého materiálu -zakružování -svařit dohromady -upravit ...
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu držáku sluneční clony u brýlí. Materiál - kov. Na vyžádání zašlu foto.