Zpracovatel kovů hledá technickou spolupráci
200612560; Německá firma specializující se na zpracování kovů hledá technickou spolupráci a výrobní partnery. Firma vyrábí děrované, lisované a ohýbané části a také svařované konstrukční skupiny (hlavně pro automobilový sektor). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace ...
Hledáme partnery z oboru kovoobrábění
200612564; Německá firma, specializující se na kovovýrobu a kovoobrábění nejnovějšími technologiemi: soustružení, frézování, CNC-ohýbání, 2D/3D laserové opracování, svařování, hledá subdodavatele a obchodní spolupráci. Firma hledá partnery z oboru kovoobrábění pro subdodávky a také schválené distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera ...
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám zámečnictví a kovovýrobu na Praze 5,6 a Praha- západ.
Sháním kovový žebřík na rodinný dům
Sháníme kovový žebřík na jednoposchoďový rodinný dům - Plzeň. Kontakt pouze telefonicky.
Hledáme partnery ke spolupráci v oblasti kovů
200612347; Hledáme partnery ke spolupráci v oblasti kovů, výrobce specifického výrobku z nerezi. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Obráběcí firma hledá obchodní partnery
200612264; Italská firma podnikající v oblasti obrábění přesných výrobků hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Indická firma hledá partnery do kovovýroby
200612306; Indický výrobce kovů hledá partnery pro společné podnikání a technickou pomoc v Evropě v oblasti výroby opracovaných dílů na CNC strojích, elektromechanických komponentů, plechových komponentů a kovovýroby. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme technologii pro obrábění titanu
200612134; Norská firma hledá v ČR partnery pro technicko-výrobní spolupráci. Firma hledá technologie pro obrábění a automatické zpracování titanu. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Subdodavatel v oboru sváření hledá spolupráci
200612060; Švédský subdodavatel v oboru svařování, řezání, soustružení hledá evropské dodavatele k projednání obchodní spolupráce. Firma dodává detaily nebo konstrukce z výroby svařováním, řezáním, soustružením, řezáním plamenem a strojních center. Firma požaduje dodavatele, kteří by mohli dodávat nové komponenty a/ nebo celé výrobky v rámci ...
Výrobce tabulek pro SPZ hledá spolupráci
200612056; Polský výrobce tabulek pro SPZ aut, provádějící CNC opracování a vyrábějící hliníkové konstrukční profily, hledá zahraniční partnery k technologické a výrobní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme výrobce upínacích prvků dle nákresu
Požaduji služby strojírenské firmy schopné převzít nákresy k výrobě přípravků, upínacích prvků a dalšího zboží. Zboží musí být dodáno plně obrobené a smontované podle požadavku. Některé části mají vyšší toleranci - majoritní a obecné strojírenské tolerance. Požadujeme i dodávku. Zástupci z Británie mají přednost. Komunikace v angličtině.
Sháním broušení a navařování klik. hřídelí
Sháním broušení a práškové navařování klikových hřídelí do kompresorů v Olomouckém a Zlínském kraji. Pouze telefonní kontakt.
Hledám firmy, které zakružují plechy
Hledám firmy, které zakružují plechy tloušťky 1,5 - 2 mm ve Zlínském kraji.
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí, kovoobráběčství.
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí, kovoobráběčství.