Poptávám CNC obrábění, výroba 300 ks
Poptávám CNC obrábění. Jedná se o výrobu cca 300 kusů válečků s hrotem o průměru 6 milimetrů, z celé ČR. Prosím o cenovou nabídku.
Poptáváme spolupráci v oboru kovoobrábění
2008777 Polská firma se sídlem v Czestochowé poptává dlouhodobé výrobní smlouvy. Společnost nabízí své služby v obrábění: soustružení a frézování, CNC soustružení, broušení válců, svařování konstrukcí a nerezové oceli v ochranné atmosféře, lisování zápustek, frézování ozubených kol a řemenic a další. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ...
Poptáváme broušení zápichu na přírubách
Poptáváme broušení zápichu d250, šířka 19, jakost povrchu 1,6 jedná se o příruby mat. 12 050, opakovaná výroba výkres možno zaslat elektronicky
Hledáme spolupráci se strojírenskou firmou
2008555 Dobře zavedená britská strojírenská firma se značným množstvím CNC strojů s řídícími systémy Fanuc (od Fanuc systému 6 po současné) má zájem o spolupráci či partnerství s vhodnou strojírenskou firmou v České republice. Taková firma by musela mít schopnost obnovy a renovace na vysoký standard, tento typ specializovaného CNC zařízení pro ...
Fa. zabývající se kovovýrobou hledá spolupráci
2008567 Zkušená polská firma zabývající se kovovýrobou má zájem stát se subdodavatelem zahraniční firmy. Specializuje se na řezání plechů, tyčí a svitků, ohýbání plechů až do síly 3 mm, řezání, lisování a svařování. Vyrábí díly pro kovové konstrukce s využitím vlastního nebo dodaného materiálu. Společnost má rovněž zájem o reciproční ...
Poptáváme kovoobrábění na CNC
Poptáváme kovoobráběčské práce na CNC stroje,vrtačky,frézky,NC stroje a soustruhy. Děkuji za nabídky
Sháníme kovoobraběčské práce
Hledáme volné kapacity na klas. soutruhu a klas. fréze. , dlouhodobá spolupráce možná.
Hledám spolupráci pro povrchovou úpravu
Jsme specialisté na výrobu povrchově zušlechtěných ozdobných částí exteriérů i interiérů v automobilovém průmyslu. Další informace na našich stránkách www.kittelsupplier.com V blízké budoucnosti bychom chtěli dokončovací práce jako leštění a frézování přemístit do východní Evropy. Naším konenčným zákazníkem je BMW popř. Daimler.
Poptávám kovové podpěry ke květinám
Poptávám po podpěrách popínavých růží, železné konstrukce výšky ca2 -2,5 m kulaté v průměru 70-80 cm, případně půlkruhové nebo hranaté
Poptáváme profily ze dřeva
Poptávám 340 m profilu 50x25mm ze dřeva (suché borovice) 48 ks 3.4m 24 ks 3.5m 24 ks 0.5m Dvě hrany r = 10mm, vyfrézovaná drážka 32mm x 10mm Povrchová úprava dle dohody. Detailní výkres zašlu emailem na požádání.
Poptáváme NC frézování z mater. 19 436
Poptáváme dokončovací NC frézování cca 25ks malých součástek, většinou střižníky a střižnice z materiálu 19 436. Termín ihned. Cena zakázky 10000-15000,-Kč. Ke zpracování nabídky zašleme mailem výkresy.
Poptáváme výrobu ozubených kol k frézce
Poptávám výrobu ozubených kol do ruské nástrojařské frézky, modul 1,5, zub - glizna. Rozměry: průměr 57,5 mm a 26 zubů, průměr 72,5 mm a 33 zubů.
Poptávám frézování děr do polykarbonátu
Frézování do polykarbonátu Poptávám vyfrézování 64 děr o průměru 200mm do desek (rámů) z polykarbonátu - AKUTNĚ.
Poptávám výbrus válce motocyklu
Dobrý den, rád bych u Vás poptal výbrus válce motocyklu Jawa 550 Stadion včetně dodání nového pístu s kroužky a pístním čepem a dále GO klikového hřídele na stejný motor. Válec vykazuje běžné opotřebení provozem - nikdy nezadřený, kliková křídel vykazuje nadměrné vůle v hlavním ojničním ložisku a vymačkané plochy pro uložení ložisek. Předem ...
Poptáváme naplnění výrobní kapacity
Poptáváme zájemce o volnou výrobní kapacitu pro lisování, broušení a stříhání. Lisy výstředníkové: od 5 do 160 tun Podání ruční, nebo podavači - šíře podání: 100 mm 250 mm - možnost zopakovat podání 300 mm 300 mm - možnost zopakovat podání 250 mm 250 mm Možnost dodání vlastních lisovacích nástrojů. Bruska BRV 70: šířka brusného ...
Poptáváme kovoobrábění, práce v zahraničí
Zahraniční firma hledá českou montážní a servisní firmu, která by realizovala obrábění kovových dílů a montáže strojů v sídlech klientů (těmi jsou většinou firmy z automobilového průmyslu). Zájemci o podrobnější informace, prosím, kontaktujte nás e-mailem, nejpozději do 31.7. 2008.
Poptávám výrobu plechové roury
Poptávám vyrobení atypické plechové roury na propojení krbové vložky a komína o průměru 180 mm, problém je v tom, že osa vložky a komína je posunuta o cca 14 cm a tudíž nelze komín s vložkou propojit pomocí sériově vyráběných kolen. Dle mého laického názoru by tato roura měla mít přibližně tvar písmena "S", síla plechu 2 - 3 mm. Předem děkuji za ...
Poptáváme partnera pro hloubkové vrtání
Hledáme partnera pro hluboké vrtání otvorů.
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z plechu
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z nerezového plechu síly 1,5 mm. Jedná se o meší sérii. Vyžaduji přesnost na 0,1mm. Díly jsou dále doplněny o kulaté i hraneté otvory. Rozměrově nepřesahují 500 mm.
Poptáváme kovoobráběčské práce
Poptáváme kovoobrábění vnitřního ozubení, vnitřní průměr ozubeného kola je 240 centimetrů. Polotovar dodáme. Po celé ČR.
Strojírenská fa. hledá obchodní spolupráci
Naše společnost požaduje obchodní spolupráci ve strojírenství a v kovozpracování. Společnost vlastní všechny potřebné stroje a zařízení na zpracování kovů.
Poptáváme kovoobráběčské práce
Poptáváme kovoobraběčské práce v Brně v noci popř. o víkendu (tedy mimo pracovní dobu), bude se jednat o jednoduchou výrobu.
Poptáváme společníka pro kovovýrobu
Hledáme touto cestou investora ( společníka ) do výrobní společnosti, výroba pro automobilový průmysl a zámečnické práce. Veškerá výroba je certifikovaná.
Poptáváme zakružování plechů
Poptáváme zkroužení plechů síly 22 mm v délce 1700 mm .
Výrobce progresivních strojů hledá partnera
20080107014; Švédský výrobce progresivních strojů poptává subdodávky v obrábění strojních součástí (soustružení, broušení, frézování) a také obrábění plechů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.