Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Poptávám díly (viz. seznam), ze kterých by šly sestavit 4 voliéry pro ptactvo dvě 2x2x1m a dvě 4x4x2m. Rozměr a průřez profilu na obrázcích je pouze orientační. Je lhostejno zda průřez bude čtvercový nebo kruhový nebo jak bude řešeno spojení jednotlivých tyčí dílu (svaření, ...). Jedinou podmínkou je dostatečná tuhost konstrukce. Řešení spojení ...
Poptáváme pororošty
Potřebuji pororošty na zakrytí větrání kolem domu cca 60m šíře 20cm
Zajištění údržby majetku města Říčany
Předmětem je: zajištění běžné a operativní údržby majetku města dle specifikace požadovaných činností: Specifikace požadovaných činností: - drobné údržbářské práce a opravy na budovách a stavbách v majetku města - elektrikářské práce v budovách (výměny žárovek a zářivek, drobné opravy osvětlovacích zařízení, instalace zvonků, apod.) - ...
Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy
Poptávám výrobu a stavbu kotce pro psy dle přiloženého nákresu. Zastřešena bude jenom plocha 600 x 400 s přiměřeným přesahem. Jako alternativu nabídněte variantu kde "pravá" mřížová stěna bude rovná, bez vysazení 100 x 200 Prosím o nabídky s cenou a termínem dodání.
Poptávám oplocení terasy
Poptávám oplocení terasy z kovu a výplně, nejraději hliník, anticorro a p. v Kladně na podlaze budou dlaždice s dekorem kamene.
Poptáváme oplocení  areálu
OPLOCENÍ OBJEKTU Poptáváme oplocení areálu nově vznikajícího provozu v okrese Mělník. Oplocení v délce 240 m bude z drátěného pletiva s montáží dvou vjezdových dvoukřídlých vrat a vstupní branky. Podmínky provedení práce dohodou.
Poptávám výrobu nerezových poklopů k bazénu
Poptávám výrobu nerezových pokopů k bazénu Dolní Břežany: 400/400 - bez rámu kruh 200 kruh 410
Poptávám výrobu kovového schodiště
Poptávám zhotovení kovového schodiště ideální "harfové" bez zábradlí, budeme celé obkládat dřevem.
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptávám pozinkovanou nástavbu komínu
Poptávám nástavbu na komín zahradního krbu z pozinku, rozměry 190x210x1500 mm, chlopně s úkosem 30 mm široké, s klapkou se závitovou tyčí (klapka viz obrázek dole).
Poptáváme mříže na balkon
Syn bydlí na sídlišti v bytovce z cihel v přízemí. Potřebujeme zabezpečit balkon. Poraďte jaké mříže, v jaké ceně a na koho se mám obrátit.
Poptávám zhotovení betonového plotu
Poptávám 70 m monolitického plotu okolo RD z podhledového betonu včetně zamečnických prací - 3 brány.
Poptávám výrobu plechových dveří
Dobrý den. Potřeboval bych vyrobit a namontovat plechové dveře do sklepní kóje panelového domu. Okres Příbram. Děkuji.
Poptávám výměnu zábradlí
Poptávám výměnu zábradlí na lodžiích v počtu 140 ks včetně úpravy fasády. Jedná se o výškový dům 10ti patrový. Realizace v průběhu roku 2008. Použité materiály dle nabídky dodavatele. Dům se nachází v centru města Rakovník vedle okresního soudu .
Poptáváme opravu fasády a zábradlí
Poptávám výměnu zábradlí v deseti patrovém domě v počtu 140 ks současně požadujeme opravu a nátěr fasády
Poptáváme montáž plotu a zábradlí
Poptáváme zámečnické firmy na montáž 400 bm plotu. (Vaření sloupků, rozpěr, natahování pletiva, napínacího drátu, místo Praha Karlín) Poptáváme zámečnocké firmy na dodávku a montáž zábradlí v celkové délce 400 bm. (Montáž zábradlí je nutná na místě)