Poptávám stavbu dřevěného plotu
Dobrý den, poptávám u Vás stavbu dřevěného plotu včetně zabetonování sloupků o rozměru 38x2 mm, příčníky jacklu 50x30 mm. Délka cca 60 bm, výška 1 bm. Bez branky a vjezdové brány. Terén je mírný svah až rovina. Poptávám práci i materiál. Termín realizace zakázky je do poloviny června 2010. Děkuji za nabídku.
Poptáváme renovaci eurooken
Dobrý den. Hledám dodavatelskou firmu, která by nám mohla pomoci opravit 10 let stará dřevěná eurookna. Barva z oken se nám loupe. Měli bychom zájem o poplastování nebo pokovení oken.
Poptávám renovaci kuchyňského nábytku
Potřebuji renovovat kuchyňský nábytek. Kulatý stůl plus čtyři židle. Obrousit a znovu nalakovat. Jsem z okolí Zlína. Prosím cenové nabídky.
KAMERUN; Tvrdé africké dřevo
Hledám odběratele tvrdého afrického dřeva.
Poptávám výrobu vestavěných skříní
Hledám firmu nebo soukromníka, který by mi zhotovil 2 vestavěné skříně na míru. 1. skříň: rozměry: šířka 121cm x výška 258cm x hloubka 86cm 1/3(35 cm)botník, 1/3 (30 cm) poličky a zbytek šatní skříň (řešená kolmo). Šoupací dveře a ve spodní části šuplíky. Barva bílá. 2. skříň: Rozměr: 250 cm(šířka) x 245 cm (výška) x 60 cm (hloubka) 1x ...
Poptáváme výrobce nábytku
Poptávám výrobce nebo dodavatel skříněk vhodných k sestavení obýváku v podkroví. Materiál - malajský dub. Možno masív nebo dýha.
Poptáváme řemeslné práce
Poptávám tesařské, sádrokartonářské a truhlářské práce. Místo výkonu práce Pardubice.
NĚMECKO; Dřevěná vrata
Poptávám vrata do dvora ze smrkového nebo borového dřeva. 2 křídla, celkové rozměry 295 cm výška x 250 cm šířka Možnost spolupráce s truhlářskou nebo tesařskou firmou.
Poptáváme stolařskou výrobu
Poptáváme cenovou nabídku na stolařskou výrobu: - zasklívací lišta na kuchyňská dvířka, provedení buk, v surovém stavu. Odběr cca 200 - 300bm. Výkres viz. připojený soubor.
Poptávám dřevovýrobu
Poptávám výrobu dřevěné terasy a roštu. Materiál: rošt borovice, podlaha a zábradlí dub ( případně nějaké exot. dřevo ). Rozměry roštu a podlahy 5,5 x 3 metru. Zábradlí 5,5 + 3 metry. Tloušťka podlahových prken min. 3,2cm a mezery 4-5 mm. Zábradlí frézované. Preferuji osobní jednání na místě, termín dodání co nejdříve.
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Dobrý den, máme doma obývací stěnu PABLO. Při sestavování se přední dvířka velké skříně zlomily na půl. Bylo by možné je na zakázku vyhotovit? Stačily by jen dvířka bez vrtu, barva venge. Pokud by to bylo možné, jak dlouho by to trvalo a kolik by to stalo? Prosím o brzkou odpověď.
Poptávám stavbu dřevěné terasy
Potřebuji postavit venkovni terasu z borovice nebo modřinu i s podkladovým roštem a patkama ploch 4*5,5 m
Poptávám obložení zárubní dřevem
POPTÁVÁM OBLOŽENÍ KOVOVÝCH ZÁRUBNÍ DŘEVEM V CIHLOVÉM ČINŽOVNÍM DOMĚ-/NVEDÁVNO VYSÍLALA NOVA V LOSKUTÁKOVI/
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování nábytku (jedná se o 2 roky staré dřev. dveře s nevhodným barevným nátěrem, cca. 9 ks), příp. je možno zadat i nový nátěr. Dále potřebujeme nátěr odstranit i ze zárubní. Okolí Velkých Popovic - není podmínka.
Poptávám dřevěnou klekačku
Hledam ze zdravotnich důvodů dřevěnou klekačku. Spěchá to ale (po operaci...) Diky.
Poptávám výrobu psí boudy
Dobrý den, poptávám výrobce psí boudy pro velke plemeno Bernský salašnický pes.
Poptáváme truhlářské práce
Dobrý den, Luboš Rokos, měli bychom zájem o truhlářské výrobky na chatce v kolonii ve Vesci v Liberci. Konkrétně předělat dekl do sklepa, který se rozpadá a je vůbec špatně zaměřený, a venku postavit stříšku na dřevo. Prosím sdělte Vaše možnosti a eventuálně rámcovou cenu, sháníme co nejlevnější, nejedná se o žádnou zásadní úpravu, jen konečné ...
Poptávám srubový nábytek
Poptávka po srubovém nábytku (jídelní stůl, židle, skříň, komoda, postel, křeslo, atd.)
Poptávám renovaci dveří
Poptávám se po dodavateli, který renovuje dveře a zárubně fólií za výhodnou cenu.
Poptávám dodávku pilin
Poptávám piliny, slámu, jemnou štěpku. Možno i s dopravou velkoobjemovou.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám zhotovení skříně a botníku
Dodrý den, potřebuji nábytek do malé předsíně 150 x150 . Jedná se o šatní skříň š.50 cm,2 police a botník na míru.
Poptávám suché dřevěné piliny
Poptávám suché dřevěné piliny jak z tvrdého, tak i měkkého dřeva. Jak pravidelný a dlouhodobý odběr, tak i nárazový odběr.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci vnitřních dveří včetně zárubní. Prosím cenové nabídky.(cena za renovaci 1 ks dveří včetně zárubně) a zda se jedná o fólii.
Poptáváme dodavatele dřevěných výrobků
HLEDÁME DODAVATELE PIVNÍCH SETŮ,NATĚRAČSKÝCH KOZ A POLICÍ NA LÁHVE. FOTOGRAFIE MŮŽU DODAT E-MAILEM