Poptávám výrobu nábytku pro studenta
Výroba nábytku - studentský pokoj
Dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku 2011
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku pro potřeby jednotlivých veřejných zadavatelů v roce 2011. Blíže v zadávací dokumentaci (dále jen ZD).
NĚMECKO; 700 židlí a 100 stolů
Potřebuji 700 židlí a 100 sklápěcích stolů, rozměry stolu - šířka 60 cm, délka 160 nebo 180 cm. Prosím o nabídku českých firem.
GAMBIE; Nábytek pro MŠ
Potřebuji nábytek pro mateřskou školku v Gambii. Školka je zdarma, učitelé jsou dobrovolníci. Hledám organizaci, jednotlivce nebo filantropa, který nám může pomoci.
Poptávám renovaci kuchyňské linky
Mám zájem o výměnu kuchyňských dvířek, včetně pracovní desky. Kuchyň je poměrně vělká v rodinném domku asi 20 dvířek.
Poptávám stolařské práce
Stolařskou úpravu prosklenné protiprůvanové stěny v zádveří vstupu domu-2křídlé "lítací" dveře UPRAVIT na klasické, s jednosměrným otevíráním doplněné prahem,samozavírači a těsněním. Materiál: 1 ks práh 1 až 2ks samozavírače 6 až 8 ks klasický dveřní závěs k připevnění z venku těsnění Po úspěšné realizaci může následovat úprava ...
Poptávám vestavěný nábytek
Dodání vestavěných skříní na míru včetně montáže ve třech místnostech, v každé okolo 3m.
NĚMECKO; Dřevěné kůly
Poptávám pro naše koňské píce 200 dřevěných kůlů, 250 cm dlouhých a 10-12 cm průměr. Plotové latě, půlkulaté, hoblované, 300 cm a 600 cm dlouhé, v současné době 50 kusů. Prosíme o nabídku od dodavatelů a obchodníků.
Hledáme truhláře pro výrobu nábytku z palisandru
Poptáváme šikovné truhláře nejlépe z Prahy a okolí na realizaci.výrobu našich poptávek-nábytku z palisandru(materiál spárovky si dovážíme a máme na skladě)hledáme šikovné a spolehlivé truhláře na dlouhodobou spolupráci na stálých zakázkách.
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobce nábytku pro malosériovou výrobu.
EGYPT; Kuchyně
Hledáme výrobce kuchyní, kteří mají zájem vyvážet do Egypta. Mohou být kompletní kuchyňské skříňky nebo jen hotová dvířka.
NĚMECKO; Nábytek z borovice
Hledám truhlářství, které vyrábí dřevěný nábytek z borovice.
ŠVÝCARSKO; Nábytek z masivního dřeva
Hledám pro 6 bytů Apparthotelu nábytek z masivního dřeva. Dodání do Švýcarska.
RAKOUSKO; Dřevěné domy a figurky
Hledám firmy, které zhotovují dřevěné domy. Také poptávám firmy, které vyrábí figurky v životní velikosti (želvy).
Dodanie tovaru pre detský domov Kolárovo
Časť I (domáce spotrebiče a elektronika): chladnička s mrazničkou - 18 ks, práčka automatická - 9 ks, sporák elektrický - 9 ks, stolová lampa - 45 ks, vysávač - 26 ks, televízny prijímač LCD - 10 ks, Rádio prijímač s CD - 28 ks, ventilátory - 58 ks, mikrovlnná rúra - 10 ks, naparovacia žehlička - 27 ks, HIFI minisystém - 9 ks, videokamera - 10 ks, ...
Poptávám renovaci dveří
Poptávám povrchovou renovaci vstupních dveří a zárubní. Obojí provedeno z masivu. Důvodem je sjednocení barvy s dalšími dveřmi v objektu.
Poptávám madla vč. nátěru
Madlo buk pařený HLPD 4819 dl2,5m ks5.Dl2,65 ks 1,dl2,8 ks 1,dl 2,7 ks 1,dlO,35 ks 1, dl 1,05 ks 1.Koncovky 18 ks,včetně nátěru.
Hledám výrobce kuchyní ke spolupráci
Poptávám výrobce kuchyňských linek a vestavných skříní k dlouhodobé spolupráci. Prosím o zaslání referencí a katalogových cen.
Poptávám dřevěné regály pro prodejnu
Dobrý den, pro svůj obchod se zdravou výživou bych Vás chtěla poprosit o nabídku dřevěných regálů, ke zdi jsem si představovala vyšší až 2 metry, doprostřed obchodu nižší asi kolem 140 cm. Na jednotlivé police jsem chtěla zepředu šilnější lištu, aby se tam dal vložit popisek.
Německo; Ptačí budky a mlýny ze dřeva
Poptávám větrné mlýny a ptačí budky ze dřeva a jiných materiálů pro zahrady.
NĚMECKO; Sestavení kolovrátku
Hledám českou firmu, která podle mých představ sestaví flašinet /kolovrátek nebo mi prodá stavebnici na jeho sestavení. Ve vybavení a technice jsem velmi flexibilní.
Rekonštrukcia a modernizácia Pedagogickej a sociálnej akadémie v Leviciach
Predmetom zákazky bude dodávaka školského nábytku (lavice, stoličky, skrine, tabule) do Pedagogickej a sociálnej akadémie v Leviciach. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a počty zariadení sú uvedené v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 64 500,0000 EUR
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku
Předmětem výběrového řízení je nalezení vhodného dodavatele typového a atypického nábytku dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
RAKOUSKO; Dřevěná zahradní vrata
Hledám firmu, která vyrábí levná zahradní vrata ze dřeva.
NĚMECKO; Krájecí prkénka z tvrdého dřeva
Hledáme firmu, která se zabývá zpracováním dřeva a která by pro ná zhotovila krájecí prkénka z tvrdého dřeva pro kuchyňské potřeby.