Poptávám obkladačské práce
Poptávám obkladačské práce - obklad kuchyňského koutu o rozměrech 3 x 0,55 m obklady 20x40 cm. Lokalita: Praha 9, Černý most. Pokud možno co nejdříve.
Poptávám pokládku terasy
poptávám položení terasy o rozměrech 4x4 m,materiál náhražka dřeva,dále příjezdovou cestu k domu
Poptávám obkladačské práce
Poptávám obkladačské práce. Hradec Králové. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám provedení oplocení a dláždění
Poptávám provedení oplocení v délce cca17,5bm včetně posuvné nesené brány v délce 3,75bm s dálkovým ovládáním. Podezdívka oplocení výška 50cm, pilířky 40x40cm cca po 260cm ze štípaných tvárnic. Drěvená výplň výšky cca 100cm u oplocení a cca 150cm u vjezdové brány. Jeden pilířek 40x40cm s listovní schránkou a domácín telefonem a jeden pilířek ...
Poptávám stavební práce
Hledám kontakt na firmu - zemní, dlažební a zednické práce. Na Pěníku 275/22, Písek, na jméno František Bledý
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu na pokládku zámkové dlažby 75m2. Jedná se o 2barevnou mozaiku velká/malá kostka. Vše je již připraveno na pokládku: výkopy,štěrk,obrubníky. Děkujeme za nabídky.
Poptáváme obkladačské,dlaždičské práce
Poptávám schopné zedníky obkladače na provedení obkladů a dlažeb na stavbě polyfunkčního domu v Břeclavi. Nástup ihned. V případě dobře odvedené práce, dlouhodobá spolupráce. Množství - 1 000m2
Poptávám pokládku dlažby, 25 m2
Poptávám položení dlažby na chatě, na terase cca 25m2.
Poptáváme zednické a dlaždičské práce
Poptáváme zednické, obkladačské práce na pokládku chodníku v Třebíči.Termín do 20 dnů. Misto konání- Třebíč.
Poptávám venkovní obložení domu
Poptávám částečné obložení na způsob roubenky, část nahození domu. Je to klasický starý dům po rekonstrukci.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby, cca 140 m2 (rodiný dům). Cena musí obsahovat - zaměření, vykopání, štěrk ..., pokládku, ... Prosím o cenovou nabídku za práci + štěrk. Kostky bude cena dle výběru.
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Poptáváme položení zámkové dlažby pro parkoviště pro osobní auta ve dvoře domu, velikost cca 220m2. Pro firmu, která je plátce dph. Místo stavby : Ostrava Mariánské Hory, 709 00.
Poptávám pokládku dlažby
Sháním někoho, kdo mi položí dlažbu na vchod do domu, jedná se o necelých 8 m2. Potřebuji to mít hotové v nejbližším možném termínu. Dům se nachází v okrese Kutná Hora, 7 km od Sázavy nebo Uhlířských Janovic.
Poptávám zhotovení zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby v Kamenici u Prahy.
Poptávám realizaci kuchyně a  2 koupelen
Poptávám realizaci kuchyňské linky a dvou koupelen. Okres Znojmo. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme stavební řemeslníky
Sháníme ke spolupráci stavební dělníky: zedníky, tesaře, obkladače, sádrokartonáře, tesaře, zedníky na strojní omítky, zedníky na zateplovací systémy.
Poptávám venkovní dlažbu vč. pokládky
Hledám kdo položí, případně dodá 60 m2 dlažby a 60 bm chodníkové obruby u rod.domku v Račicích. Typ zámkové dlažby žluto-červená (název podzim, mozajka dle výrobce). Nutnost odstranění stávajícího starého betonu, dlažby a provední štěrkového podloží. Termím: do konce září 2008, místo Račice 33, 675 55 Hrotovice (20 km od Třebíče). Díky za ...
Poptáváme stavební práce
Pro našeho investora realizujeme obchodní jednotky ve všech 3 OC V Liberci. Sháníme místní sádrokartonáře, dlaždiče a malíře. Pokud bychom byli spokojeni, zadáme firmě všechny 3 zakázky + další akce. Raději bychom přivítali všechny profese v jedné firmě, není to však podmínkou.
Poptávám rekonstrukci vily
Oprava/rekonstrukce vily z roku 1920 v Třebechovicích pod Orebem, zahrnující zejména opravu střechy, repasování oken a dveří, repasování a částečná výměna podlahových krytin (parkety, dlažba), vnitřní úpravy dispozičního řešení menšího rozsahu, rekostrukce rozvodů vody, elektřiny, topení, realizace nového systému vytápění (tepelné čerpadlo včetně ...
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám kompletní pokládku 40 m2 zámkové dlažby ( vjezd do garáže) včetně podloží v okrese Praha západ - na klíč.
Poptáváme dodávku a pokládku kamene
Sháním kámen na terasu a okolo bazénu, dále pak lemovky kolem bazénu ovál. Vše ve světlejším odstínu. Provede někdo i s prací? Terasa asi 20 m2, bazén asi 15 m2. Lemovky k bazénu 3 x 7 m. Sháním za dobrou cenu. Místo-Praha západ.
Poptáváme obložení schodiště dřevem
Poptávám úplné obložení kovového rámu schodiště ( schodnice + čela ). Pravděpodobně ze spárovky nebo masivu, dám na dporučení. Jedná se o dvou ramené schodiště ( šíře 90 cm - 20 schodů ) s podestou 100x190. Realizace zakázky září - říjen 08, event. listopad.
Poptávám obložení balkonu dřevem
Poptávám obložení balkónu palubkama. Okr. Kladno
Poptávám úpravu povrchu terac. schodiště
Poptávám úprava povrchu teracového schodiště
Poptáváme klempířské a obkladačské práce
Poptáváme klempíře a obkladače (především živnostníky), z okolí Prostějova a Brna. Jedná se o práce na 25 rodinných domech.