NĚMECKO; Nábytek, tiskárny, stavební firmy
Hledáme více prodejen nábytku v Chebu a okolí, které prodávají také posuvné dveře skříně, tiskárny, které zhotovují obchodní tisk, pily, které vyrábí a eventuelně montují kompletní střešní krovy, také hledáme firmy, které se zabývají suchou stavbou, štukatérské a obkladačské firmy pro práce v Baden Württenbergu.
Poptávám obkladačské práce
Poptávám obkladače, obkladačské práce: Jde o obložení části fasády a soklu cihlovým páskem, rozsah je 20m2. Zeď je připravena na obklad (polystyren, perlynka + lepidlo, penetrace hotovo). Materiál mám. Na domě je lešení, které bude bohužel 7.10. demontováno, z tohoto důvodu je nutné práce provést do této doby (alespoň jejich část, ke které je ...
Poptávám pokládku venkovní dlažby
Poptávám pokládku venkovní dlažby - čtvercové betonové dlaždice za sebou jako chodníček kolem panelového domu - cca 20 m.
V. BRITÁNIE; Vybudování nemocnice v Africe
Hledám renomovanou společnost, která je schopna vybudovat moderní nemocnici, k provádění projektů v Africe.
Poptáváme stavební práce
Stavební práce, výroba a montáž OK - Sanace vstupního ocelového schodiště a betonové podesty severního průčelí panelového domu. Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídky v přiloženém souboru. V případě zájmu a pro zaslání technické dokumentace zadání se obracejte výhradně el. poštou. Termín podání nabídek: 7.9.2009
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby v obývacím pokoji, plocha 3,5 m x 4 m. Nejlépe dlažbu z Rakony.
Poptáváme dlaždiče a obkladače
Poptáváme venkovní práce - obkladač, dlaždič.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám pokládku dlažby okolo novostavby RD v rovinatém terénu bez větších zemních prací. Celková plocha je 88m2. Dlažba a vše ostatní firmy BEST typu KARO, KLASIKO, MOZAIK v jednoduchém barevném vzoru navržena na celé vzory bez řezání s cenou 229 -339,-bez DPH na terase, chodnících (60mm výška) a vjezdu do garáže (80mm výška). Dále 135 m ...
Poptávám obkladačské práce
Poptávám obkladačské práce v Opavě.
Poptáváme dlaždiče, práce s kamenem
Poptáváme dlaždiče (práce s kamenem) v Opavě a okolí. Spěchá.
Poptáváme dodavatele obkladů a dlažeb
Pozor změna e-mailové adresy Hledáme dodavatele obkladů a dlažeb (dodávka + montáž) pro koupely - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptávám realizaci kamenného chodníku
Poptávám firmu,která provede vodorovné položení plochých kamenů o nestejné síle do betonu jako chodník okolo domu, šíře 80 cm, a terasu 3x 6 m jako mozajku. Celkem 41m2. Kámen, písek, cement, míchačku mám. Základy jsou vykopané. Termín-červen, začátek července. Prosím cenové nabídky.
Poptáváme zámkovovu dlažbu vč. pokládky
Poptáváme dodávku a montáž zámkové dlažby Best Base červená, tl. 8 cm, plocha 105 m2. Termín 06-07/2009.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Hledám, kdo by položil cca 10 m2 zámkové dlažby u rodinného domku v Kladně, včetně přivezení a odvezení materiálu.
Poptávám obložení stropu
Dobrý den. Potřebuji obložit strop v bytě 30m2 pol.kazetami, popřípadě i s malováním,ale záleží na finanční nabídce.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám položení zámkové dlažby 190m2 ve Lhotce u FM. Kvalitně.
Poptávám izolační a dlaždičské práce
Poptávám touto cestou provedení těchto prací kolem rodinného domu: 1/ odstranění vlhkosti v garáži – pravděpodobně bude nutné znovu natažení izolace a pokládka dlažby 2/ natření dřevěných plotových dílců – plocha cca 40m2 (celkem ve 3 vrstvách), nejdříve potřeba broušení 3/ případně další drobné práce – po domluvě na místě. Lokalita: Hostivice ...
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Dobrý den,poptávám položení 200m2 zámkové dl.(klasiko 80mm vyr. Best) a 160m/b obrubníku (linea2, best). Terén bude připraven od bagru, nebude zhutněn. Před garáží bude zabudován do 5. metrového odtokového žlabu. Pojezdová plocha cca 150m2, zbytek chodníky. Termín realizace 05-06,2009.
Poptávám pokládku venkovní dlažby
Poptávám položení venkovní dlažby 40m2 okolo bazénu. Plzeň
Poptávám obkladové práce ze dřeva
Poptávám obložení dřevěných schodů, jedná se o zachovalé schodiště-18 schodů+ 2 malé podesty+asi 150 cm zábradlí-asi 6 sloupků.
Poptáváme obložení dřevěných schodů
Mám zájem o obložení dřevěných schodů,které jsou v dobrém stavu. Jedná se o 15 schodů. Schodiště je obložené světlým dubem po stranách,takže o stejný materiál by se mělo jednat u obkladu.
Poptávám pokládku venkovní dlažby
Poptávám položení dlažby 55 m2 z umělého kamene StoneAge okolo bazénu. Dobrovíz, Praha-západ.
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci panelové koupelny a WC, bez nové vyzdívky, t.j. lepení kachlí na panel, nové vybavení koupelny, sprchový kout.
Poptávám pokládku dlažby a linolea
Poptávám položení dlažby na teplovodné podlahové topení v rozloze cca 27 m2 a dále kvalitního linolea na zbytek podlahového topení v ploše 74 m2 v lokalitě Měšice okr.Praha - východ. Prosím o kalkulaci ceny pokládky, včetně dopravy ev. i cenu podlahové krytiny , vše vč. DPH. Děkuji.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám kompletní pokládku 30 m2 zámkové dlažby ( vjezd do garáže) včetně podloží Velké Přílepy - na klíč.