Propagácia
Vytvorenie a dodanie propagačných materiálov pre projekt Dudvážsky okruh návštevníckych atraktivít- propagačné DVD o zaujímavostiach regiónu, tlačené brožúrky, celoplošná tlačená inzercia na začiatku a v priebehu realizácie projektu.
Poptávám tisk letáků
Poptávám tisk letáků formát A6, křída, 4+1, gramáž do 130g. Prosím o cenovou kalkulaci (+ dobu dodání od objednání) na více množstevních variant, např: 1000ks, 2000ks, 5000ks (nebo dle Vašich limitů)
Kompostáren bioodpadov Senica propagácia a reklama
Organizácia podujatia pre občanov mesta kompostovanie odpadu a jeho pozitívny vplyv na životné prostredie, Organizácia podujatia pre deti s témou je dobré zhodnocovat odpad, výroba reklamného letáku k projektu kompostujeme, Prezentacno-informačná brožúra čo robíme a čo chceme, výroba brožúry Ako sa kompostuje, Tričko s potlačou - námet projektu, ...
Rámcová smlouva na dodávku zahraničních periodik
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky zahraničních periodik pro Univerzitu Palackého v Olomouci v období 1.1.2013 – 31.12.2015 dle potřeb zadavatele.
Intenzifikácia cestovného ruchu v Terchovskej doline
Predmetom zákazky je dodávka služieb: 1. výroba grafických podkladov a tlač prezentačných materiálov - katalógov zariadení cestovného ruchu 2. realizácia poznávacích ciest pre tour operátorov a novinárov 3. komplexná organizácia konferencií realizovaných v rámci projektu Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Poukázky FKSP
Dodání komplexních poukázek na využití služeb v oblasti kultury a tělovýchovy v nominální hodnotě 100 Kč (1960 ks), 200 Kč (1960 ks) a 300 Kč (1960 ks) ve dvou částech. První část poukázek v nominální hodnotě 100 Kč (980 ks), 200 Kč (980 ks) a 300 Kč (980 ks) bude dodána do 10 dnů ode dne uzavření smlouvy, druhá část poukázek v nominální hodnotě ...
Dodanie digitálneho mixážneho pultu a centrálneho zvukového systému
Predmetom zákazky pod názvom "Dodanie digitálneho mixážneho pultu a centrálneho zvukového systému" je dodanie zostavy mixážneho pultu a zvukového systému pre dozvučenie priestoru, vrátane inštalácie, uvedenia do prevádzky, zaškolenia obsluhy a dodania kompletnej technickej dokumentácie, vrátane projektu skutkového vyhotovenia.
Poptáváme tisk a roznos letáků
Poptáváme tisk a roznos letáků, cca 100 tisíc ks, formát A5, jednostránkový barevný tisk, roznos do domácností a firem, lokalita Praha .
Regionálne centrum zhodnocovania biologicky rozložiteľných odpadov Spišská Nová Ves - propagácia
- inzercia na tému separovania v regionálnom periodiku 15 x - organizácia podujatia pre občanov mesta je dobré separovať 3 podujatia - výroba prezentačno - informačnej brožúry čo robíme a čo chceme 16 000 ks - papierová taška s potlačou - námet separácia (zhodnocovanie BRO) 4 500 ks - výroba informačného plagátu separujme 1 500 ks - pero s ...
Poptáváme tisk letáků
ASCALON CZ, s.r.o. poptává - cca 1000 ks letáků A4, barevně a oboustranně (téma nabídka vedení účetnictví, daňové poradenství, ekonomické poradenství, odklad daně z příjmu) - vizitky pro 4 osoby á 500 ks - jednotný vzhled Další informace: (množství,termín,materiál,atd.) termín do cca do 1 měsíce nabídky pouze na email
Poptávám tisk katalogu
Poptávám tisk katalogu • formát A5 – našířku (čili vazba po kratší straně) • papír – obálka KL 200 g/m2, vnitřní strany KL 135 g/m2 • rozsah 16 stran (4 + 12) • náklad 5000 ks • vazba V1
Tiskařské služby
zabezpečení polygrafických lsužeb pro zadavatele
Poptávám tisk A4
Poptávám čeronobílý i barevný tisk A4. Stovky až tisíce kopií. Prosím o nabídku - příkladové předlohy v příloze, více na parte.iparte.cz Děkuji za nabídku.
Periodikum IN.BA
Predmetom zákazky sú tlačiarenské a knihárske služby na spracovanie programového mesačníka, poskytnuté tak, aby zhotovené periodikum in.ba v konečnej úprave mohlo byť určené konečnému spotrebiteľovi: Hlavnému mestu SR Bratislava, Oddeleniu komunikácie a marketingu, Primaciálne nám. 1, 814 99 Bratislava.
Poptáváme cenovou nabídku na tisk letáků
Dobrý den, žádáme Vás tímto o zaslání ceníku na tisk letáků. Formát A5 oboustranně a A6 oboustranně. Děkujeme. S pozdravem Lída Straková
Streaming – technické zajištění iVysílání ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění internetového vysílání pořadů České televize, tvorba záznamů video a audio streamingových dat z živého vysílání, zajištění správy a provozu archivu a poskytnutí dalších služeb souvisejících s internetovým vysíláním, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Streaming – technické zajištění iVysílání ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění internetového vysílání pořadů České televize, tvorba záznamů video a audio streamingových dat z živého vysílání, zajištění správy a provozu archivu a poskytnutí dalších služeb souvisejících s internetovým vysíláním, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme výrobu papírových bločků
Popáváme tisk a výrobu papírových trhacích bločků lepených na horní straně 80mm. Množství: a/ 10.000 ks b / 25.000 ks c/ 50.000 ks. Rozměr šíře: 80 x výška 70mm 40 stejných listů/blok, 90g ofset+300g lepenka B-B nebo B-Š Tisk: a/ 1/0-černá b/ 4/0 cmyk
Vytvorenie a dodanie propagačného materiálu regiónu Turiec (imidžový tlačený materiál)
Zákazkou na účely tejto verejnej súťaže je zmluva na poskytnutie služby s peňažným plnením uzavretá medzi verejným obstarávateľom na jednej strane a úspešným uchádzačom na strane druhej pre predmet : Vytvorenie a dodanie propagačného materiálu regiónu Turiec (imidžový tlačený materiál, produktové tlačené materiály, sezónne tlačené materiály, ...
Dekorační samolepky, Francie
Hledáme tiskárnu, která dokáže vyrobit nástěnné dekorační samolepky. Tyto samolepky se tisknou na vinyl a mají prořez kolem obrázků, takže obrázky lze odlepit a dát na zeď. Používá se takové lepidlo, že samolepky lze ze stěny snadno odstranit a dát na jinou stěnu. Formát: dva archy 50 x 70 cm samolepek.
Tisk výročních zpráv MU
Tisk a kompletace výročních zpráv Masarykovy univerzity dle specifikace předmětu veřejné zakázky v zadávací dokumentaci.
Vypracovanie a tlač (vydanie) propagačných materiálov a výroba propagačného filmu o Slovenskom raji
Predmetom zákazky je: Spracovanie a tlač (vydanie) image prospektu Národný park Slovenský raj; Spracovanie a tlač (vydanie) katalógu Aktivity a služby v Mikroregióne Slovenský raj - stravovacie a ubytovacie zariadenia, produkty a aktivity; Spracovanie a tlač (vydanie) populárnou formou spracovaných pravidiel pre návštevníkov Národného parku ...
Tlačiarenské služby pre Slovenské národné divadlo
Predmetom zákazky je tlač propagačných a iných materiálov, vrátane súvisiacich služieb, pre potreby Slovenského národného divadla.
Satelitní distribuce ČT HD
Předmětem veřejné zakázky jsou služby na zajištění satelitní distribuce jednoho HDTV programu, a to včetně multiplexování, scramblování a primární distribuce transportního toku obsahujícího video, audio, EPG, DVB titulky a případné další datové služby o celkovém datovém toku 8 Mbit/sec do místa satelitního up-linku.
Satelitní distribuce ČT HD
Předmětem veřejné zakázky jsou služby na zajištění satelitní distribuce jednoho HDTV programu, a to včetně multiplexování, scramblování a primární distribuce transportního toku obsahujícího video, audio, EPG, DVB titulky a případné další datové služby o celkovém datovém toku 8 Mbit/sec do místa satelitního up-linku.