Poptáváme vyřízení půjčky
Poptávám nebankovní pujčku 300-500tisíc, dlouhodobé splácení, měsíční příjem mám zajištěn, jsem OSVČ, mám záznam v registru, spěchá.
Sháníme sponzora pro vánoce v ústavu ZP
Jsem obyvatelkou Ústavu sociální péče pro zdravotně postižené v Hrabyni. Ráda bych Vás poprosila o sponzorský dar a to uzeniny cukroví a nealko pro vánoční posezení které máme společně v jídelně . Budu ráda za Vaše nabídky ...Náš ústav je pro nás domovem a proto se rádi setkáváme všichni v jídelně , a v kulturní mistnosti . I malá pomoc potěší . ...
Poptávám firmy zajišťující jazykové granty
Poptávám informace o grantech - jazykově-poznávací zájezd pro studenty. Děkuji Mgr. Kateřina Herková Janáčkova konzervatoř Ostrava
Poptáváme koupi obchodních podílů s.r.o
Sháním firmy zabývající se prodejem obchodních podílů s.r.o.
Poptáváme vymáhání pohledávek v SR
Poptáváme vymáhání pohledávek z roku 2006 na Slovensku.
Poptávám vyřízení úvěru do 10 mil. Kč
Poptávám vyřízení půjčky, úvěru od 3 mil. do 10 000 000 mil. Kč, proti zástavě stavebních pozemků v Praze, na dobu 1,5 roku.
Poptávám vymáhání pohledávky z Německa
Hledáme firmu zabývající se poradenstvím a vymáháním pohledávek z Německa
Poptávám odkup pohledávek
Hledám firmu, či soukromou osobu, která odkupuje pohledávky. Mám fakturu na částku 94 950 ,- ..splatnost měla do 01.07.2007. Dlužník je majitel hotelů v Praze, pro kterého jsem vykonával překladatelskou a tlumočnickou činnost. K faktuře mám i smlouvu o provedení činnosti. Dlužník nekomunikuje a popírá že by někdy něco takového viděl. Vznikají mě ...
Hledáme investory
20070529759; Makedonská firma, specializovaná na výrobu mléčných produktů z kozího mléka (bílý a žlutý sýr, tvarohový sýr), chce prodat podíly investorům pro další rozvoj firmy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme investora pro založení firmy
Hledáme strategického partnera a investora pro založení výrobní firmy na vlnitou lepenku v Polsku. Počáteční podnikatelský záměr ukazuje, že investice budou ziskové a velmi bezpečné. Pro spolupráci na projektu je k dispozici skupina profesionálů. Komunikace v angličtině.
Poptávám firmy na odkup pohledávky
Poptávám firmy, které odkoupí mojí směnku na necelých 300 000 Kč.
Poptávám vyřízení úvěru na 1 mil. Kč
Sháním úvěr 1 000 000.- na vyplacení se z registru. Rozumné splátky, doba splácení na 10let.
Poptáváme investory,obor technické plodiny
Poptávám investora v oblasti zpracování technického konopí.
Poptáváme spolupráci s výrobci strojů
Personálně - poradenská společnost Rádce hledá pro svého klienta (investora) firmu, zabývající se výrobou a opravami strojů a zařízení (skupina OKEČ 29000), která má zájem o odkoupení, případně kapitálový vstup do společnosti. V případě Vašeho zájmu o podrobnější informace nás neváhejte kontaktovat. www.radce.com
Poptáváme zajištění financí pro podnikání
Potřebujeme sehnat finanční prostředky pro nově vzniklou společnost s.r.o.na nákup zboží od firmy Husqarna. Kdo to dokáže zajistit nebo poradit. Jedná se o zboží za asi 650 tisíc Kč. Děkuji.
Poptáváme soukromého investora
Hledáme soukromého investora. Naše společnost spolupracuje velmi úzce celkem se 6ti bankami + několika subjekty nebankovními! Pro rozšíření finanční nabídky hledáme seriózního soukromého investora pro uspokojení našich klientů. Uvítáme dlouhodobou spolupráci!
Poptáváme výrobní firmy k odkupu
Zahraniční investoři koupí fungující výrobní firmy, blízko hranic s Německem.
Poptávám zpracování podkladů pro dotaci EU
Poptávám firmy na zpracování podkladů pro získání dotace z EU na výrobu haly v ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Specialista na fin.poradenství hledá partnery
200612670; Slovinská firma specializující se na obchodní a finanční poradenství hledá v ČR partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátů. Komunikace v angličtině.
Dodavatel finančních zpráv hledá partnery
200612661; Britský dodavatel finančních zpráv a informací o úvěruchopnosti zákazníka o britských podnikatelích a osobách hledá v ČR partnery. Firma poskytuje stálý online přístup k finančním a úvěrovým zprávám o britských firmách a osobách. Hledáme partnery i na reciproční spolupráci, které by chtěli spolupracovat s britskými firmami a rádi by ...
Poptáváme zprostředkování hypoték a úvěrů
Poptáváme zprostředkování hypoték a úvěrů.
Hledám firmu na vymáhání dluhů
Hledám firmu na vymáhání dluhů od dvou soukromých osob, pohledávky jsou soudně rozhodnuté, jsou ve výši 41 000,- a 104 453,50.
Stavebně-poradenská firma hledá partnery
200612218; Polská firma zabývající se stavebně technickým poradenstvím pro designery, investory, zaměstnance, podnikatele, stavitele, hledá partnery investičního projektu pro obchodně finanční spolupráci V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám profinancování dovozu zboží
Poptávám profinancování dovozu zboží ( uzeniny). Odběr v tuzemsku je zajištěn.Nabízíme zajímavé finanční zhodnocení investice. Možná i dlouhodobá spolupráce.
Firma z rekrečního sektoru hledá investory
200612212; Polská firma z rekreačního sektoru hledá investory. Firma vlastní rekreační komplex se 35 dřevěnými prázdninovými bungalovy/chatkami, budovou se sociálním zařízením, jídelnou, klubovnou, bufetem, parkováním, sportovním hřištěm a dětským hřištěm. Firma hledá společnost, která postaví nějaká nová zařízení, vybavení a rozšíří poskytované ...