Hledáme investora
Hledám silného investora pro trvalou spolupráci. Zárukou jsou bankovní garance TOP 25 renomovaných bank a vysoké zisky.
Poptávám odkup směnky
Poptávám odprodej dlužního úpisu na 110 000kč. Dokumenty..podepsaný splátkový kalendář jenž není dodržen již dlouhou dobu + dlužní úpis. Nehledám někoho kdo mi to vymůže ale ihned odkoupí samozřejmě s mojí ztátou. Pithart
Poptávám odkup směnky
Dobrý den, prodám směnku s přímou vykonatelností. Je ještě před splatností. Nemám čas se tím zabývat. Směnka je vystavena na částku 130.000,- Kč
Hledám firmu k  vymáhání pohledávky
Pohledávka v Turecku. Appartmán na egejské riviéře v hodnotě 1800000,- Kč. Provize jistá. Spěchá. Nákup v r. 2007 v červenci.
INDIE; Investice do výroby bramborových lupínků
Hledáme osobu, která může financovat projekt v EU, budeme 30% partnerem v podnikání. Tento projekt je výrobní jednotka bramborových lupínků a náklady projektu se pohybují kolem 50 až 60 milionů indických rupií.
NIGÉRIE; Výstavba nemovitostí
Jsme poradenská firma (složená z architektů, inženýrů, IT pracovníků, ekonomů atd.) zaměřená na oblast nemovitostí. Hledáme firmy s potřebným kapitálem a technickým know-how za účelem vzájemné spolupráce na projektech výstavby nemovitostí v Nigérii.
PÁKISTÁN; Partner pro farmaceutickou jednotku
Potřebujeme finančně silného partnera pro farmaceutickou jednotku v Pákistánu. Jsme techničtí odborníci na provoz farmaceutické jednotky. Odhadovaný měsíční zisk 25000 $.
V. BRITÁNIE; Finanční služby
Nabízíme leasingové služby, BG’s, bankovní garance, MTN (Medium Term Note), SBLC (Standby Letters of Credit) a bankovní směnky (Confirmable Bank Draft). Jestliže vy jako potenciální investor máte zájem o navýšení kapitálu, obraťte se na nás, rádi poskytneme veškeré informace týkající se našich služeb.
Poptávám úvěrové služby
Poptávame úvěr na koupi panelového domu v Klatovech. V domě je 24 bytů 2+1 a 5 garáží. Cena je 19 mil.Kč. Dále žádám o poskytnutí úvěru 240 mil. Kč,na koupi 30 ha. pozemku u dálnice D5. Na pozemku jsou inž. sítě a žel. vlečka.
INDIE; Export - import do Indie
Hledám obchodní spolupráci s finančně silnou zahraniční firmou (i jednotlivcem), která by měla zájem rozvíjet svoji činnost v Indii a založit tam svoji obchodní kancelář. Firma by investovala do exportu - importu, my bychom spolupracovali v oblasti reklamy v novinách a TV, kontroly prodeje a nákupu, denní rutinní práce. Disponujeme velmi dobrými ...
Poptávám úvěrové služby
Kdo mi pujčí 150 000 kč na rekonstrukci bytového jádra?
Poptávám úvěrové služby
Úvěr na pořízení nemovitosti-bytu 400tis. bez ručení nemovitostí.
Poptávám úvěrové služby bez zástavy
Poptávám úvěr ve výši 600 000 až 800 000 ( bez zástavy)
KAMERUN; Finanční podpora
Hledáme peněžní ústav, který by finančně podporoval naši firmu, která se zabývá importem zboží z Evropy a Číny.
Poptávám odkup směnek
Investor. Pro rozšíření podnikatelského záměru hledám: kdo odkoupí směnky (cena dohodou) po osobním ujednání. Volat době od: 07:00 do 17:00.
Hledám investora pro vývoj motorů
Hledáme investora pro revoluční vývoj motorů v automobilovém průmyslu, jedná se o výzkum a následné testování pohonné jednotky budoucnosti.
Poptávám vymáhání pohledávky v Turecku
Pohledávka v Turecku za nákup apartmánu ve výši 1800000Kč. Provize jistá. Vymáhala Česká inkasní p. Hrneček - vzal si peníze dopředu a výsledek žádný. Appartmán se nachází v oblasti Egejského moře ve Fethyi. Dole je obývací pokoj s balkónem a kuchyní, ložnice, malý pokojík a koupelna s WC. Nahoře je velká podkrovní místnost, šatna, koupelna a WC. ...
Hledáme investora pro nemovitosti v USA
Poptáváme investora do nemovitosti v USA, návratnost do 3 let, zisk 80-100%. Okamžité měsíčíi cash flow.International Investment estates,LLC je americká společnost s historií a zkušenostmi z komerčních i individuálních obchodů v USA.Investice do nemovitosti v USA metodou rent to own přináší našim investorům okamžité měsíční cash flow. Investice ...
Hledáme investora pro nebankovní úvěry
Z důvodu neustále se zvyšujícího počtu zájemců o půjčku, hledáme pro rozšíření finanční nabídky soukromého investora, který má zájem o dlouhodobou spolupráci v oblasti nebankovních úvěrů. Vy máte kapitál, my máme zkušenosti. Na finančním trhu působíme od roku 1992. Více o naší činnosti najdete na: www.doubleinformation.cz
Poptávám vyřízení dotace z fondů EU
Vyřízení dotace z fondů EU Regionální rady Jihozápad pro občanské sdružení.Jedná se o dotace z rozvoje cestovního ruchu na rekonstrukci sportovně rekreačního areálu střelnice a chat.
Hledáme investora k financování výstavby FVE
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru na financování výstavby fotovoltaické elektrárny ve výši 140 000 000,- Kč.
Hledáme partnery pro internetové TV vysílání
Partneři pro internetové vysílání TV - Poptávám obchodní partnery pro rozjezd regionální internetové televize - Marketingový plán, praxi i tým zkušených lidí již mám.
Hledáme investora, společníka
Hledám investora nebo tichého společníka. Prodejna maso-uzeniny s vlastní bourárnou, porcovnou a výrobnou vlastních čerstvých uzenin, domácí zabijačky a polotovarů.Maso denně čerstvé přímo z jatek.
INDIE; Zahr. spolupráce
Hledám spolupráci s finančními a technickými partnery pro výrobu elektrického a elektronického příslušenství na indických železnicích. Povinná je odborná znalost digitální elektroniky.
GHANA; Investice do rybolovu
Hledáme spolupráci s firmou, která má zájem investovat do rybářského průmyslu (lovení ryb) v Ghaně. Máme mnohaleté zkušenosti v této oblasti a můžeme být nápomocni s podnikáním na místním trhu. Rybolov a obchodování s rybami je v současnosti velmi lukrativní a výhodné.