Programovacia stanica a softvér na výučbu CAD/CAM systému
Predmet zákazky je dodávka strojného a programovacieho vybavenia pre Duálnu akadémiu. Zákazka je rozdelená na osem časti: I. časť zákazky: Programovacia stanica a softvér na výučbu CAD/CAM systému II. časť zákazky: Programovacia stanica s multilicenciou, CNC fréza a CNC sústruh III. časť zákazky: Trhací stroj s nevyhnutným príslušenstvom IV. ...
Centrální nákup aktivních síťových prvků
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka aktivních síťových prvků, realizace instalačních a konfiguračních prací ve vztahu k zadavateli, poskytování následné podpory a dodávka dalšího příslušenství. Přesné parametry aktivních síťových prvků a dalšího příslušenství jsou stanoveny v Příloze č. 1a (Technická specifikace) Smlouvy.
ČSSZ - Rozšíření centrálního datového úložiště 2021+
dodávka 12 ks LTO páskových mechanik včetně souvisejícího plnění.
Pořízení bezpečnostního rozhraní pro potřeby systémů základních registrů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tří sestav prvků, vykonávajících souhrnně funkce bezpečnostního rozhraní. Všechny sestavy budou dodány s kompletní pětiletou podporou v úrovni Collaborative Enterprise Support Premium.
Rozšíření primárního datového uložiště
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení pro rozšíření kapacity a výkonu centrálního úložiště dat statutárního města Ostravy. Součástí předmětu této veřejné zakázky je rovněž instalace, konfigurace (mimo jiné montáž technologie, uvedení do provozu, nastavení a zaškolení obsluhy) a doprava veškerých prvků dodávky do míst plnění.
Dodávka rychlých diskových polí 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je v souladu § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky rychlých diskových polí dle aktuálních potřeb zadavatele pro Prahu, Brno a Ostravu v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
DNS na ICT pro FNUSA
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému pro zadávání veřejných zakázek na dodávky ICT - Počítače, Média pro ukládání dat, Servery, Mobilní telefony, Sítě, Telekomunikační přístroje na přenos dat. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
RDS 2.0 - MPLS prvky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dílčí plnění pro projekt zadavatele v podobě dodávky MPLS prvků pro transportní modul Regionální datové sítě Pardubického kraje (dále jen „RDS“). Součástí předmětu plnění je mimo záruku a základní provozní podporu také zajištění rozšířené servisní podpory k dodanému řešení po dobu 60 měsíců od dodání předmětu ...
Switche 2022 - 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka switchů a s nimi souvisejících plnění (dále jen „switche“). Zadavatel požaduje dodání switchů dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Nákup IKT pre  projekt ITMS 313011V465
Predmetom zákazky je dodávka informačno-komunikačných technológií (IKT) pre potreby projektu ITMS 313011V465 s názvom Výskum a vývoj bezkontaktných metód pre získavanie geopriestorových údajov za účelom monitoringu lesa pre zefektívnenie manažmentu lesa a zvýšenie ochrany lesov (FOMON). Dodanie IKT je vrátane súvisiacich služieb t. j. dopravy na ...
Dodávka nezbytné HW infrastruktury pro modernizaci NIS a jeho nové části/funkcionality
Nezbytný hardware pro modernizaci nemocničního informačního systému zadavatele (NIS) a jeho další rozšíření. CPV kódy: 48820000, 30233132, 79995100, 72252000, 30233160, 30213300, 33111200, 30231000, 30237130, 30233141, 32422000.
LASER RMC CLUSTER TP21_052
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení (RMC Cluster TP21_052) včetně veškerého příslušenství, instalace a souvisejících činností. Stávající provozovaná infrastruktura a její management je založen na VMware technologii pro serverovou virtualizaci (VMware vSphere). Z důvodu bezproblémového napojení na stávající infrastrukturu je ...
Dodávka didaktických pomůcek - Základní škola, Trutnov, V Domcích 488
Předmětem Veřejné zakázky je dodání nových didaktických pomůcek a vybavení pro výuku. Zakázka je rozdělena na dvě části. První část zahrnuje dodávku nových didaktických pomůcek se zaměřením na přírodní vědy a robotiku, druhá pak dodávku HW a SW didaktických pomůcek pro výuku.
Datová úložiště
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 3 ks virtualizačních serverů, 2ks diskových úložišť (polí), záznamové zařízení hovorů pro komunikaci se zdravotnickou záchrannou službou, 4 ks LAN a 4 ks identických SAN přepínačů, 2 ks UPS, potřebného software včetně virtualizačního systému pro potřeby správy dat zadavatele včetně montáže, ...
Dodávky výpočetní techniky - DNS
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen "DNS") pro zadávání veřejných zakázek na dodávky výpočetní techniky. Zadavatel předpokládá, že bude zadávat veřejné zakázky v DNS podle aktuálních provozních potřeb, tj. v předem neurčených, nepravidelných intervalech a v předem neurčeném množství.
Dodávka, implementace a podpora nástroje na vyhodnocování bezpečnostních událostí SIEM
Předmětem této nadlimitní sektorové veřejné zakázky je dodávka, implementace a následné poskytování technické podpory systémového řešení SIEM (Security Information and Event managment) jako platformy pro sběr, detekci a vyhodnocování bezpečnostních událostí v rámci IT prostředí zadavatele. Bíže viz Zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku pro ZZS JmK
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS bude nákup ICT vybavení, zejména pak PC, monitorů, notebooků, dataprojektorů, tiskáren, tabletů, serverů, grafických stanic a jiného obdobného zařízení výpočetní techniky.
Fakultní Thomayerova nemocnice - Nákup licencí k produktům Microsoft
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění poskytování licencí k produktům Microsoft prostřednictvím velkoobjemových multilicenčních smluv Microsoft Enterprise Agreement (EA), Microsoft Enterprise Agreement Subscription (EAS), Microsoft License Software Assurance (SA), a poskytování doplňkových služeb souvisejících s uplatněním produktů ...
Zvýšenie úrovne informačnej a kybernetickej bezpečnosti na Úrade vlády SR
Predmetom zákazky je zabezpečenie čiastkovej dodávky a inštalácie hardvéru (HW), softvéru (SW) a odborných prác pre potreby realizácie projektu Zvýšenie úrovne informačnej a kybernetickej bezpečnosti na Úrade vlády SR. Bližšie informácie o predmete zákazky sú uvedené v prílohe č. 2 a v prílohe č. 7 súťažných podkladov.
Digitalizácia procesov záchrannej zdravotnej služby v Slovenskej republike
Predmetom zákazky je dodávka viacerých vzájomne prepojených softvérových programov (modulov) a aplikácií (ďalej ako Dielo), ktoré budú slúžiť verejnému obstarávateľovi na rozšírenie informačných systémov a digitalizáciu ďalších procesov záchrannej zdravotnej služby a poskytovanie služieb podpory prevádzky, údržby a rozvoja (ďalej ako Služby ...
Nákup IKT pre spoločnosť ZTS - VÝSKUM A VÝVOJ, a.s.
Predmetom zákazky s názvom Nákup IKT pre spoločnosť ZTS VÝSKUM A VÝVOJ, a.s. je dodávka Výpočtovej techniky a informačno-komunikačných technológií pre zabezpečenie prevádzky verejného obstarávateľa vrátane súvisiacich služieb. Podrobné technické parametre a požiadavky k požadovaným zariadeniam sú uvedené v prílohe č. 1 súťažných podkladov.
Technická podpora produktů společnosti HP
Předmětem rámcové dohody je technická podpora produktů společnosti Hewlett-Packard Enterprise a společnosti Micro Focus v oblasti hardware a software. Jejichž výčet, popis a obsah jsou uvedeny v příloze č. 1 návrhu rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Rozšíření kybernetické ochrany
Předmětem plnění VZ je rozšíření stávajícího systému kybernetické ochrany zadavatele, tedy stávajících prvků, které jsou implementovány v infrastruktuře zadavatele, cílem je ochrana mail serveru, zabezpečení notebooků a nástroj pro správu
Switche 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka switchů a s nimi souvisejících plnění (dále jen „switche“). Zadavatel požaduje dodání switchů dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.