Výpočetní technika
Jednorázová dodávka stolních počítačů a monitorů, vč. příslušenství. Zadávací dokumentace je uveřejněna v hlavní části zakázky. Zadavatel stanový povinnost zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena části) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Zajištění ochrany před DDoS útoky rozšířením technologie F5
Zajištění dodávky komponenty F5 Velos pro DDoS ochranu infrastruktury MHMP, vč. podpory výrobce na období 36 měsíců.
Dodávka vizualizační a výukové techniky pro 2. ZŠ Cheb a 6. ZŠ Cheb - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vizualizační a výukové techniky pro 2. ZŠ Cheb a 6. ZŠ Cheb. Detailní specifikace a bližší požadavky zadavatele na předmět plnění jsou uvedeny příloze č. 1 ZD - Návrh Kupní smlouvy a její příloze.
Modernizace jazykové a ICT učebny a rekonstrukce konektivity v budovách 2. ZŠ Hořovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova jazykové a ICT učebny v budově Jiráskova 617, zajištění konektivity budovy Jiráskova 617 a Vísecké náměstí 318. Jelikož v budově Jiráskova 617 je v nájmu Gymnázium Václava Hraběte, proběhne rekonstrukce datových rozvodů i v jejich prostorách. Prostředky použité na tuto část nejsou součástí tohoto ...
Produkční disková pole
Předmětem veřejné zakázky je dodání dvou kusů produkčních diskových polí, a dále jejich instalace a uvedení do provozu a zaškolení pověřené osoby zadavatele, za účelem obnovy a rozšíření dosavadního produkčního datového úložiště Ministerstva dopravy.
Programové vybavení - nákup komerčního software
Jedná se o nové pořízení komerčního software a prodloužení licencí v současné době užívaného software. Podrobné vymezení předmětu VZ je uvedeno v zadávací dokumentaci.
ŠIS AČR, SW v návaznosti na migraci do DC - nákup
Předmětem VZ je nákup licencí a technické podpory pro Identity and access management pro Štábní informační systém AČR.
Dodávka Ekonomického informačního systému včetně implementace a zajištění služeb provozní podpory
Předmětem plnění veřejné zakázky je (i) dodání, instalace a implementace ekonomického informačního systému, který bude plně odpovídat všem funkčním, technickým, legislativním a procesním požadavkům Zadavatele, včetně poskytnutí práv k jeho užití (licencí), a souvisejících služeb dle potřeb Zadavatele dle podmínek smlouvy o dodávce a implementaci ...
IT vybavení pro odborné učebny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace PC, notebooků, multifunkčních zařízení, kamery, fotoaparátů a jejich příslušenství určených pro výuku na základní škole. Blíže viz zadávací dokumentace.
Posílení kapacity, bezpečnosti a výkonu zálohovacího systému LČR
Předmětem Smlouvy je závazek Dodavatele za podmínek stanovených Smlouvou poskytnout: a) Objednateli plnění spočívající v komplexní dodávce HW infrastruktury 1x pro primární zálohovací systém a 1x pro sekundární zálohovací systém, b) Objednateli plnění spočívající v dodávce Software k HW infrastruktuře (1x pro primární zálohovací systém a 1x pro ...
Servery 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 9 kusů serverů dle specifikace a za podmínek vymezených vždy v příslušné příloze č. 3 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy). Veřejná zakázka je rozdělena do 4 částí dle jednotlivých typů serverů. Požadavky zadavatele jsou pro všechny části veřejné zakázky stanoveny shodně, pokud není v dalších ustanoveních ...
HW a SW vybavení pro provoz KIS
Účelem realizace veřejné zakázky je zajištění HW a SW vybavení vč. koncových zařízení a optických propojů potřebných pro realizaci projektu „Klinický informační systém pro intenzivní a anesteziologickou péči“ (reg. č.: CZ.06.3.05/0.0/0.0/16_034/0006192) spolufinancovaného prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), výzvy ...
Nákup výpočtovej techniky a súvisiacich služieb
Predmetom tejto zákazky je nákup novej, doposiaľ nepoužívanej výpočtovej techniky. Bližšia špecifikácia je uvedená vo Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nové odborné učebny ZŠ Pohůrecká, České Budějovice - IT vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IT zařízení v rámci vybavení 5 učeben a 4 kabinetů nových odborných učeben v ZŠ Pohůrecká, České Budějovice. Podrobná specifikace dodávky, viz příloha č. 4 zadávací dokumentace - Soupis dodávky a Technická specifikace poptávaného plnění.
FN Motol - Dodávky PC sestav pro FN Motol v období 2022-2026
Dodávky PC sestav pro FN Motol v období 2022-2026.
Zajištění podpory CA service desk a nástrojů pro monitoring a dohled nad provozem systémů
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou: 1. Průběžně poskytované služby definované katalogovými listy 2. Služby na objednávku - definované katalogovými listy - specifikované dílčími smlouvami na základě poptávky a nabídky; s cenami v souladu s katalogovými listy V rámci veřejné zakázky bude nakupována rovněž i nezbytná SW maintenance.
HW a SW pro potřeby Odboru kriminální služby
Předmětem VZ je pořízení vybavení a zařízení SW a tomu odpovídající HW, který odpovídá současným požadavkům na spolehlivost a kvalitu znaleckých zkoumání důležitých pro trestní řízení.
Dodávka počítačů Apple Mac studio pro PEF
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 22 ks výkonného minipočítače s macOS za účelem obnovy vybavení učeben na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně.
Modernizace počítačového vybavení výukových prostor PEF
Předmětem plnění této veřejné zakázky je modernizace počítačového vybavení v prostorách PEF.
Dodávka ICT techniky v rámci projektů IROP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT techniky v rámci 2 projektů IROP - Modernizace výuky informačních technologií II a Výuka pro Průmysl 4.0 II. Veřejná zakázka je v souladu s ust. § 35 ZZVZ rozdělena na 2 části. Bližší specifikaci předmětu veřejné zakázky lze najít v zadávací dokumentaci.
Dodávky HW: ALL-IN-ONE PC
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky hardware - ALL-IN-ONE PC. Podrobnosti viz zadávací dokumentace (dále jen "ZD").
Dodávka Ekonomického informačního systému včetně implementace a zajištění služeb provozní podpory
Předmětem plnění veřejné zakázky je (i) dodání, instalace a implementace ekonomického informačního systému (dále jen „EIS“), který bude plně odpovídat všem funkčním, technickým, legislativním a procesním požadavkům Zadavatele, včetně poskytnutí práv k jeho užití (licencí), a souvisejících služeb dle potřeb Zadavatele dle podmínek smlouvy o dodávce ...
Evidenční systém FNUSA-ICRC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění evidenčního systému, služby provozu evidenčního systému a služby rozvoje evidenčního systému dle požadavků zadavatele.
Technologické firewally
dodávky technologických firewallů včetně instalace a poskytování služeb technické podpory formou rozšířené záruky, dodávka centrálního managementu pro řízení/správu technologických firewallů včetně instalace a poskytování služeb technické podpory formou rozšířené záruky a školení technických specialistů
Zajištění softwarových licencí Microsoft
Poskytnutí užívacích práv (softwarových licencí) k programovým produktům Microsoft pro akademické instituce.