Stolní a přenosné počítače 2022
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky stolních počítačů a notebooků pro s. p. DIAMO a jeho organizační složky.
Centrální polytechnické dílny - dodávka didaktických pomůcek
Předmětem plnění jsou dodávky spojené s realizací části didaktických pomůcek pro objekt Centrálních polytechnických dílen v areálu Winternitzových mlýnů situovaných mezi ulicemi Na Ležánkách a Mezi Mosty v Pardubicích. Didaktické pomůcky jsou určeny k vybavení dílen se zaměřením: na textil, grafiku, kov, dřevo a odborných učeben se zaměřením na ...
Obnova serverové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je obnova části virtuální serverové farmy, konkrétně dodávka 6 kusů kompatibilních serverů R750 s již existující virtuální infrastrukturou s následující konfigurací: • 2,5“ šasi • 2x Intel Gold 6342 • riser config 1 • 32x 32GB RAM • iDrac9 Enterprise • 2x 600GB HDD SAS 10k • 2x Qlogic 2960 Single port FC • 2x Intel X710 ...
Zálohovací systém - 2022/0072
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace centralizovaného zálohovacího systému virtualizačních prostředí VMware a XCP-ng (XenServer). Součástí řešení bude úložný prostor - dodávka diskového pole. Vytvořené zálohy budou kopírovány také do vzdálené lokality. Zadavatel požaduje kompletní řešení, sestávající z dodávky, instalace, napojení do ...
Vybavení odborných učeben na SŠG BRNO I
Předmětem tohoto zadávacího řízení rozděleného na 9 částí je v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky dodávka vybavení pro učebny grafiky a tisku a vybavení pro obalové centrum odborných učeben na Střední škole grafické Brno, příspěvkové organizaci, vč. souvisejícího spotřebního materiálu. Konkrétně se jedná o dodávku výpočetní techniky, ...
Dodávka pomalých diskových polí 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je v souladu § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pomalých diskových polí dle aktuálních potřeb zadavatele pro Prahu, Brno a Ostravu v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
DNS na nákup stolních počítačů
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek zadávaných v DNS je dodávka stolních počítačů dle zadavatelem stanovené specifikace v rámci dílčí veřejné zakázky včetně dopravy na místo plnění určené zadavatelem a ekologické likvidace obalových materiálů a dalšího odpadu vzniklého v důsledku dodávky.
HW vybavení pro provoz infrastruktury RIS - RIS COMEX
Předmětem plnění této veřejné zakázky je: a. dodávka hardwarového a softwarového vybavení pro výpočetní středisko RIS v lokalitě sídla SPS, b. dodávka hardwarového a softwarového vybavení pro výpočetní středisko RIS v záložní lokalitě datového centra v Praze, c. dodávka služeb implementace prostředí s tím, že v rámci dodávky bude zároveň ...
Upgrade a generační obměna externí firewallové soustavy
Předmětem této veřejné zakázky je generační obměna externích firewalových soustav zadavatele. Součástí plnění bude primárně projektová dokumentace, řešení implementace do prostředí MPSV ČR, dodávka potřebného HW a SW včetně implementace dle schválené projektové dokumentace, migrace stávajících pravidel z původního řešení na nově dodané řešení, ...
Modernizácia a rozšírenie infraštruktúry informačných systémov určených pre platobné systémy
Predmetom zákazky je poskytnutie služby spočívajúcej v modernizácii systémov Interný Informačný Systém Štátnej Pokladnice (IIS ŠP) a Integrácia platobných služieb (IPS). V rámci zákazky bude obstaraný a inštalovaný potrebný HW a licencie SW, ako aj migrované virtuálne prostredie a ich aplikačná a údajová základňa, bez prerušenia poskytovania ...
Zvýšení výpočetního výkonu serverů
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení sestávající z dodávky a instalace GPU akcelerátorů a komponent nezbytných pro jejich bezproblémový provoz do již existujícího výpočetního clusteru zadavatele.
Dynamický nákupní systém pro pořizování IT techniky
Předmětem VZ je zavedení dynamického nákupního systému pro pořizování vybraných druhů IT techniky a jejího příslušenství (kupř. notebooků, monitorů, počítačů, tabletů, mobilních telefonů a pevných telefonů včetně příslušenství.
Rozvoj výskumnej infraštruktúry IT
Predmetom zákazky je zabezpečenie rozvoja a prevádzky špičkovej výskumnej infraštruktúry.
Odborné učebny pro automatizaci a robotiku
Předmětem veřejné zakázky je vybavení 2 odborných učeben pro automatizaci a robotiku: - ROBO učebna se souborem výukových zařízení - SMART učebna se souborem výukového vybavení včetně PC, monitorů, tabulí atd. Podrobněji jsou specifikace popsány v jedotlivých částech zakázky.
Dodávka GPU karet pro Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i. - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka GPU karet pro zadavatele. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí dokumentace veřejné zakázky, jako přílohy zadávací dokumentace.
Servis koncových zařízení IS - Čechy a Morava
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb komplexního pozáručního servisu PC, tiskáren a periferií za účelem zabezpečení jejich provozuschopnosti na území ČR ve spádových oblastech Čechy a Morava.
Dynamický nákupní systém na dodávky serverové infrastruktury a síťových prvků
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS jsou dodávky serverové infrastruktury a síťových prvků pro ČZU.
Dodávka stolních počítačů
Předmětem této veřejné zakázky je jednorázová dodávka 10 ks stolních počítačů včetně zajištění servisu po dobu minimálně 24 měsíců.
Výměna optických síťových karet a kabelů v PC
Dodávka 700 ks optických karet, 1400 ks optických transceiverů - GLC - SX - MMD - OEM, 20 ks optických transceiverů - SFP-10G-LR-S, 700 ks optických kabelů 2M, 450 ks optických kabelů 5M, 250 ks optických kabelů 10M.
Vybavenie SOŠ Medzilaborce - IKT
Predmetom obstarávania je vybavenie SOŠ v Medzilaborciach IKT vybavením. Bližšie informácie a popis uvedený v súťažných podkladoch.
Nákup záložních zdrojů UPS
Předmětem veřejné zakázky je nákup 2 ks centrálních záložních zdrojů do serverovny v lokalitě Žižkov a 14 ks pobočkových rackových UPS určených pro pobočky Centra. Součástí zakázky je i jejich doprava do místa instalace, instalace, implementace, záruční servis v délce 60 měsíců, smluvní technická podpora centrálních UPS v režimu 7x24x365 s garancí ...
Dodávka GPU karet pro Biofyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka GPU karet pro zadavatele. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí dokumentace veřejné zakázky, jako přílohy zadávací dokumentace.
ČVUT-CIIRC: Rozšíření výpočetního clusteru CIIRC
Předmětem veřejné zakázky je dodání technologií pro rozšíření výpočetního clusteru zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena do 4 částí.
Privátní cloud MPSV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a implementace technologií datových center v souladu se záměrem zadavatele ohledně implementace prostředků softwarově definovaného (SDDC) datového centra a zavedení přístupu k infrastruktuře jako službě („Infrastructure as a Service“). Informační prostředí MPSV bude současně otevřeno novým typům ...
UTM firewall včetně instalace a implementace
Předmětem plnění Zakázky je dodávka 2 kusů UTM firewallu včetně instalace a implementace a kabeláže pro Zadavatele v rozsahu a za podmínek stanovených Zadávací dokumentací a jejich přílohách.