Vybavení do centra digi a robotiky - ICT vybavení III: část 3 - periferní zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení pro centrum digitalizace a robotiky. Podrobná specifikace dodávky je součástí přílohy č. 3 ZD. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Vybavení do centra digi a robotiky - ICT vybavení III:  část 1 - informační technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení pro centrum digitalizace a robotiky. Podrobná specifikace dodávky je součástí přílohy č. 3 ZD. Jedná se o část veřejné zakázky, která je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Vybavení učeben ZŠ ITC a nábytek opakované
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učeben ZŠ, dle jednotlivých částí: Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 Zákona rozdělena na 2 části 1. Část dodávka nábytku 2. Část dodávka IT vybavení
Dodanie mobilných pracovísk prokurátorov a obnova hardvérového a softvérového vybavenia
Predmetom zákazky/zmluvy je dodávka mobilných pracovísk prokurátorov v rámci ktorej bude dodaná a inštalovaná infraštruktúra IT, prostredníctvom ktorej budú poskytované služby eGovernmentu.
Notebooky
Predmetom zákazky je nákup 60 ks prenosných počítačov a príslušenstva.
Obnova diskových polí a páskových knihoven ČÚZK
Předmětem veřejné zakázky je: o dodání diskového pole do datového centra (DC) v primární lokalitě včetně software, s celkovou chráněnou diskovou formátovanou kapacitou minimálně 2 PiB (bez použití komprese nebo deduplikace) a s šestiletou zárukou za jakost o dodání diskového pole do datového centra (DC) v záložní lokalitě včetně software, s ...
Dodávka notebooků a dokovacích stanic
Předmětem této veřejné zakázky je závazek dodavatele odevzdat zadavateli zboží, jež splní dále stanovené minimální technické parametry - 115 ks notebooků, 115 ks dokovacích stanic shodného výrobce k dodávaným notebookům, které spolu tvoří jeden funkční celek se všemi součástmi a příslušenstvím, dále 115 ks brašen a 115 ks bezdrátových myší, vše k ...
Deduplikácia dát 2
Predmetom zákazky je dodanie Deduplikačného zariadenia vrátane dopravy, montáže, inštalácie, konfigurácie zariadenia, rozšírenie diskových priestorov pre aplikačné servery, aktualizácie dokumentácie a potvrdenie o aktivácii záruky a podpory výrobcu na portáli / webovom sídle výrobcu. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Obměna ICT MěÚ Rožnov pod Radhoštěm V
Předmětem veřejné zakázky je obměna systémů Technologického centra Města Rožnov pod Radhoštěm a s tím související poskytování služeb finančního leasingu na tuto obměnu technologických částí po dobu 48 měsíců. Finanční leasing bude poskytnut na virtualizační servery, virtualizační platformu, softwarově definované úložiště, zálohovací server a ...
Dodávka tonerů pro FNKV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky originálních a kompatibilních tonerů, jejichž specifikace je uvedena v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Centrální nákup IT 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů, monitorů, notebooků pro centrálního zadavatele a pověřující zadavatele, a to včetně dopravy.
Dodání IT technologie
Předmětem zakázky je dodání IT technologie.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka osobních počítačů podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka balíků programů a informačních systémů podrobně specifikovaných v příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
ÚP ČR - nákup serverů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 63 serverů typu Tower a 49 serverů pro instalaci do racku (dále jen „předmět koupě“). Blíže je předmět plnění veřejné zakázky popsán v Příloze č. 2 této Zadávací dokumentace - Specifikace plnění Zadávací dokumentace, přičemž uvedené požadavky jsou minimální a musí být bezezbytku dodrženy.
Dynamický nákupní systém ICT a AVT vybavení pro Slezskou univerzitu v Opavě pro období 2022 - 2027
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek zadávaných prostřednictvím DNS bude za stanovených technických a obchodních podmínek dodávka standardního ICT a AVT vybavení, a to zejména následujících výrobků: - osobní počítače, - notebooky - tablety, - monitory, - tiskárny a multifunkční zařízení (v kombinaci tiskárna, skener a kopírka) pro ...
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika - počítače
Dodávka počítačů a monitorů podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka příslušenství k počítačům podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka kancelářských počítačů podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka 4 kusů UPS do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. pracoviště Rumburk
Pořízení 4 ks záložních zdrojů UPS pro zabezpečení zálohovaného a stabilního napájení hlavních serveroven v lokalitě Rumburk.
Eu-INIS - ICT Infrastruktura - Konsolidace a rozšíření sekundárních provozních úložišť
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je rozšíření diskové kapacity a výkonu stávajících datových úložišť NetApp FAS 9000 doplněním dalších polic s SDD a NL-SAS disky. Cílem je realizace moderního (podporovaného) diskového úložiště s dostatečnou kapacitou a výkonem sloužící jako sekundární provozní úložiště v rámci realizované infrastruktury ...
Podpora a rámcový nákup produktů ORACLE
Předmětem plnění veřejné zakázky: a) je poskytování služeb technické podpory stávajících licencí ORACLE, pro ukládání dat pro aplikace s vysokou dostupností zabezpečující základní provozní systémy zadavatele. b) dodávky nových licencí ORACLE (formou dílčích nákupů) včetně poskytování následné technické podpory. Podrobnosti viz Zadávací ...
Rozšíření kapacity datového úložiště
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení sestávající z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů klasického úložiště a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory po dobu minimálně 36 měsíců.
Obstaranie QSCD zariadení ProID+Q s klientskou aplikáciou ProID+
Účelom verejného obstarania je zabezpečiť možnosť ponúknuť klientom SNCA QSCD zariadenie, vďaka čomu klient nebude musieť hľadať dodávateľa QSCD zariadenia a čakať na dodanie tohto zariadenia, ale zariadenie mu bude poskytnuté v klientskom centre Registračnej autority SNCA, čím sa urýchli proces poskytovania kvalifikovaných dôveryhodných služieb ...
Servery a diskové pole
Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb požaduje komplexné dodanie nasledovného hardvéru (HW): A) 6 kusov serverov vrátane dopravy na miesto plnenia. B) 1 ks diskového poľa vrátane dopravy na miesto plnenia. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti ...