Rekonstrukce části ulic Na Dlouhých, Ke Špitálskému lesu, Ke Kukačce vč. vodohospodářské infrastruktury
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je rekonstrukce komunikace, obnova vodovodu a kanalizace, veřejného osvětlení a úpravy povrchů v ulicích Na Dlouhých, Ke Špitálskému lesu, Ke Kukačce v Plzni. Tato akce zahrnuje zejména tyto činnosti: 1. Rekonstrukci komunikací 2. Výměnu vodovodů a kanalizace 3. Rekonstrukci ...
Rekonstrukce místních komunikací Luby, Čínov, Drslavice
Předmětem plnění je výstavba vozovky z asfaltového povrchu v délce 122 m s odvodněním, veřejným osvětlením, parkovištěm a zelení v obci Luby. Dále výstavba vozovky z asfaltového betonu v délce 252 m s odvodněním a veřejným osvětlením v obci Čínov. A výstavba vozovky z asfaltového betonu tzv. "obytné zóny" v délce 135 m s odvodněním a veřejným ...
Heřmanova Huť - příjezdová komunikace k areálu skláren
Předmětem veřejné zakázky je výstavba a rekonstrukce místních komunikací v obci Heřmanova Huť o celkové délce 0,51 km. Součástí předmětu veřejné zakázky je také výstavba jednostranného chodníku a veřejného osvětlení. Součástí stavby budou opatření zvyšující bezpečnost pohybu jak automobilů, tak chodců. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební ...
Rekonstrukce napájecích kabelů trakčního vedení měnírna Slovany - Jasmínová, stavební úpravy Chválen
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace akce s názvem „„Rekonstrukce napájecích kabelů trakčního vedení měnírna Slovany - Jasmínová, stavební úpravy Chválenické ulice - I. etapa“ “ v Plzni. Tato akce bude zahrnovat především následující práce: 1. rekonstrukci napájecích kabelů 2. stavební úpravy ...
Stavební úpravy Radobyčické a Tělocvičné ulice
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace akce s názvem „Stavební úpravy Radobyčické a Tělocvičné ulice“ v Plzni. Tato akce bude zahrnovat především následující práce: 1. stavební úpravy komunikací 2. veřejné osvětlení 3. přeložka O2 4. obnova vodovodních přípojek 5. úprava přípojek dešťových svodů.
Revitalizace centra – veřejné prostranství Spilka
Předmětem stavby je úprava veřejného prostranství Spilka v Rokycanech, včetně opravy vodovodní a kanalizační infrastruktury, vybudování nového veřejného historizujícícho osvětlení, fontány, včetně technologie, provedení povrchů v žulové dlažbě, výsadba stromů a vybavení městským mobiliářem.
Revitalizace centra – veřejné prostranství Spilka
Předmětem stavby je úprava veřejného prostranství Spilka v Rokycanech, včetně opravy vodovodní a kanalizační infrastruktury, vybudování nového veřejného historizujícícho osvětlení, fontány, včetně technologie, provedení povrchů v žulové dlažbě, výsadba stromů a vybavení městským mobiliářem.
Provoz a údržba veřejného osvětlení v Tachově a osadách v jeho územním obvodu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb v oblasti provozu a údržby veřejného osvětlení v Tachově a osadách v jeho územním obvodu. Jedná se o osady: Vítkov, Oldřichov, Biletín, Malý Rapotín, Velký Rapotín, Světce a Mýto, které se nachází v katastrálním území Tachov, Vítkov, Oldřichov, Malý Rapotín, Velký Rapotín a Mýto.
Dostavba stadionu Štruncovy sady (stožáry)
Předmětem stavby je výstavba dvou nových stožárů osvětlení hrací plochy fotbalového stadionu. Demolice stávající garáže, stávajícího objektu WC a stávajícího ocelového sloupu osvětlení v. 70m.
Poptáváme přídavné osvětlení k VZV
Poptáváme přídavné osvětlení vysokozdvižného vozíku. Osvětlení by se mělo skládat z akumulátoru v nějakém krytu (krabici), halogenového reflektoru, který bychom pomocí držáku připevnili ke sloupku ještěrky a kabelu, propojujícího baterii s reflektorem. Po celé ČR. Prosíme o sdělení ceny.
Sháníme náhradní stínidla na lampičky
Sháním prodejnu náhradních skleněných stínidel na lampičky v Praze.
Poptáváme patice na zářivkové trubice, Fa6
Patice pro zář.trubice-typ Fa6. Jedná se o trubice firmy Osram -nevýbušné provedení. Patice má jeden střední kolík a druhý konec žhavení na objímce.