Poptávám bílé samolepicí gumové těsnění
Bílé gumové těsnění 8 krát 2mm samolepící - 10 m
Pozinkované kovové výrobky, Indie
Jsme výrobci a exportéři pozinkovaných kovových výrobků jako kovové kbelíky, kovová vědra, kovové nádoby, kovové popelnice, kovové odpadkové koše, kovové kropicí konve, kovové kbelíky na mop. Spalovací pece, pozinkované kbelíky na vánoční stromek, pozinkované kádě všech velikostí, pozinkované kbelíky na pivo s logem i bez a mnoho dalšího. Máme ...
Autodíly, železářské zboží, Indie
Rattan Industries (India) je globální dodavatel kovaných, obráběných, spojovacích a průmyslových komponent pro automobilový průmysl. Jsme přední výrobci a exportéři širokého sortimentu kovaných předmětů, traktorových dílů, autodílů, železářského zboží a spojovacího materiálu. Za použití nejmodernější technologie vyrábíme kvalitní produkty. Máme ...
Poptávám hliníkový žebřík
Poptávám hliníkový žebřík délka 220 cm,šířka max do 45 cm. Délku si mohu případně upravit z delšího. Pošlete mi prosím cenovou nabídku a termín dodání.
Poptávám cylindrické vložky
Poptávám cylindrické vložky 35+40 - 15ks
Železářské zboží, Indie
Jsme výrobce železářského zboží pro stavaře a kování rakví ze všech druhů materiálů. Máme vlastní nástrojárnu pro vývoj. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme hutní materiál - šestihran
Poptávám 6HRN4, jakost 11109, množství 3m
Vibrační nože na pěnu, Kanada
Hledám výrobce tangenciálních vibračních karbidových nožů na řezání pěny.
Magnety, Čína
Poptáváme magnety, jako je ferit, NdFeB, SmCo, AlNiCo.
Ocelové plechy, svitky, Čína
Jsme dodavatelé pozinkované oceli, předem lakovaných pozinkovaných ocelových svitků (PPGI), prostého Galvalume, předem lakovaných Aluzinc ocelových svitků a plechů z Pekingu v Číně. Naše společnost má zásoby prvotřídních materiálů od 5 předních čínských závodů. K dispozici v PPGI / barevně lakovaných svitcích. Na přání je k dispozici ochranná ...
Střešní tašky, PP trubky, tvarovky, Etiopie
Poptáváme dodavatele ocelových střešních tašek pokrytých kamennou drtí a polypropylenových trubek a tvarovek.
Poptávám hliníkové fólie
Poptávám hliníkové folie (s různým designem - měď, ocel, mosaz, nerez) již nalepené na 16 mm DTD desce. Použití pro interiérové (designové) aplikace.
Ventily, Čína
Naše firma SHANGHAI KOBO VALVE & FITTING CO.,LTD se specializuje na výrobu litinových, ocelolitinových a bronzových ventilů. Spolupracujeme se světoznámými výrobci ventilů a poskytujeme vynikající OEM práci nejsilnějším značkám ventilů z Japonska, USA, Německa, Itálie, Francie atd. Náš tým se zaměřuje na dodávky nejkvalitnějších ventilů, naše ...
Poptávám pomůcky na pročištění komínu
Dobrý den, sháním pomůcky na pročištění komínu.
Poptávám pozinkovaný podlahový rošt
Dobrý den, poptávám podlahový rošt pozinkovaný o rozměrech 1350x400 cm. Rošt hodláme použít jako komínovou lávku mezi výlezovým okénkem a komínem.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Poptávám litinové gaigry
Dobrý den, poptávám 4Ks litinových GAIGRŮ na dopojení dešťových svodů na průměr 100 se spodním vývodem.
Kování na sklo, Bahrajn
Jsme z Bahrajnu a pro naši sklárnu poptáváme kování pro stavební sklo.
Lékařské, kosmetické nástroje, Pákistán
Naše firma Black Smith Brothers vyvíjí a inovuje různé druhy kosmetických nástrojů (pinzety, nůžky s ostrými břity, manikúrní, pedikúrní), zdravotnické zboží (chirurgické, stomatologické, veterinární) podle požadavků zákazníků již více než 20 let. Naše výrobky mají všechny potřebné testy kvality a certifikáty: ISO 13485:2003 | ISO 9001:2000 | ...
Odlamovací čepele, Nový Zéland
Hledáme výrobce odlamovacích čepelí a k nim vhodných nožů. Zajímá nás sortiment s ohledem na import na Nový Zéland. Jsme nová firma a potřebujeme rozšířit svůj sortiment.
Nákup elektrických rozbušek v r. 2012.
Nákup elektrických rozbušek AL DED-S v r. 2012 o celkovém počtu 200000 ks včetně dopravy na důlní závod Rožná I odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka.
Poptáváme dveřní zámky firmy EffEff
Jednorázový odběr cca. 25ks elektricky ovládaných dveřních zámků firmy effeff ( typ 112 + proti zámek 1112 ). Prosím o nacenění materiálu a sdělení možného termínu dodání.
Nástrčkové klíče, Jordánsko
Poptáváme nástrčkové klíče různých rozměrů (křížové klouby pro nárazové šroubováky). Sdělte prosím dostupnost a cenu. Země určení: Irák. www.al-zahrawan.com
Kovové kotouče, Německo
Naléhavě hledáme firmu, která vyrábí kovové kotouče. Materiál musí být X210Cr12 (1.2080) a povrchová plocha jedné strany má být Rz až 0,1 a Ra až 0,02 µm (zrcadlově lesklá). Rozměry mají mít průměr 20 mm x 5 mm.
Al pásky, textilní pásky, SAE
Jsme jedna z předních obalových firem se sídlem ve Spojených arabských emirátech. Navštivte prosím naše webové stránky www.unipackuae.com. Každý měsíc importujeme 2x20 stop kontejnery pásek hliníkové fólie, 4x40 stop kontejnery textilní lepicí pásky. Poptáváme pásku z hliníkové fólie a textilní lepicí pásku (specifikace viz angl.text).