UGANDA; Zemědělské vybavení
Ugandská nákupní komise zahájila v roce 2011 projekt rozvoje venkova / pomoc. Hledá spolehlivé dodavatele, kteří mohou dodávat některé z níže uvedených produktů do Mombasy. Zemědělské vybavení (traktory, motyky a lopaty).
Poptávám ND ke křovinořezu
Sháním válec na křovinořez Ikra BT2640.
Přístroje - dělička částic krmných směsí
Vibrační přístroj – dělička pro suché a mokré třídění částic krmných směsí, digitální zobrazení (stačí jednodušší verze). Příslušenství plus 4 síta o velikosti ok: 1,25 mm 0,635 mm 0,315 mm ...
Komunitní kompostárna Horní Počernice - dodávka technologií
Dodávka technologií pro komunitní kompostárnu (traktor s čelním nakladačem, drtič, překopávač, monitorovací technika, krycí textilie)
Poptávám opravu kultivátoru
Poptávám firmu, která se zabývá opravou zahradní techniky v okrese Hodonín. Hlavně se mi jedná o opravy kultivátoru značky texaco. Děkuji
Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem
Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem.
BOSNA A HERCEGOVINA; Motory, čerpadla, malé zeměd. a stav.stroje
Poptáváme: - vodní čerpadla, motory, malotraktory a příslušenství Honda - generátorová soustrojí, především od 900 W do 10 kW - malé zemědělské stroje a příslušenství - malá stavební zařízení (pěchy, vibrační desky) - ponorná vodní čerpadla pro čistou i bahnitou vodu.
Poptávám servis elektrické motyčky
Pro elektrickou motyčku ASGATEC EB 700 hedám servis nejlépe v pardubickém kraji. Mám opotřebované bronzové šnekové kolo a ocelový šnekový hřídel v převodovce. Mohu poslat k opravě a nebo objednat tyto ND. Děkuji.
Dodávka kompaktoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktoru požadovaných parametrů: ? hydrostatický pohon, ? počet pojezdových motorů 4, ? výbava klimatizace, ? centrální mazání, ? hlavice kol s prodlouženou životností, ? pracovní hmotnost nad 21 t, ? plná záruka min 1 rok, ? maximální cena 4 700 tis. Kč bez DPH.
Nákup technologie na výrobu štípaného palivového dříví
Jedná se o nákup souboru strojů: 1) Mobilní štípací linka s vlastním pohonem, vybavená hydraulickou rukou a baličkou hotového paliva na palety. 2) Univerzální kolový traktor. 3) Návěs-nosič kontejnerů. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Traktor a vyvážecí vlek pro účelné využití biomasy
Dodávka 1 kusu traktoru s vyvážecím vlekem, která umožní efektivně využít hmotu z prolámaných a poškozených probírkových porostů i potěžebních zbytků, ke zpracování na štěpku pro místní výtopnu na biomasu.
Poptávám sklápěcí návěs za traktor
Koupím jednoosý třístraný sklapěcí návěs za traktor. Nostnost 3-5t.
Traktor s príslušenstvom
Traktor s príslušenstvom traktor s príslušenstvom - 1 ks Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Rozpätie hodnôt. Od: 40 000,0000 Do: 60 000,0000 EUR
Dodávka dvouosých žaček
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka 4 svahových sekaček s příslušenstvím, které musí technickými parametry odpovídat provozu strojů při údržbě toků a břehových porostů, a to minimálně dle stanovené specifikace. Více informací v zadávací dokumentaci.
Poptávám vertikutátor
Vertikutátor Rigid RVE 1638 B
Poptávám ND k zahradnímu traktoru TORO
Poptávám k traktůrku TORO magnetický spínač sečení. Jaká je přibližná cena? Děkuji.
Poptávám rotační benzínovou sekačku s pojezdem
Poptávám rotační benzínovou sekačku s pojezdem. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám hroty k čelnímu nakladači
Poptávám hroty k nakladači ND-3-011 ,délka hrotů max1500mm,6ks.
Dodávka parcelního sklízeče píce
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks maloparcelního sklízeče píce.
Poptávám šnekové kolo na sekačku
Poptávám šnekové kolo 121360 na rotační sekačku DAKR RZS 68 1 ks.
Poptávám zahradní traktor
Dobrý den ,byl jsem osloven naším obecním uřadem ve Skřipově, abych vybral zahradní traktor (sekačku). Tento stroj by mněl předevšim sloužit k údržbě fotbalového hřiště a v neposlední řadě ve spojení s přidavným zařízením (kartáčem) k údržbě krajnic v naši obci. Tímto bych Vás chtěl oslovit, jestli nám můžete vytvořit nejakou nabídku tohoto ...
Poptávám oorávač brambor k traktoru
Poptávám oorávač brambor. Jedná se o připojení k traktoru 7245.Uveďte, na kolik je řádků.
TOGO; Zemědělské nářadí, nábytek
Poptáváme zemědělské nářadí, nábytek apod. Jsme prodejci uvedených produktů, dodáváme značnému počtu zákazníků ve velkém, zabýváme se velkoobchodními dodávkami / distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních zákazníků / kupců. Pošlete nám informace o cenách / balení uvedených produktů. www.markresources.maxtrader.eu
Poptávám jednoosý traktorový návěs
Jednoosý traktorový návěs do celkových 3 tun.
Dodávka traktora s vlečkou - Trnovec nad Váhom
Traktor s vlečkou - 1 ks Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 72 985,5300 EUR