Poptávám starší traktorbagr
Poptávám starší traktorbagr JCB 4CX
Nákup malotraktoru o výkonu min. 30 kW pro komunální údržbu s dodávkou v roce 2011
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka komunálního malotraktoru o výkonu min. 30 kW a přívěsu pro převoz tohoto traktoru pro potřeby státního podniku Vojenské lesy a statky ČR na místo plnění, včetně zabezpečení servisních služeb na tento traktor a přívěs.
Poptávám radlici na multikáru
Poptávám radlici na multikáru M25 s příslušenstvím, na sníh.
SLOVINSKO; Zpracování kovu
Poptávám firmy zaměřené na zpracování kovu a výrobce strojů v České republice za účelem navázání obchodních vztahů. Prosím o dodání seznamu, jestli je možné i finančních informací jako výnosy, majetek a vlastní kapitál společnosti.
PÁKISTÁN; Zemědělské stroje
Rádi bychom navázali pravidelnou obchodní spolupráci s firmami. Chtěli bychom dovážet zemědělské stroje.
Poptávám pokosovou pilu DeWALT
pososová pila de walt převody pastorek
Poptáváme dodavatele zahradní techniky
Dodavatele pro další prodej zahradní techniky Partner /sekačky frézy/
Poptáváme  technologie na výrobu hnojiv
hledáme českého výrobce technologií pro výrobu hnojiv
Poptávám dovozce použité zahradní techniky
Použitou zahradní techniku z Německa,Francia a Itálie (sekací traktůrky,pily,sekačky).Technika může být i na opravu.
Poptávám automat na lisování mezistěn z včelího vosku
Specifications Automatic Bee Wax Machine Cell Size:4,9-5,0-5,1-5,2-5,3-5,4 mm Automat na lisování mezistěn ze včelího vosku.
Nákup hasičské techniky
Předmětem plnění je dodávka hasičských vozidel – cisternových automobilových stříkaček vybavených požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2 000 l.min-1 podle normy ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2, v provedení speciálním redukovaném a hmotnostní třídě S a v souladu s vyhláškou č.53/2010 Sb., o technických podmínkách požární techniky.
NĚMECKO; Trojbodový jeřáb
Poptávka po lesní technice. Chtěli bychom koupit jeden trojbodový jeřáb, i použitý.
Poptávám starší traktor zn. Fastrac
Poptávám starší traktor zn. Fastrac
Skvalitnenie separovania zberu v Rajeckej doline - technická časť
Predmetom zákazky je dodanie nasledovných tovarov: 1 ks - zvozové vozidlo, 1 ks - nakladač, 1 ks - úžitkové vozidlo, 1 ks - vysokozdvižný vozík, 8 ks - abrol kantajner 35 m3, 6 ks - abrol kontajner 20 m3, 275 ks - zvonové kontajnery 1,3 m3, 256 ks - 120 litrové kontajnery na separovaný zber. Bližšie požiadavky na tovary budú uvedené v súťažných ...
Poptávám linku na výrobu pelet a štěpkovač
Poptávám dodavatele linky na výrobu pelet, briket, na dřevní hmotu i s variantou slámy a sena. Dřevní hmotu nutné dosušovat, jde o zpracování surového dřeva. Nedílnou součástí je i štěpkovač. Bližší informace při Vaší nabídce.
Poptávám stahovák  na ventilátor u sekačky
Stahovák na chladící ventilátor na sekačku MF70
TOGO; Zemědělská zařízení
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země zemědělská zařízení.
EGYPT; Zádové postřikovače
Hledáme dodavatele zádových postřikovačů.
Poptávám servis vertikutátoru
poptávám servis vertikutátoru Variolux V-BV 38
Zvýšenie separácie odpadu v Bytči a okolitých obciach zameraných na zber BRO
Predmetom zákazky je dodávka technológií na zabezpečenie separácie odpadu so zameraním na zber BRO. Predmet zákazky pozostáva z dodávky: 1) zberné vozidlo na bioodpad - 1 ks; 2) ramenový nakladač reťazový - 1 ks; 3) kompostér 120 lt. - 5817 ks; 4) kompostér 140 lt. - 140 ks; 5) nádoba Gastro 140 lt. - 41 ks; 6) vaňový kontajnér 5,5 m3 - 53 ks; 7) ...
NĚMECKO; Malé traktory a sekačky
Zajímají mě čeští výrobci malých traktorů, komunálních traktorů, rovněž sekačky na trávu, žací traktůrky. Byl bych vděčný za předání kontaktních údajů.
KAMERUN; Agrochemikálie, zemědělské stroje
Naše firma Cynabo Cameroon Ltd. je obchodníkem a působí jako dodavatel veřejným, vládním a spolehlivým firmám. Hledáme dodavatele nebo výrobce agrochemikálií a zemědělských strojů.
Angolská firma hledá investora
1.Angolská firma na zpracování dřeva hledá v České Republice investora nebo joint -ventura na těžbu dřeva má povolení od Angolské vlády.Manipulace surových kmnů:400m3 až 500m3,Druhů dřeva:Mahagon,Moreira,Kibaba,Munguba,Udan atd,atd 2.Angolská firma na zpracování dřeva vlastní 2000hectarů lesa,kde jsou dvě řeky hledá investora nebo ...
Poptávám závěs za traktor
Poptávám závěs za traktor PITON-FIX, /Traktor Deutz-Agrofarm 410, 62,5 k W/ konzole 320 x 40
Podpora rozvoje zemědělské mechanizace v Gruzii
Předmětem plnění je dodávka nových zemědělských strojů včetně náhradních dílů podléhajícím pravidelnému opotřebení v hodnotě minimálně 5% z ceny stroje, zaškolení obsluhy na místě (provoz, údržba a oprava), manuály k jednotlivým strojům v gruzínském (upřednostňujeme) popřípadě ruském jazyce, pojištění do doby předání gruzínské straně a zajištění ...