Opakované vyhlášení II - Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Poptávám plastové plotovky
Plastová plotovka,pulkulata 78x21x1500, asi 80ks
Poptávám interiérové žaluzie
Poptávám interiérové žaluzie. Můžete mi udělat cenovou nabídku?
Dodávka interiérů pro Slezskou univerzitu v Opavě do budovy rektorátu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka a instalace interiérového vybavení (volně stojícího nábytku - stoly, skříně, židle, doplňky a nábytku pevně spojeného s podlahou/stěnou - sedací soupravy, sedací boxy, obložení stěn a dveří) vybraných prostor v budově rektorátu Slezské univerzity v Opavě (ul. Na Rybníčku), a to dle projektové ...
Poptávám dálkový ovladač ke klimatizaci
Poptávám dálkový ovladač ke klimatizaci FTYN35GXV1B Daikin. S pozdravem Příhoda
Poptávám opravu ručního vysavače Bosch
Poptávám opravu ručního vysavače Bosch / BKS 4043 / výměna plastové vrtulky na motoru.
Poptávám screenové rolety
Poptávám vytvoření kalkulace na 2 ks screenových rolet o rozměru 244 cm x 210 cm. S pozdravem Dulawa
Transformace Domova Barevný svět II - interiér
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka a instalace vybavení pro novostavby objektů domova pro osoby se zdravotním postižením (1 - lokalita Ostrava - Svinov, ul. Rošického; 2- lokalita Ostrava - Svinov, ul. U Rourovny a 3 - lokalita Ostrava - Zábřeh, ul. Syllabova) v rámci projektu "Transformace Domova Barevný svět II", a to v ...
Dům kultury Poklad - interiér
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka a instalace vybavení interiéru pro stavbu „Rekonstrukce a modernizace Domu kultury Poklad“ v Ostravě - Porubě, k.ú. Poruba, obec Ostrava, a to v rozsahu dle projektové dokumentace pro provedení stavby „DK POKLAD - VOLNÝ INTERIÉR A DOPLŇKOVÉ PRVKY“, kterou zpracovala společnost PLATFORMA ...
Vzdělávací a výcviková střediska IZS - Modernizace SOŠ PO a VOŠ PO - vnitřní vybavení, CZ.06.1.23/0
Předmět plnění veřejné zakázky je spolufinancován z prostředků Evropské unie. Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a interiérových doplňků do učeben, které budou umožňovat výcvik a odbornou přípravu včetně krizového řízení v jednotlivých oblastech a úrovních řízení IZS.
Modernizace odborných a počítačových učeben - ZŠ Bruntál, Jesenická 10
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení a konektivity a dodávka nábytkového vybavení a schodolezů, zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění. Zadavatel rozhodl o rozdělení veřejné zakázky na dvě části. Účastníci zadávacího řízení mohou podávat své nabídky dle podmínek dále uvedených v zadávací dokumentaci, a to v ...
Přestupní terminál Opava východ - ul. Skladištní
Předmětem zakázky je výstavba nového parkovacího domu, rekonstrukce a prodloužení ul. Skladištní a výstavbu nového parkoviště. Součástí díla je nové veřejné osvětlení, nová jednotná kanalizace, odvodnění ploch novými uličními vpustěmi, přeložky stávajících inženýrských sítí a oplocení.
Výměna stávajících klimatizačních jednotek v datových centrech DC1, DC2
Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna stávajících klimatizačních jednotek v datových centrech DC1, DC2 a poskytování servisních služeb k dodanému systému. Blíže v ZD a v jejích přílohách.
Pořízení interiérového nábytku vč. příslušenství pro FNO - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na pořízení interiérového nábytku vč. příslušenství pro FN Ostrava. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Regenerace sídliště Hrabůvka 1. etapa, Rekonstrukce ul. Dr. Lukášové
Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci a odborné vedení realizace stavby Regenerace sídliště Hrabůvka 1. etapa, Rekonstrukce ul. Dr. Lukášové. Realizace spočívá v řešení nevyhovujícího technického stavu místní komunikace, stávajícího parkoviště a chodníků. Součástí stavby je přeložení vedení kabelů veřejného osvětlení. Podrobná ...
Opakované vyhlášení - Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Poptávám závěsná umyvadla
Poptávám 2 závěsná umyvadla s otvorem pro baterii uprostřed a šířkou 55 – 60 cm. Rozteč upevňovacích šroubů 260 mm.
Chodníkové těleso Veřovice, podél silnice II/483 a II/480 včetně účelového odvodnění
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo spočívající v provedení stavebních prací. Jedná se o novou trvalou stavbu chodníkového tělesa včetně odvodnění, nasvětlení přechodů pro chodce a doplnění chybějícího veřejného osvětlení. Účelem užívání stavby je zajištění dopravy pro ...
Dopravní terminál v Bohumíně - přednádrážní prostor a parkovací stání na ul. Masarykova
Realizace díla řeší vybudování nových ploch, tj. chodníků, komunikace vč. okružní křižovatky, parkovací stání, plochy pro dodávku cykloboxů, veřejného osvětlení, mobiliáře a výsadbu zeleně a okružní křižovatky před budovou českých drah a výstavbu nových parkovacích stání na ul. Masarykové, včetně veřejného osvětlení a dalších souvisejících ...
Modernizace odborných učeben na ZŠ a MŠ Mosty u Jablunkova 750
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení pro výuku v odborných učebnách, dodávky konektivity a dodávka nábytkového vybavení, zařízení a pomůcek, včetně schodolezu, zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Rekonstrukce ubytovací části a přístavba budovy D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru ubytovací části a přístavby budovy D Nového domova, příspěvkové organizace. Výčet požadovaného vybavení a požadovaného množství je uveden v přílohách zadávací dokumentace.
Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Technická infrastruktura pro výstavbu RD - lokalita Těchanovická, Vítkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je stavba nové dopravní infrastruktury (dvoupruhové obousměrné komunikace), vodovodu, splaškové kanalizace, plynovodu, přípojky NN a veřejného osvětlení. Zadavatel si však vyhrazuje právo neuskutečnit realizaci přípojek a chodníků.
Rekonstrukce divadelní techniky OSTRAVAR ARÉNY
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce divadelní techniky, spočívající ve výměně technologického zařízení horní sféry a motorových tahů vč. elektrozařízení a řídících systémů a souvisejících dodávek a služeb.
Dodávky nemocničních nočních stolků pro FNO
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nemocničních nočních stolků pro FNO a dle požadavků a specifikace uvedené v ZD a jejich přílohách.