Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptáváme nábytek pro penzion
Poptáváme vybavení pokojů pro cyklopension z borovicového masivu - postel včetně roštu, matrace, skříň max. šíře 100, půl šatní, půl policová, noční stolek a jednoduchá věšáková stěna. Prosím cenové nabídky.
Poptávám výrobu kuchyňského nábytku
Poptávám dodání spodní kuchyňské skříňky se třemi zásuvkami (jedna zásuvka výška cca 12 cm na příbory, dvě zásuvky o výšce cca 28 cm na nádobí). Hloubka skříňky cca 60 cm, šířka 90 cm. Provedení světlá folie např. buk. Sdělte nám předpokládanou cenu a možný termín dodání
KAMERUN; Tvrdé africké dřevo
Hledám odběratele tvrdého afrického dřeva.
NIGÉRIE; Židle z černé kůže
Poptáváme židle z černé kůže, s vysokým otočným opěradlem, železnou základnou se 4 kolečky, za nejlepší cenu.
Poptáváme nerezový stůl pod pípu
Poptáváme nerezový stůl pod pípu.
Poptávám srubový nábytek
Poptávka po srubovém nábytku (jídelní stůl, židle, skříň, komoda, postel, křeslo, atd.)
Poptáváme výrobu nerezové kuchyňské linky
Hledám firmu pro výrobu menší nerezové kuchyňské linky pro penzion. Termín dodání : do konce března 2010 Zaměření na místě: Horní Stropnice - jižní Čechy
TOGO; Dřevo Iroko na nábytek
Jsme jedním z prodejců masivního dřeva na nábytek v Lomé v Togu. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli stromů Iroko ve velkých množstvích k výrobě nábytku.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptáváme dodavatele dřevěných výrobků
HLEDÁME DODAVATELE PIVNÍCH SETŮ,NATĚRAČSKÝCH KOZ A POLICÍ NA LÁHVE. FOTOGRAFIE MŮŽU DODAT E-MAILEM
Poptávám výrobu kuchyňských zásuvek
Sháním výrobu 15ks.kuchyňských zásuvek z bukové překližky 10mm o rozměrech: hloubka:190 vnější šířka:125 vnější výška:105 vnější
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptáváme vybavení hotelových pokojů
Požadujeme dodávku celočalouněných křesílek do hotelových pokojů ke konf. stolkům a židle k psacímu stolu, nejlépe hodící se ke křeslům svým tvarem i čalouněním. Může být kombinace látky se dřevem. Počet křesel - 70ks, židlí - 40ks.
NĚMECKO; Nábytek
Jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, pro naše plánované rozšíření naší palety výrobků hledáme dodavatele židlí všech druhů, stolů sklápěcích a víceúčelových, regálů, koženého vybavení, kuchyní, sedacího nábytku pro extravilány, masivní dřevěný nábytek pro gastronomii, dodavatele skládacích stolů a lavic (na letní zahrádky).
TOGO; Nábytek
Jsme jednou z předních společností v Lomé v Togu. Hledáme spolehlivého dodavatele nábytku.
Poptávám vybavení kuchyně vč. spotřebičů
Prosím o přibližnou cenu zhotovení kuchyně - včetně elektrospotřebičů - průměrné - až lepší! V Nádvorní ulici v bloku F v Liberci, přibližně 8m do tvaru U. Ješte nejsou na zdech obklady, dlaždičky... dik Regina
NĚMECKO; Dřevěné židle s trubkovou kostrou
Hledám dodavatele dřevěných židlí (dřevěná skořápka - sedací část z buku) s trubkovou kostrou z oceli.
SÚDÁN; Lékařské vybavení a nábytek
Jsme přední lékařská společnost v Súdánu. Máme zájem o obchodní spolupráci s českými výrobci lékařského vybavení a lékařského nábytku. Také máme zájem o výrobce mobilních nemocnic.
Poptávám dodávku kuchyní pro 3 byty
poptávám firmy -výrobce kuchyní (popřípadě prodejce) (pro vybavení 3 bytů ) s dodávkou myčky, keramické desky, digestoře a trouby. V okrese Příbram.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenu za výrobu kuchyně, materiál dle nabídky, termín začátek 2010, nebo dříve, celková délka cca.5m, tvar L
Poptávám obchodní a skladové regály
Koupím větší množství obchodních regálů např. OZAP SU4, SU5,...atd. Dále poptávám větší množství skladových regálů (KOVO CHEB,...atd.)
PÁKISTÁN; Nábytek a jeho příslušenství
Poptávám obchodní spolupráci s výrobci nábytku, strojů na výrobu nábytku, železářského zboží, s firmami v oboru nábytkové technologie.
Poptáváme výrobu kuchyňské linky
Poptáváme zakázkovou výrobu kuchyňské linky. Region Praha
RAKOUSKO; Nábytek do hotelových pokojů
Poptávám výrobu nábytku do hotelových pokojů v Rakousku, velikost objednávky - kapacita pro 80-200 pokojů.