Rozšíření kapacit a zkvalitnění služeb Hotelu Bohemia Chrudim
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy a nástavby stávajícího hotelového komplexu. Nástavby budou provedeny nad stávající kongresovou částí a nad prostory restaurace s kuchyní. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž dodávka a montáž vybavení hotelu.
ŠPANĚLSKO; Kuchyňské kování
Španělská firma se sídlem v Barceloně poptává výrobce kuchyňského kování v chromu. Máme vlastní návrhy, design, rovněž uvažujeme o doplnění našeho katalogu standardními modely. Spolupracovali jsme s čínskými dodavateli, ale nyní bychom rádi našli bližšího výrobce k vzájemné spolupráci.
NĚMECKO; Kuchyně
Hledám dodavatele nových montovatelných kuchyní. Můžete mi něco nabídnout? Uvítala bych katalog s ceníkem.
Poptáváme kompletní vybavení hotelu
Poptávám dodavatele-výrobce :kompletní zařízení luxusní realizace Popis: vybavení zámeckého penzionu-hotelu Materiál: sklo,porcelán,nádobí,vázy,lampy,deky,povlečení,závěsy,dekorační sošky-sochy,luxusní vína,dárkové předměty,atd-kompletní vybavení interiéru Účel: zařizujeme kompletní interiéri-nejedná se o ojedinelou akci Termín: od ...
Poptávám vybavení prodejny
Zařízení do obchodu v bílé barvě s chromovými doplňky. Dva regály na zeď o výšce cca 180cm a délce jednoho 4m a druhého 3m. Jeden stojan na ramínka a prodejní pult ve tvaru oblouku o délce 3x2m. Prosím i o ceny. Děkuji za nabídky
GHANA; Nábytek
Hledám výrobce nábytku.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
Poptávám jídelní stůl a židle
Židle BE-903 v barvě olše, potah oranžový + jídelní stůl 120 x 80 cm ve stejném dekoru.
Dodávka, distribúcia a montáž nábytku
Dodávka nábytku vrátane služieb spojených s dodaním nábytku na miesto určenia, rozmiestnenia v miestnostiach, odvozu prebytočných ochranných obalov, montáž nábytku z prepravnej úpravy do užívateľskej. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 500000,0000 EUR
Dodávka interiéru pre Zariadenie pre seniorov Mokrý Háj
Predmet zákazky pozostáva z dodávky: polohovateľné postele elektrické - 19 ks, stoličky polohovateľné - 19 ks, skrine do izieb - 19 ks, kancelársky stôl - 19 ks, stoličky ku kancelársky stolom - 19 ks, nočný stolík - 19 ks, kuchynská linka - 1 ks, jedálenský stôl - 4 ks, jedálenské stoličky s operadlom - 16 ks a ďalšieho nábytku, ktorí bude ...
PÁKISTÁN; Kožené bundy, dřevěný nábytek
Vyvážíme kožené bundy, dřevěný nábytek, rýži atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci, uvítáme i jiné požadavky. Také hledáme výrobce, vývozce, pro které bychom působili jako výhradní zástupci v Pákistánu.
Dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku 2011
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku pro potřeby jednotlivých veřejných zadavatelů v roce 2011. Blíže v zadávací dokumentaci (dále jen ZD).
NĚMECKO; 700 židlí a 100 stolů
Potřebuji 700 židlí a 100 sklápěcích stolů, rozměry stolu - šířka 60 cm, délka 160 nebo 180 cm. Prosím o nabídku českých firem.
Poptávám výčepní zařízení a vybavení bistra
Mám zájem o vybavení bistra výčepním zařízením s odběrem Vašich nápojů a veškerého nabízeného sortimentu, dále stolky a židle(cca 25-30 míst) pro hosty bistra.Bistro se nachází v Kyjově (okr. Hodonín) a bude se otvírat během měsíce listopadu.
NĚMECKO; Nábytek
Chtěli bychom koupit nábytek z Česka. Můžete nám poslat obchodníky a výrobce.
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobce nábytku pro malosériovou výrobu.
TOGO; Nábytek
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme nábytek.
EGYPT; Kuchyně
Hledáme výrobce kuchyní, kteří mají zájem vyvážet do Egypta. Mohou být kompletní kuchyňské skříňky nebo jen hotová dvířka.
NĚMECKO; Nábytek z borovice
Hledám truhlářství, které vyrábí dřevěný nábytek z borovice.
GHANA; Nábytek
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme nábytek.
TURECKO; Mechanismy pro nábytek
Jako výrobce mechanismů pro nábytek hledáme výrobce nábytku v ČR. www.marmaramalzeme.com
ŠVÝCARSKO; Nábytek z masivního dřeva
Hledám pro 6 bytů Apparthotelu nábytek z masivního dřeva. Dodání do Švýcarska.
Dodanie tovaru pre detský domov Kolárovo
Časť I (domáce spotrebiče a elektronika): chladnička s mrazničkou - 18 ks, práčka automatická - 9 ks, sporák elektrický - 9 ks, stolová lampa - 45 ks, vysávač - 26 ks, televízny prijímač LCD - 10 ks, Rádio prijímač s CD - 28 ks, ventilátory - 58 ks, mikrovlnná rúra - 10 ks, naparovacia žehlička - 27 ks, HIFI minisystém - 9 ks, videokamera - 10 ks, ...
Hledáme výrobce nábytku anglického typu
Sháním výrobce-prodejce sedačky a křesla anglického typu -pouze evropské výrobky. Prosím cenové nabídky.
Hledám výrobce kuchyní ke spolupráci
Poptávám výrobce kuchyňských linek a vestavných skříní k dlouhodobé spolupráci. Prosím o zaslání referencí a katalogových cen.