BANGLADÉŠ; Ratanový nábytek
Výrobce a vývozce ratanového nábytku z Bangladéše uvítá spolupráci s odběrateli výrobků na zakázku nebo z kolekcí. Ratanové / proutěné / rákosové pohovky, židle, stoly, sedátka atd. do zimních zahrad / verand / obývacích pokojů. Také jutou opletené vícebarevné rohože pro umístění u dveří, schodiště a středového stolu.
PÁKISTÁN; Textil, nábytek
Jsme výrobce a vývozce textilních produktů a nábytku. Ruční výroba v Chiniot Pákistán. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Nábytek
Jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, pro naše plánované rozšíření naší palety výrobků hledáme dodavatele židlí všech druhů, stolů sklápěcích a víceúčelových, regálů, koženého vybavení, kuchyní, sedacího nábytku pro extravilány, masivní dřevěný nábytek pro gastronomii, dodavatele skládacích stolů a lavic (na letní zahrádky).
TOGO; Nábytek
Jsme jednou z předních společností v Lomé v Togu. Hledáme spolehlivého dodavatele nábytku.
Poptáváme předsíňovou stěnu
předsíňová stěna Pavlína
Poptávám výrobu nábytku
Sháním zhotovitele rámu postele - dvojlůžka š 180, d 190, v 50 cm, s úložným prostorem, čelo jednoduché hladké do 50 cm, pro 2 lamelové polohovací rošty výklopné od nohou. Povrchová úprava - bílý lak, vysoký lesk.
V. BRITÁNIE; Výprodej nábytku
Výprodej veškerého nábytku - truhly, stoly, židle. Všechny vaše požadavky budou splněny za nejlepší ceny! Jsem v současné době v Číně, takže jsem schopen splnit všechny vaše požadavky. Hledám odběratele. Prosím o podrobný seznam a udělám, co bude v mých silách. Možná budu mít místo v kontejneru už brzy, tak jednejte!
INDIE; Useň, kožené výrobky
Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli upravené čalounické usně, kozí upravené i neupravené usně - chromité a rostlinné, buvolí upravené i neupravené usně - chromité a rostlinné, obuvi, peněženek, kabelek, složek, drobných kožených doplňků, kožených rukavic.
NĚMECKO; Dřevěné židle s trubkovou kostrou
Hledám dodavatele dřevěných židlí (dřevěná skořápka - sedací část z buku) s trubkovou kostrou z oceli.
Poptávám úložný box na balkon
Úložný box (lavice) na balkon, jen částečně zakrytý,max délka 1m.
Poptávám nástěnné panely
Poptávám nástěnné panely za sporák.
Poptávám nábytek od polského výrobce
Sháním nábytek od firmy Bydgoskie Meble, výrobní řada Oskar.
Poptávám nábytek
Poptávám manželské postele.
TOGO; Školní pomůcky
Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli následujících školních předmětů: -dětské puzzle -školní nábytek (stoly, židle, počítačové stoly, stoly a židle do knihovny, tabule, školní lavice, skříňky atd.) -nábytek pro školní dětské kroužky -hračky pro předškoláky -učebnice -školní uniformy pro hochy a dívky -promoční oděv pro hochy a dívky
Poptávám sedací rozkládací soupravu
Hledám pohovku, nebo případně celou sedací soupravu. Je určena na chalupu, a bude sloužit na spaní dvou dospělých osob. Bude se často rozkládat. Minimální rozměr po rozložení (plocha na spaní) má být 160 x 195 cm nebo větší! Spací plocha co nejrovnější bez mezer a větších nerovností. Barva látky asi odstín zelené, hnědé a pod. Nespěchá, aktuální ...
Poptávám výrobu šatní skříně
Poptávám zakázkovou výrobu šatní skříně s posuvnými dveřmi. Bližší specifikace: rozměry: výška 220cm, šířka 260cm, hloubka 65cm, skříň rozdělená na tři části po cca 85cm (= troje posuvné dveře). Vnější vzhled: korpus z nějakého světlého dřeva, dveře: (viz obrázek č. 1, nicméně v reálu se nebude jednat o vestavěnou skříň): kombinace tmavšího ...
Sháním rozkládací molitanové křeslo
Sháním rozkládací křeslo z molitanu - je ze 3 dílů a rozloží se na zem jako nouzové lůžko 2 velké čtverce a třetí malý, slouží jako opěrka pod hlavu, pokud není křeslo rozložené, nemá to nožky, rozloží se na zem. Asi před 3 lety jsem ho kupovala na dobírku u Horizontu a nevím, zda ho mají stále na skladě. Jsem s tím velmi spokojená a chtěla ...
ČÍNA; Stavebniny, oblečení, kosmetika
Naše firma ATM TRADE INTERNATIONAL LTD. se zabývá exportem, importem a obchodem v Hongkongu a Číně. Specializujeme se na stavební železářské zboží, nábytek a nábytkové kování, sanitární výrobky, dlaždice, mramorové kameny, vybavení koupelen; konfekční oděvy, kosmetiku, kabelky, boty, hodinky, zboží denního využití pro domácnost, dárkové předměty a ...
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenu za výrobu kuchyně, materiál dle nabídky, termín začátek 2010, nebo dříve, celková délka cca.5m, tvar L
Poptávám rozkládací pohovku
poptávám pro příležitostné spaní rozkládací pohovku s úložným prostorem omezenou však délkou, která je nejdelší možná 160 cm
NĚMECKO; Nábytek, tiskárny, stavební firmy
Hledáme více prodejen nábytku v Chebu a okolí, které prodávají také posuvné dveře skříně, tiskárny, které zhotovují obchodní tisk, pily, které vyrábí a eventuelně montují kompletní střešní krovy, také hledáme firmy, které se zabývají suchou stavbou, štukatérské a obkladačské firmy pro práce v Baden Württenbergu.
PÁKISTÁN; Nábytek a jeho příslušenství
Poptávám obchodní spolupráci s výrobci nábytku, strojů na výrobu nábytku, železářského zboží, s firmami v oboru nábytkové technologie.
Poptávám interiérovou roletu
Mám zájem o dodání interiérové rolety, která bude použita na zakrytí výklenku v chodbě, kde bude umístěná pračka. Rozměr rolety je cca 900x 2500 mm. Prosím nabídněte. Děkuji.
INDONÉSIE; Nábytek
Poptáváme importéry nábytku.