VIETNAM; Výrobky z přírodních materiálů
Specializujeme se na dodávky vysoce kvalitních výrobků z tradičních materiálů jako mořské řasy, vodní hyacint, ocrea, bambus, ratan atd. Více na www.kimphat.vn Máme dlouholeté zkušenosti s mezinárodní distribucí vietnamské exteriérové keramiky a dřevěného nábytku. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
KAMERUN; Tvrdé africké dřevo
Hledám odběratele tvrdého afrického dřeva.
Poptávám výrobu vestavěných skříní
Hledám firmu nebo soukromníka, který by mi zhotovil 2 vestavěné skříně na míru. 1. skříň: rozměry: šířka 121cm x výška 258cm x hloubka 86cm 1/3(35 cm)botník, 1/3 (30 cm) poličky a zbytek šatní skříň (řešená kolmo). Šoupací dveře a ve spodní části šuplíky. Barva bílá. 2. skříň: Rozměr: 250 cm(šířka) x 245 cm (výška) x 60 cm (hloubka) 1x ...
Poptáváme výrobce nábytku
Poptávám výrobce nebo dodavatel skříněk vhodných k sestavení obýváku v podkroví. Materiál - malajský dub. Možno masív nebo dýha.
NIGÉRIE; Židle z černé kůže
Poptáváme židle z černé kůže, s vysokým otočným opěradlem, železnou základnou se 4 kolečky, za nejlepší cenu.
Poptávám nábytek zn. Hemnes
Poptávám výrobek prodávaný firmou IKEA - úložnou lavici: název výrobku je Hemnes, 140 x41 cm, barva bílá, č.výr. 501.418.56.
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Dobrý den, máme doma obývací stěnu PABLO. Při sestavování se přední dvířka velké skříně zlomily na půl. Bylo by možné je na zakázku vyhotovit? Stačily by jen dvířka bez vrtu, barva venge. Pokud by to bylo možné, jak dlouho by to trvalo a kolik by to stalo? Prosím o brzkou odpověď.
LITVA; Vybavení jídelen a ložnic
Vlastníme síť butiků na vybavení jídelen a ložnic. Poptáváme stolní nádobí, křištálové zboží, porcelán, železná lůžka.
Poptávám dřevěnou klekačku
Hledam ze zdravotnich důvodů dřevěnou klekačku. Spěchá to ale (po operaci...) Diky.
Poptávám srubový nábytek
Poptávka po srubovém nábytku (jídelní stůl, židle, skříň, komoda, postel, křeslo, atd.)
TOGO; Dřevo Iroko na nábytek
Jsme jedním z prodejců masivního dřeva na nábytek v Lomé v Togu. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli stromů Iroko ve velkých množstvích k výrobě nábytku.
Hledáme importéry nábytku
Slovenský výrobce s 60letou tradicí hleda partnery - distributory, prodejce designového nábytku, masivní dub. nabytek do obytnych prostor. Vysoka kvalita.
UGANDA; Nábytek
Naléhavě poptáváme nábytek. Budeme platit kreditní kartou. Které typy kreditních karet přijímáte?
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám zhotovení skříně a botníku
Dodrý den, potřebuji nábytek do malé předsíně 150 x150 . Jedná se o šatní skříň š.50 cm,2 police a botník na míru.
Poptávám výrobu skříně
SKŘÍŃ do paneláková chodby s výceúčelovým využitím( vestavná nebo složené se čtyř cástí ) rozměry š x h x v 120 x 60 x 240 až 260 cm , šířkové rozložení zleva 50 + 70 v 70 cm pravém spodním prostoru vložena volně stojící autom. pračka hluboká 55 cm , vlevém 50 cm spodním prostoru cca 3 výsuvné šuplíky na boty . Další rozložení úložných ...
Poptávám skříně do ložnice
Hledám skříně do ložnice
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
ČÍNA; Nábytek ze skla, oceli a dřeva
Čínská firma Bazhou TXJ Industry Co., Ltd je zaměřena na výrobu výrobků ze skla, oceli a dřeva, včetně tvrzeného skla, MDF výrobků a a výrobků nastříkaných elektrostatickým práškem. Naše výroba probíhá ve třech továrnách - v továrně na výrobu tvrzeného skla, továrně na nábytek a továrně na elektrostatické postřikování. Exportujeme do Ameriky, ...
TOGO; Dovoz zboží do Toga
Africká firma JOE-LINK RESOURECE Ltd, je obchodní zástupce, distributor, velkoobchod, všeobecný dovozce. Nyní hledá dodavatele stavebního dřeva, konzervovaných potravin, antibakteriálních léčiv, koženého zboží a příslušenství, oděvů, nábytku, zemědělských produktů, antibiotik, antimalarik, potravin, nápojů, kosmetiky, látek, výrobků do domácnosti, ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptáváme vybavení hotelových pokojů
Požadujeme dodávku celočalouněných křesílek do hotelových pokojů ke konf. stolkům a židle k psacímu stolu, nejlépe hodící se ke křeslům svým tvarem i čalouněním. Může být kombinace látky se dřevem. Počet křesel - 70ks, židlí - 40ks.
JEMEN; Stavební materiál, nábytek, tisk. stroje
Máme zájem importovat stavební materiály, střešní materiál jiný než azbestový, nábytkové doplňky, nábytek, tiskařské stroje a cukrovinky. Naše webové stránky http/www.fadletrading.bloombiz.com
BANGLADÉŠ; Ratanový nábytek
Hledáme obchodní spolupráci s importéry ratanového/proutěného nábytku z Bangladéše.
Poptávám polohovací křeslo
Dobrý den, nabídněte křeslo k televizi, které se nechá seřídit s opěrkou pro nohy, měřím 183 cm, vážím 100kg