Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávam dodávku a instalaci TČ voda-voda. K dispozici dvě studny. Tepelná ztráte objektu 28 kW. Ev-potřeba energie 47 kWh. Obestavěný prostor 500 m3. 4osoby.
Redukce VOC z výroby NH regenerativní termickou oxidací (RTO) s využitím odpadního tepla
Nákup technologie na redukci VOC z výroby NH regenerativní termickou oxidací (RTO) s využitím odpadního tepla a předřazenou regenerovatelnou filtrací TZL
Poptávám radiátory
Radiátory plechové 500x150, jaké máte na skladě tělesa po kolika článcích, cena za článek.
Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávám tepelné čerpadlo: vzduch - vzduch
Vybudování nového zdroje pro sušárnu dřevěných pilin – LATOP
instalace nového zdroje energie (kogeneračního) pro sušárnu dřevěných pilin, které firma LATOP spol. s r.o. využívá v dalších výrobních procesech. Zdrojem topného média (topné vody) pro ohřev vzduchu pro sušku bude nově instalovaná kogenerační jednotka pro kombinovanou výrobu tepla a elektrické energie spalující biomasu, zajištění publicity ...
Poptávám e-shop s topenářskými potřebami
Poptávám internetový maloprodej radiátorů a měděných trubek v Jihočeském kraji či přímo v Táboře.
C 576 Rekonstrukce potrubních řádů TVD v HZ HVB 1,2
Předmětem díla je vypracování projektové dokumentace a následná záměna drenážních a odvzdušňovacích potrubních tras systému technické vody důležité, včetně potrubních komponent (armatur) v KTMT HVB1 a HVB2 v lokalitě JE Temelín.
Generální oprava kotle K11
Předmět zakázky spočívá v poskytnutí dodávek a montáží k provedení generální opravy druhého tahu uhelného kotle K11 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti.
Poptávám kotel na dřevo
Poptávám zplynovací kotel na dřevo a na dřevěné brikety výkon cca 18 až 24 kW nový nebo zachovalý. Nabídněte prosím event. i cenu dopravy a montáže.
Poptávám hořák na upotřebený olej
Hořák na upotřebený olej s výkonem 10-50 KW.
Generální oprava kotle K12
1) Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v provedení generální opravy kotle K12 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti, ve znění pozdějších předpisů.
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro měniče ohřevu
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro středofrekvenční měniče ohřevu materiálu. Jde o starší typy ISOK, IMES, ITO. Původní byly ze ZEZ Praha pod označením SMK - UB o výkonech 100 - 400 kVA. Požadujeme, aby část silová nemusela být měněna. Jde celkem o 4 měniče (150 kW, 250kW, 350kW, 400kW)
Poptávám kanalizační plastové roury
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli máte kanalizační roury plastové. Moc prosím mohli by jste mi poslat nabídku, tohoto produktu a jaká je cenová relace? Za odpověď moc děkuji.
Poptávám nepřímotopný ohřívač
Dobrý den. Poptávám nepřímotopný ohřívač z Dražic OKC 200 NTR/Z. Prosím termín dodání a cenu. Děkuji Hana Princová
Poptávám akumulační kamna
Poptávám akumulační kamna.
Poptávám odvzdušňovací ventily na plyn
potřebuji odvzdušňovací ventily na plyn - přetlak 0,3 MPa typ Wormet DN 40 DN 50. Prosím o zaslání technických podkladů a ceny. Děkuji
Výměna kotle na spalování biomasy - Domov důchodců Horní Planá
Předmětem zákázky je dodávka a instalace 1 ks teplovodního kotle na spalování dřevní štěpky o výkonu 390 kW. V kotelně bude také nainstalován nový ohřev TUV s instalací akumulátoru tepla o objemu 5m3.
Solární kolektory pro centrum sociálních služeb Staroměstská
Instalace solárních kolektorů pro ohřev vody na plochých střechách objektů včetně všech souvisejících prací, které jsou nutné provést k uvedení do provozu.
Výměna kremační pece, rekonstrukce kotelny včetně stavebních úprav
Dodávka nové kremační pece včetně rekuperace tepla, nahrazení stávajících plynových kotlů novými, zateplení objektu a s tím související stavební úpravy v Krematoriu České Budějovice (oprava kotelny; oprava izolace VZT potrubí; výměna skel v obřadní síni a ve vstupu; oprava zateplení stropu obřadní síně; stavební opravy v kotelně; G.O. kremační ...
Poptávám bojler na TUV
Sháním bojler na TUV 1500 l ověvné médium, topení koksem.
Sháním vodní čerpadlo, trkač
Poptávám vodní trkač.
Sháním ND ke kotli Atmos Combi
Potřebuji ke kotli Atmos Combi 40 s motorek na pohon odsávání zplodin do komína. Dosavadní již nemá sílu, aby samovolně bez pomoci roztočil vrtuli na příkaz od termostatu během provozu. Sdělte mi prosím, kde je nejbližší prodejce Vašich výrobků. Děkuji Ing. Mach Vlastislav, Na Zlaté stoce 701/2, 370 05 Č, Budějovice
Poptávám ND ke kotlu Protherm
Poptávám : Topné těleso ( spirálu ) do Elektrického kotle Protherm Typ - 6 Z , rok výroby 1992 , výkon - 6 kw.
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
Hledám dodavatele fotovoltaické elektrárny pro RD o výkonu 5-20 kWp a zároveň dodavatele pro vybudování fotovoltaické elektrárny o výkonu 200 - 1000 kWp dle podmínek. Strakonicko+ Jihočeský kraj.
Sháním výtokový ventil
Sháním výtokový ventil OLD 074 S ,ramínko"S"18cm.