Poptávám plastovou podzemní nádrž
Poptávám plastovou podzemní nádrž , samonosnou případně na základovou desku na akumulaci dešťové vody , 6,5 - 8 m3 , včetně hrdla a pochozího poklopu a dopravy -Brno.
Poptáváme extrudované polystyrenové desky
Poptávám desky (2 ks) z extrudovaného polystyrenu, výška 5 cm, šířka 1 m, délka 2,1 m. Nejlépe Liberecký kraj.
Poptávám výrobce polystyrenových kuliček
Poptávám výrobce polystyrenových kuliček do polštářů, kojících polštářů atd. ... stálý odběr.
Poptáváme plastové skruže
Hledám výrobce plastových skruží, použití pro malou studnu do průměru 1500mm. Děkuji.
Poptáváme výrobu plastových nádob
Poptáváme firmu na výrobu plastových nádob desing vázy a sklenice obřích rozměrů.
Hledám výrobce stavebních folií
Hledáme levného výrobce stavebních folií, průhledných, průsvitných a krycích (neprůhledných).
Poptáváme 5 ks plastových oken a parapety
Poptávám 5 ks plastových oken, rozměry cca 150 x 150, včetně vnitřních a venkovních parapetů. Prosím zaslat cenovou kalkulaci, bez zednických prací. Opava a okolí.
Poptáváme plastové potrubí pro galvanovnu
Hledám dodavatele plastového potrubí (chemicky odolného, kys.solná, louh) do galvanického provozu. Je třeba přibližně 100bm o průměru 300mm. Montáž bude provedena svépomocí.
Poptávám polystyrenové díly pro patchwork
Hledám dodavatele polystyrenových tvarů na patchworkovou a reliéfovou techniku.
Poptáváme plastové trubky z PVDF
Poptávám plastové trubky PVDF, do díry by byla nastrčena měděná trubka o tloušťce 1 mm a obě strany trubky by byly zadělané zátkami a polyfuzně zavařeny. Rozměry trubeky jsou: délky 380 a 500 mm a průměry 20 ,25 ,30 a 35 mm Celkový počet trubek je 200 ks.
Výrobce plastových folií hledá spolupráci
20071221011; Maďarský výrobce plastových fólií a trubek nabízí svoji kapacitu pro subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme odběratele plastových produktů
20071220066; Maďarský výrobce různých produktů z plastu nabízí svoji kapacitu pro subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme plastová okna, vč. montáže
Poptávám firmy na výrobu nebo prodej plastových oken, včetně cenové nabídky, a dále vnitřní i venkovní parapety, žaluzie. Popis níže. Okres Uherské Hradiště a okolí. OKNO ROZMĚR KS POZNÁMKA 2008x1500 4 dvou-křídlá 1500x1500 3 dvou-křídlá 580x860 5 jedno-křídlá 870x860 2 jedno-křídlá 1018x1500 ...
Poptáváme distribuci plastových produktů
20071218066; Rumunská firma specializovaná na výrobu plastových produktů vstřikováním a na služby vstřikování plastů hledá obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Hlavní činností firmy je produkce plastových výrobků vstřikováním: automobilové dílce, doplňky pro okna, příslušenství pro termo-sanitární výrobky, doplňky ...
Hledám distributory nádrží na odpad. vody
20071219055; Slovenský výrobce nádrží na odpadní vody hledá distributora a prodejce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám plastová ozubená kolečka a šneky
Poptávám plastová ozubená kolečka a šneky malého provedení.
Poptáváme preformy PET lahví
Poptáváme preformy pro výrobu 1,5 l PET lahví na nápoje, s průměrem hrdla 38 mm.
Poptáváme měrné kanystry s objemem 20 l
Hledám kanystry se stupnicí alespoň 20 litrů nebo měrné nádoby v tomto objemu s odolností proti čistému lihu a se zdravotní nezávadností pro potravinářské účely.
Hledám výrobce plachet a jezírek
Hledám českou firmu, pokud možno v blízkosti rakouských hranic, která vyrábí a prodává rybniční plachty a/nebo hotová jezírka.
Poptávám zakázkovou výrobu plastů
Hledám výrobce, nebo nějakého podnikatele, který mi pomůže zrealizovat nový plastový výrobek - chránička el. kabelů.
Poptávám izolační bublinkové fólie
Upřesnění již zaslané poptávky - jedná se o pěnovou folii typu MIRALON. Poptávám fólie s bublinkami o tloušťce 3-5mm, které se používají jako izolace pod plovoucí podlahy.
Poptávám odběratele vstřikovaných forem
Poptávám odběratele vstřikovaných forem.
Výrobce plast. profilů hledá spolupráci
20071121010; Slovinský výrobce plastových profilů z tvrdého i měkkého PVC, PP, PE-LD, ABS, PS, P... pro automobilový a nábytkářský průmysl poptává obchodní zprostředkování a joint venture. Firma také nabízí subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . ...
Hledáme distributory plastových výrobků
Naše společnost "Wong Kei Plastic Mould Co., Ltd." s certifikací ISO:9000 se specializuje na tváření plastů a výrobu plastových výrobků. Hledáme odběratele našich výrobků. Best regards, Michael Cheung/S&M Manager Wong Kei Plastic Mould Co., Ltd. Tel: 86-755-29850980 Fax: 86-755-29698140 Email: michael@wongkei.com.cn ...
Poptáváme zhotovení zimní zahrady
Poptávám zimní zahradu 8.5x1.5 místo balkónu z plastu Region: Jablonec nad Nisou