RAKOUSKO; Obaly
Hledáme dodavatele, který může dodat za výhodnou cenu azbestové big-bag (velkoobjemové) pytle na odstranění azbestu.
Poptávám tvarovky, kolena
Poptávám kolena a tvarovky litinových tlakových trubek Dn 100. Děkuji. Moravec
Poptávám kalkulaci na vodoměrnou šachtu
Dobrý den, prosím nacenit vodoměrnou šachtu typ VS 02 KS. Děkuji
Poptávám regulační ventil DN40
Prosím o sdělení cenové nabídky na regulační ventil se servopohonem. DN 40, tlak páry 8bar, teplota páry 150 stupnů, pohon 220V, výstup 100 ohmů.
NĚMECKO; Bazén z umělé hmoty
Hledám českou firmu, která prodá levně bazén z umělé hmoty vyztužené skelným vláknem a případně zabuduje. Prosím o adresy popř. internetové stránky.
ČÍNA; Vstřikovací formy
Jsme předním výrobcem vstřikovacích forem v Číně. Naše podnikání zahrnuje výzkum a vývoj, prototypy, formy pro vstřikování plastů, pryžové formy, silikonové formy, formy pro vstřikové lití, rozprašování oleje, sítotisk, montáž konečných výrobků. Všechny nástroje a produkty, které vyrábíme, jsou 100% vyváženy do zbytku světa. Můžeme vždy slíbit ...
ČÍNA; Plasty
Náš závod se specializuje na výrobu různých typů plastů, vyfukování do formy, vstřikovacích forem pro automobilový průmysl, plastových motocyklových dílů, malých forem do domácnosti, vakuových čističů atd. Hledám obchodní spolupráci.
Poptáváme plastové dveře ke sprchám
Výrobce dveří z plastu (polykarbonátové desky,plexi...) bez rámu na dva sprchové kouty dvoukřídlé včetně kování pro uchycení do stěny obložené obkladačkami.Přesný rozměr otvoru,dodám při dohodě.Orientačně se jedná o otvory šíře cca1000mm a výšky (není dogma)cca1800mm.Přesné zaměření provedu dle požadavků výrobce.
Poptávám odvodňovací systémy, vč. montáže
odvodňovací systémy - dodávka(případně s montáží) Hauroton drainfic bloc(1200x800x165) 627 ks Drainfix 1 (perforovaný) 45 ks Drainfiv O (neperforovaný) 45 ks
FILIPÍNY; HDPE a LDPE trubky
Poptáváme plastové HDPE nebo LDPE trubky ze síťoviny.
ŠVÝCARSKO; Gumové hadice a foliové trubice
Poptávám výrobce gumových hadic a výrobce foliových trubic z PUR.
Poptávám plastové rámečky pod SPZ
Sháním plastové rámečky pod SPZ, bez potisku, cca 20 000 - 50 000 ks.
Poptávám dodávky speciálních hadic
Dobrý den Hledám trubku či lépe řečeno vrapovanou hadici, něco jako tzv.KOPEX trubku bez papírové výplně. Měla by být LEHKÁ ,mechanicky odolná(měla by vydržet bouchnutí kladivem..),velmi snadno ohebná, ale hlavně LEVNÁ! Navíc bych potřeboval jednu věc: měla by krátkodobě vydržet teplotu cca 270°C! S výhodou to mohou být do sebe zapadající ...
Poptáváme polypropylenové granule
Polypropylenové granule, český výrobce. Pravidelná a dlouhodobá spolupráce s renomovaným evropským partnerem.
Hledáme distributory plastových výrobků
Hledáme distributory (prodejce) našich výrobků. Plastové bazény, jímky, septiky, vodoměrné šachty, zemní filtry a další.
ČÍNA; Ocelové trubky a potrubní armatury
Čínská firma WSC Group, dodavatel ocelových trubek a potrubních armatur hledá obchodníky, distributory, velkoobchodníky.
Poptávám nádoby z plexiskla
Potřebuji 2 ks průhledných válců z plexiskla, cca v 100 cm, o průměru 15cm.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Kmenárny, čerpadla
Hledáme firmy, které dodávají kmenárny, transmixy, čerpadla atd. Další výrobky, jako jsou ventily, armatury, vybavení nástroji, Aramoc schválené společností z oboru ropných předmětů apod.
Poptávám nádrž, objem 1000 litrů
Koupím nádrž na 1000 litrů na paletě, pište na mail, okres Beroun.
Poptáváme kalkulaci zastřešení bazénu
Poptávám cenové nabídky na zastřešení bazénu 7 x 3,5 m. Příbram a okolní okresy (může být i Praha, Středočeský kraj, Jihočeský kraj a Plzeňský kraj).
Poptáváme výrobu plastového zábradlí
Poptávám výrobu plastového zábradlí na balkón. Opava
INDIE; Plexisklové výrobky
Hledáme obchodníky s výrobky z plexiskla, akrylovými výstavními stojany.
Poptávám nádrž na naftu
Koupím nadzemní nadrž na naftu Bencalor, 1O-16tisíc litru nejlépe v provozním stavu.
Poptávám výrobu balkonových stříšek
Poptávám výrobu 18 ks balkonových stříšek s rozměrem 1,4 x 2,8m. Stříšky je potřeba dodat s přípravkem pro vložení do zateplení, po jehož provedení by se realizovala montáž balkonů a poté stříšek. Materiál, typ a povrchové zpracování optimalizovat k ekonomicky nejvýhodnější variantě a záruce min 36 měsíců.
LUCEMBURSKO; Bedna
Poptáváme jednoduchou bednu následující specifikace: 170cm x 35cm x 25 cm (d x v x š), zhotoveno z PE nebo PP, 6mm tloušťka, otevírání na dlouhé straně, stohovatelná.