ČR; Dřevěná spárovka, nábytek
Poptáváme dodavatele, výrobce spárovky z palisandrového dřeva, akátu, teakového dřeva, dubu, buku, ořechu. Hledáme odběratele, velkoobchodníky našeho nábytku, schodišť a jiných interiérových prvků. Naše webové stránky: www.royal-wood.cz
FIDŽI; Santalové a mahagonové dřevo
Hledám importéry santalového dřeva, řeziva a nábytku z mahagonového dřeva.
Poptáváme dodavatele dřevomateriálu
Poptávám dodavatele - výrobce: spárovky - dřevo. Popis: spárovky cinkované + průběžné. Materiál: palisander, akát, teak, buk, dub, ořech a všechny ostatní evropské i exotické dřeviny. Množství: v této chvíli obchodujem v EU se spárovkou palisander 1M2 od 1050 Kč, heldáme další sortiment ať pro velkoobchod tak pro naši výrobu nábytku, schodů a ...
Poptávám zakoupení dřevěné podlahy
Poptávám ke koupi cca. 36m2, 3vrstvé dřevěné podlahy. 1 lamela,se suky,4 hranná mikrofáze,možné i dub.podlahové prkno. Cena-do 1000kč-m2.
Poptáváme dřevomateriál pro výrobu palet
Poptáváme paletový přířez a hranoly pro výrobu palet. Kontaktujte nás prosím na e-mail: vyrobapalet@seznam.cz Obratem budou zaslány požadované rozměry materiálu.
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
GHANA; Stavební materiál
Hledáme dodavatele stavebních materiálů.
Poptávám palety Standard
Dobrý den. Prosím o cenovou nabídku palety Standard, nosnost do 1000kg, množství 150ks. + informaci, zda zajišťujete i dopravu palet na místo určení. Děkuji za rychlou odpověď. S pozdravem Eva Lašová Greenlux s.r.o.
Poptávám stavební materiál na hrubou stavbu RD
Poptávám se po nabídce stavebního materiálu na realizaci hrubé stavby rodinné domu dle projektové dokumentace, bez materiálu na základovou desku. Děkuji
Poptávám dřevotřískové desky
Prosím, kolik stojí m2 dřevotřískové desky-nefalcované, tloušťka 18 mm a v jakých největších rozměrech je prodáváte. Děkuji.
Poptávám dřevomateriál na podlahu
Poptávám na rekonstrukci podlahy desky s perořízkou - velikost 3x4m.Sílá 12-15mm.Pokud možno s dopravou na Prahu 4.Moc děkuji Malec J.
Poptávám OSB desky,sádrokarton,spojovací materiál
Popis poptávky (výrobku nebo služby): OSB deska 12.5mm 270m2 OSB deska 25mm 200m2 OSB deska 25mm s broušenou jednou stranou vhodné pro suchou podlahu 200m2 EPS gramáž 200 síla - 5cm 800m2 Sádrokarton Knauf nebo Rigips 12.5: 720 m2 ihned - 300m2 za cca 3týdny CW50 3m - 100ks UW50 3m - 32ks CW75 3m - 72ks UW75 3m - 25ks CD 4m - ...
KAMERUN; Dřevěný nábytek, podlahoviny
Hledáme obchodní spolupráci s importéry dřeva, dřevěných výrobků, nábytku, podlahovin. Více na www.boforcameroon.com
GHANA; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály. Prosíme o bližší informace týkající se nabízených produktů.
SRÍ LANKA; Desky z překližky
Předěláváme kuchyňský a kancelářský nábytek. Hledáme dodavatele velmi kvalitních desek z překližky, požadujeme garanci nezávadnosti materiálu.
Poptávám palubky
Palubky 12mm celkem 18m2.....ve kvalitě B,C Prosím cenu a místo odběru.
UGANDA; Dřevoobráběcí stroje
Poptáváme strojní zařízení pro lesní hospodářství, dřevoobráběcí stroje. Nabízíme kmenové dřevo, tudíž hledáme obchodníky, importéry, dealery.
KAMERUN; Dřevo kulatina nebo řezivo
Kamerunská firma JN Company .ltd obchoduje s tvrdým dřevem, řezivem, kulatinou. Hledá obchodní partnery.
Poptávám kalkulaci hoblovaných desek
Kolik stojí hoblované desky 2,5 m, 2 cm, falcované.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Hledáme dodavatele stavebnin pro e-shop
Naše společnost hledá dodavatele stavebního materiálu pro eshop stavebnin.
TOGO; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály.
Poptávám podlahová prkna
Podlahové prkna.Ceniky a rozměry.Děkuji.
GHANA; Teakové dřevo
Hledám odběratele teakového dřeva.
Poptávám překližku
Poptávám překližku: bříza tl.18mm,2500x1250mm, 500-1000m2