Poptávám smrkové plotovky
Plotovky smrk, tl. 20 x 90 x 1200 mm (rozměry cca) 280 ks.
INDIE; Řezivo, plechové díly
Jsem výrobce a exportér plechových dílů stavebních materiálů, dílů lešení, řeziva (překližky). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám parkety
Sháním dřevěné parkety dub ,nebo buk ,nabídněte cenu ,děkuji M.Šajinovičová.
RAKOUSKO; Plot
Hledám výrobce, dodavatele plotu z umělohmotných popř. dřevěných latí, je-li možno v zelené.
NĚMECKO; Dřevěné obruby, palubky
Poptávám výrobce dubových a bukových obrub (vlysů), rovněž dubové palubky na chalupu, pro parketářský průmysl k výrobě třívrstvých parket.
Poptávám OSB desky
Na zakázku el. Ledvice (okr.Teplice) poptáváme dodávku OSB 22mm (s rovnou hranou). 1.etapa - dodání 04/2011 - 1800 m2 2.etapa - dodání 07/2011 - 1450 m2 Dodání fco stavba. Platební podmínky budou projednány individuálně v druhém kole. Cenové nabídky do 29.03.2011.
NĚMECKO; HDF, MDF desky
Poptáváme firmy, které nám mohou vyrobit přířezy s naklíženými hranami z následujících materiálů: HDF desky s bílým potažením MDF desky s bílou základovou fólií dřevotřísková deska s bílým potažením Prosíme o zpětnou informaci.
NĚMECKO; Smrková kulatina
Poptáváme slabou smrkovou kulatinu na zhotovení plotu a kůlů.
NĚMECKO; Stavební dřevo, palivové dřevo, železná kulatina
Potřebujeme 65 čtverečních metrů dřeva Douglasie na terasu o délce 4 m. Dále potřebujeme 25 krychlových metrů palivového dřeva, vysušené, nařezané na krbovou velikost, délka 30-35 cm, do září 2011. Poptáváme železnou kulatinu na konci se závitem, vše pozinkováno, množství bude upřesněno co nejdříve.
Poptávám prkna z cedrového dřeva
Poptávám cca 60 ks prken z cedrového nesukatého dřeva o rozměrech síla 20 mm šíře 20 cm délka 2m . Zajímá mne cena za 1 ks případně šíře 40 mm.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Poptávám čerstvě nařezané bukové dřevo, kmeny, naložený nákladní vůz.
NĚMECKO; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály jako například izolační hmoty, folie, cement, AKS mříže, výztuže ze skleněného vlákna.
Poptáváme dodávku plovoucí podlahy
Potřebujeme pro zákazníka cca 60 m2 plovoucí podlahy JASAN STRUKTUR + soklové lišty . Pošlete nabídku. Děkujeme Petr Hašler
GHANA; Všeobecné zboží
Poptávám zboží a služby, které lze prodávat na ghanském trhu. Mám registrovanou firmu zabývající se exportem a importem všeobecného zboží, maloobchodem a velkoobchodem s farmaceutickým zbožím atd. Rádi bychom byli výhradním zástupcem nebo zástupcem pro jakoukoli společnost, která chce investovat v Ghaně.
NĚMECKO; Tvrdé dřevo
Poptávám 15 kubických metrů tvrdého dřeva, polena 50 cm silná, v období pokročilého léta, oblast Donauwörth, cena podle druhu dřeva.
Poptávám materiál na stavbu rodinného domu
Materiál na stavbu rodinného domu Výpis materiálu - rodinný dům Číměř !!!!POZOR!!!! !!!!POPTÁVÁM CIHLY HELUZ NEBO POROTHERM BROUŠENÉ NA LEPIDLO, NIKOLIV MATLU!!!! Obvodové zdivo označení počet kusů počet kusů na paletě počet palet Porotherm/Heluz 36,5 P+D P10 2100 60 35 -„- doplň. cihly 36,5 K ...
Poptávám stavební řezivo
Dobrý den, prosím o informaci na dodávku stavebního řeziva . V obci Popice máme provádět opravu vinného sklepu. Budeme potřebovat větší množství (cca 12m2) stavebního řeziva . A dále i řezivo na šalování. Prosím o informaci, zda je vaše firma schopna zajistit toto řezivo. Děkuji ! Halaška
INDIE; Dřevovláknité desky
Poptáváme lisované dřevovláknité desky. Rozměry: 8 stop x 4 stopy, tvárné. Množství:. 5000 desek měsíčně. Využití: k použití pro interiéry automobilů.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Poptávám zhruba 50 kubických metrů bukového kmenového dřeva (1 nákladní vůz), dodání do D-33165. Prosím o nabídky mailem.
Poptáváme dřevomateriál, spárovku
Poptáváme cca 60 m3 spárovky popřípadě sámovaného řeziva, z důvodu nedostatku našeho hlavního dřeva-palisander sháníme do projektu náhradní dřevo - ořech, dub, buk, smrk, modřín, borovice, jilm atd. Naše firma se nejvíce zabýva výrobou nábytku, schodů a celkového interieru z exotických dřevin a nejvíce palisander v první fázy naší poptavky ...
Poptávám řezivo meranti
Poptávám řezivo meranti 20 - 30 mm silné množství 0,5 m3 Děkuji
NĚMECKO; Stavebniny, pomocné stavební práce
Jsme firma pracující s oboru stavebnictví. Hledáme subdodavatele, kteří pro nás zrealizují demoliční práce nebo podobné práce. Kromě toho hledáme také dodavatele, kteří nám mohou dodat stavební materiály ze zahraničí. Prosím o kontaktní údaje obchodníků nebo stavebních firem.
Poptávám dřevomateriál
Krokve:6m-12*16, 14 ks. 5.5m-12*16, 14 ks. 3.5m-12*16,14 ks, Pozednice:6m-16*16,10 ks.Kleštiny:4.5m-12*16, 12ks.Sloupky:2.5-16*16, 2ks.Desky 4 kubíky TL.2cm vše namořeno Předem děkuji
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám lipové dřevo
Poptávám lipové dřevo v kmenech i nesámovaných fošnách. Větší množství i jednotlivé kusy kmenů. Děkuji za nabídky