INDIE; Barvy na fasády budov
Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli stavebních barev na fasády budov. Také máme zájem o koupi výrobní jednotky na barvy, pevná investice do zařízení a budovy až 3 -4 miliony $.
KUVAJT; Chemikále
Jsme přední výrobci lakového benzínu a jiných chemikálií. Více na www.gcir.com.sa Hledáme obchodní spolupráci s distributory.
Poptávám barvu na opravu laku auta
Sháním voskovku na auta nebo opravnou sadu barev na auta. Mám tři malé odřeniny o rozměrech 0,7 x0,4
TURECKO; Termolesk
Naše firma RENKLAND dováží keramické barvy a glazury od různých známých společností z celého světa již 15 let a distribuuje je v Turecku. Nyní chceme pro zákazníky dovážet termo-lesk (Thermoluster). Termoleskové barvy jsou: iris - žlutá- kouřová- lesklé. Pokud můžete, pošlete nám nějaké vzorky (20 nebo 30g), exportní velkoobchodní ceny s ...
IZRAEL; Barvy, nářadí, stavební materiál
Hledám odbyt pro barvy, nářadí, malířské barvy, pásky, ocelové, železné tyče pro stavebnictví, stavební materiály.
PÁKISTÁN; Barviva, rozpouštědla, pryskyřice
Poptáváme barviva - organická, anorganická včetně Tio2, rozpouštědla - aromatická, uhlovodíková atd., plasty LDPE, LLDPE, přírodní pryskyřice, ester pryskyřic, sosnové deriváty atd.
INDIE; Malířské válečky
Poptáváme výrobní firmu malířských válečků. Máme zájem pouze o výrobce kvalitních válečků. Pro více informací navštivte naše stránky www.vactechcomposites.com
Sháním lak na podlahy zn. Pallman
Sháním prodejce laku Pallman SH812
Poptávám ostazinové barvivo na textil
Poptávám ostazinové barvivo H - oliv 250-500g
TOGO; Oděvy, šperky, prostěradla
Jsme spolehlivá společnost v Togu. Naší hlavní činností je dovoz všech druhů oděvů, např. pánských oděvů, košil, kalhot, dámského módního oblečení, spodního prádla, šperků, prostěradel, motorových baterií, barev, sodného louhu atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Barvy na textil
Jsme výrobci a exportéři textilních tiskařských barev pro síťový tisk jako plastisol, barev na bázi vody, olejových barev bez PVC ftalátů, vodových barvev bez PVC ftalátů, fluorescentních barvev, protiskluzových inkoustů, nátěrů tvářených máčením, metalických barvev apod. Hledáme distributory, importéry, obchodníky se zkušenostmi s textilními ...
INDIE; Textilní chemikálie, barvy, potisk oděvů
Hledáme obchodní partnerské vztahy s distributory, importéry, dodavateli, kteří mají zkušenosti s textilními chemikáliemi, tiskařskými barvami, textilními barvami, potiskem oděvů. Jsme firma zabývající se technologií barev, nabízíme více než 60 barevných odstínů za konkurenceschopné ceny, vynikajicí kvality.
INDIE; Barviva, barvicí polotovary
Jsme výrobce barviv a barvicích polotovarů sídlící v Indii. Vyrábíme řadu rozpouštědel, azobarviv, kyselých barviv a základní barviv a barvicích polotovarů. Mimo jiné vyrábíme anilinovou žluť a rozpouštědlovou žluť. Máme zájem dodávat tyto produkty do ČR a hledáme obchodní spolupráci. Naše internetová adresa je www.renukachemicals.com.
PÁKISTÁN; Mastek, zpracování mýdla, kůže, ropy
Hledám odběratele mastku, zpracovatele mýdla, kůže a ropy.
INDIE; Barviva
Mám zájem o spolupráci s odběrateli reaktivních barviv, potravinářských barviv, kyselých barviv.
EGYPT; Pentaerythritolu 98%
Rádi bychom obdrželi nabídky od evropských výrobců pentaerythritolu 98%, používaného hlavně v průmyslu barev. CIF / ALEXANDRIA
ČÍNA; Kuličkový hliníkový prášek
Hunan Goldsky Aluminum Industry High-Tech. Co., Ltd. je předním výrobcem vynikajícího kuličkového hliníkového prášku v Číně. Specifikace: D50 :0-45mikronů. Čistota Al vyšší než 99,8%. Produkty jsou používány převážně v následujících oblastech: vodivé lepidlo na solární články, velmi kvalitní kovový pigment, kompozity (tepelný nástřik ...
EGYPT; Barvy, syntetická pryž
Naše firma Perchem-Mea chce být zástupcem dobrého dodavatele surovin v průmyslu barev a také syntetické pryže na egyptské trhu. Jsme obchodním zástupcem firmy Bayer na našem trhu a máme proto velmi dobré kontakty s průmyslem a také dobré technické zázemí.
ČÍNA; Chemikálie, barviva, pigmenty
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů anorganických / organických chemikálií, barviv a pigmentů v dobré kvalitě za konkurenceschopné ceny. Našimi hlavními produkty jsou: 1. litopon 2. pentaerythritol 3. oxid titaničitý 4. oxid železitý (červená / žlutý / černý / zelený / hnědý) 5. CMC 6. oxid zinečnatý 7. sazová čerň 8. urychlovač ...
EGYPT; Šroubovací uzávěry, lepidla
Poptávám výrobce šroubovacích uzávěrů, odběratele lepidel na PVC a CPVC, PU lepidel.
INDIE; Slída a slídové výrobky
Zpracováváme slídu a slídové výrobky, které jsou známé po celém světě. Poptáváme kontakty odběratelů, importérů slídových výrobků, které se používají do elektrických topných článků, tranzistorů, kondenzátorů, barviv atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci v Evropě.
ČÍNA; Rostlinné oleje
Jsme vývozcem tungového oleje, oleje z čajových semen (kaméliový olej) a sezamového oleje. Hledáme spolupráci s odběrateli.
INDIE; Chemické látky, barvy, čisticí prostředky
Jsme nákupním i dodavatelským zástupcem v Indii pro zahraniční nákupčí a prodejce na indickém trhu průmyslových surovin a chemických látek, průmyslu barev, průmyslu čisticích prostředků a cukrářském průmyslu. Suroviny nabízíme i poptáváme.
ČÍNA; Chemické suroviny
Naše firma exportuje různé chemické suroviny: 1. na úpravu vody - hliníkový sulfát 17% Min. polyaluminium chlorid (PAC) 31% Min. 2. detergenty a přísady do potravin - karboxylová metylcelulóza (CMC), hexametafosfát sodný (SHMP) 68% Min. 3. Gumárenský průmysl - uhelná čerň N220/N330/N550/N660, zinková běloba 99%/99.5%/99.7% Min. 4. Barvy a ...
KUVAJT; Lakový benzín, chemikálie
Jsme výrobci lakového benzínu a jiných chemikálií v Saudské Arábii. Více o naší firmě na www.gcir.com.sa Hledáme obchodní spolupráci.