Modernizace Odborného léčebného ústavu Metylovice - Zpracování projektové dokumentace
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace vč. inženýrské činnosti a autorského dozoru pro stavbu - „Modernizace Odborného léčebného ústavu Metylovice“.
Zhotovení PD, výkon IČ, AD a koordinátor BOZP stavby - Výstavba sportovního plaveckého bazénu
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektových dokumentací novostavby sportovního plaveckého bazénu, výkon inženýrské činnosti, autorského dozoru a koordinátora BOZP po dobu přípravy stavby. Blíže viz ZD.
Zhotovení PD, výkon IČ, BOZP a AD: TPA - Inovační centrum pro transformaci vzdělávání
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, autorského dozoru a koordinátora BOZP v přípravě stavby TPA Inovační centrum pro transformaci vzdělávání. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Nástroje a nářadí do odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ručních a elektrických nástrojů a nářadí sloužících pro výuku na základní škole. Blíže viz zadávací dokumentace.
Zajištění celoroční údržby veřejných travnatých ploch v městském obvodě Ostrava - Jih
Předmětem plnění je provádění celoroční údržby veřejných travnatých ploch v dané lokalitě městského obvodu Ostrava-Jih: - Lokalita č. 1 - Zábřeh a Pískové doly - Lokalita č. 2 - Zábřeh II. - Lokalita č. 3 - Dubina, vč. jarního vyčištění ploch, kosení ploch, včetně vyhrabání, podzimního odstranění listí a sběru popadaných větví z travnatých ...
Víceúčelová sportovní hala Nový Jičín
Předmětem soutěže je architektonický návrh víceúčelové sportovní haly, která bude součástí sportovního areálu na ul. U Stadionu v Novém Jičíně. Podrobnosti jsou uvedeny v soutěžních podmínkách.
Poptávám těsnění k sprchovému koutu Cersanit
Poptávám těsnění k sprchovacímu koutu Cersanit-VENEZIA 90 ND San Swiss-51402 vodorovné, pár.
Regenerační hořáky
Předmětem veřejné zakázky je návrh, dodávka, instalace a zprovoznění nových regeneračních hořáků sedmi tavících pecí na hliník včetně kompletního topného a řídícího systému.
Fakulta umění - dodávka nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na dodávku nábytku pro Fakultu umění. Předmět veřejné zakázky je rozdělený na dvě samostatné části.
Nábytek pro odborné učebny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku pro základní školu, konkrétně pro přírodovědnou učebnu, jazykovou učebnu, počítačovou učebnu a pro dílny. Blíže viz zadávací dokumentace.
Klimatizace v budovách D1 a D2 v posledních patrech
Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření smlouvy o dílo na dodávku klimatizace v budovách D1 a D2 v posledních patrech, a to v rozsahu dle projektové dokumentace včetně soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.
Dodávky pohyblivých efektních svítidel o vysoké svítivosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových pohyblivých efektních svítidel pro scénické svícení 16 ks.
Zpracování projektové dokumentace - Oprava plotu MŠ Mozartova 9 v Ostravě-Zábřehu
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby (DPS).
Poptáváme ubytování
Hledáme ubytování pro dceru a jeji kamarádku studentky VOŠ. Děkuji Ermis
Rekonstrukce pavilonu G - divadelní technika, Etapa č. 1 II
Předmětem je dodávka strojní části divadelní techniky a dalších technologií pro divadelní provoz, dále viz přiložená projektová dokumentace.
Hledám ubytování v Olomouci
Hledám ubytování v Olomouci. Dobrý den, jsem studentka a hledám volné ubytování v Olomouci. Děkuji Klára Drabinová
Poptávám skleněné obklady
Poptávám skleněné obklady do své nové kuchyně.
Komplexní pozemkové úpravy Milotice nad Opavou
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Milotice nad Opavou a v navazujících částech k.ú. Jelení u Bruntálu, Bruntál-město a Oborná (dále jen „KoPÚ“), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o ...
Dukelská kasárna v Opavě - projektová dokumentace
Jedná se o zhotovení projektové dokumentace na celkovou rekonstrukci stávajících objektů 01 - 04 a jejich přebudování na bytové domy. U objektu 03 a 04 bude zajištěn bezbariérový přístup do všech podlaží formou vestavby výtahu v budově. Zároveň bude v každém podkrovním prostoru objektů 03 a 04 navrženo 8 samostatných bytů.
Instalace kogenerační jednotky v kotelně Hrabinská, Český Těšín
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace a zprovoznění zařízení 1 ks kogenerační jednotky (dále jen „KJ“) pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla o jmenovitém elektrickém výkonu v rozpětí 995-999 kW a tepelném výkonu cca 1215 kW včetně souvisejících stavebních úprav (dílo). Tam, kde je uvedeno „předmět veřejné zakázky“ ...
Poptávám kamna
Poptáváme koupi a instalaci kamen. Dobrý den, chtěli bychom zakoupit kamna a nechat nainstalovat včetně komínu (nerezový). Nevíme vůbec jaká kamna (s výměníkem nebo bez) . Je možná nezávazná konzultace? Nejlépe asi u nás doma? Děkuji.
Poptávám návrh rekuperace do novostavby rodinného domu
Poptávám firmu pro navržení rekuperace do novostavby rodinného domu. Děkuji.
Nástroje a nářadí pro odborné učebny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ručních a elektrických nástrojů a nářadí sloužících pro výuku na základní škole. Blíže viz zadávací dokumentace
Výměna chladící jednotky vody pro vzduchotechniku OSTRAVAR ARÉNY
Předmětem zakázky je dodání a výměna chladicí jednotky vody pro vzduchotechniku umístěné ve sportovní hale Zadavatele (Ostravar Aréně) za účelem zvýšení regulačního rozsahu chladicího výkonu stávajícího systému čímž dojde k úsporám elektrické energie pro pohon jednotek na chlazení vody. Podrobně je předmět zakázky popsán v technické specifikaci, ...
Zpracování PD - Revitalizace budovy Těšínského divadla II
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace ve stupni pro vydání společného povolení a ve stupni pro provádění stavby na revitalizaci budovy Těšínského divadla, jejímž podkladem jsou dvě studie, z toho jedna na rekonstrukci hvězdárny a druhá na řešení vstupních a návštěvnických prostor objektu divadla. Dále je předmětem zakázky ...