Rámcová dohoda na nákup přípravků na ochranu rostlin
Předmětem veřejné zakázky je Rámcová dohoda na nákup přípravků na ochranu rostlin. Jedná se o uzavření rámcové dohody s dodavateli přípravků určených pro zemědělské postřiky v následujících skupinách: Skupina A: Herbicidy, Skupina B: Fungicidy, Skupina C: Insekticidy, smáčedla, regulátory růstu.
VD Olešná - GO uzávěrů spodních výpustí DN 1200 včetně PKO potrubí
42131120-3 Uzavírací šoupátka 98363000-5 Potápěčské služby Předmětem veřejné zakázky je generální oprava provozních a revizních uzávěrů levé a pravé spodní výpustí, uzávěru asanačního obtoku a všech ostatních armatur strojovny manipulačního bloku na VD Olešná včetně jejich rozvodů a potrubí. Jedná se o 4 kusy totožných klínových šoupátek se ...
Roční prohlídky strojních a elektrických částí hlavních ventilátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení ročních podrobných prohlídek strojních a elektrických částí včetně drobných oprav hlavních ventilátorů č. 1 a č. 2 výdušné jámy ČSA 3, hlavního ventilátoru č. 2 výdušné jámy Mír 4, hlavních ventilátorů č. 1 a č. 2 výdušné jámy č. 6 Lazy a hlavních ventilátorů č. 1 a č. 2 výdušné jámy č. II/3 Staříč.
Betonová směs pro stavbu hrází
Jednosložková cementová směs práškové konzistence se zrnitostí do 1 mm, určená k vyplňování volných prostor a objemových vaků nebo rukávců v prostorách důlních děl. Směs snadno smísitelná s vodou a jako směs pak v pastovité konzistenci čerpatelná. Objemově stálá. Proces tuhnutí a zrání nesmí vyžadovat žádnou dodatečnou péči.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu Bramac rubín 9 - nebo nějakou pálenou tašku glazurovanou černou, ideálně velkoformátovou, př.9ks do m2.
Poptávám zapuštěný kruhový bazén
Poptávám zapuštěný kruhový bazén průměr 4.6 m pošlete nabídku.
Podpora socializace a interaktivity expozice Národního památníku II. Světové války
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku vybavení Národního památníku I. světové války v Hrabyni. Předmětem zakázky je výroba a dodávka výstavních vitrín a zasklení vymezených prostor. Realizované dílo bude sloužit k umístění výstavních předmětů.
Ozelenění tramvajové trati na ul. Horní
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je poskytnutí dodávek, prací a služeb nezbytných k realizaci suchomilného vegetačního krytu na těleso dvoukolejné tramvajové trati pro úsek v délce cca 663 m na ulici Horní, na parcele č. 203/5 v k. ú. Hrabůvka, obec Ostrava. Součástí plnění je zpracování technické dokumentace, inženýrská činnost a ...
Poptávám spojovací lištu na polykarbonát
Poptávám spojovací lištu na polykarbonát tl.6mm, délka 1m. Děkuji Benešová
Traktorové sekačky
Předmětem dodávky je traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Bruntál a traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Karviná.
Dodávka interiérového vybavení nového kampusu na Černé louce - Univerzitní zázemí sportu
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku interiérového vybavení nového kampusu na Černé louce - Univerzitní zázemí sportu a behaviorálního zdraví.
Poptávám řešení vytápění skladů v zimním období
Poptávám řešení vytápění skladů v zimním období. Rád bych se tímto informoval o možnostech poskytování Vaší firmou. Děkuji
Správce stavby - Hlavní reprezentativní objekt T5 v Technologickém parku Ostrava
Zajištění výkonu činností správce stavby Hlavní reprezentativní objekt T5 v Technologickém parku Ostrava v k.ú. Pustkovec, obec Ostrava.
Revitalizace Náměstí Republiky - PD+IČ+AD II
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je vypracování projektových podkladů a zajištění souvisejících činností v rámci přípravy a realizace stavby "Revitalizace Náměstí Republiky", v k.ú. Moravská Ostrava, obec Ostrava. Rozsah plnění: vypracování dokumentace pro vydání stavebního povolení, výkon inženýrské činnosti v rozsahu pro zajištění ...
Ořezy keřů, keřových skupin a živých plotů v městském obvodě Ostrava-Jih v letech 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním zhotovitelem na ořezy keřů, keřových skupin a živých plotů na daném území Městského obvodu Ostrava-Jih do 31. 3. 2023 podle potřeb zadavatele v souladu s právními předpisy.
Poptávám posuvné celodřevěné dveře
Mám zájem o posuvné celodřevěné dveře systém Smart Soft, rozměry starých dveří 200/80 cm. Prosím o cenu s montáží a bez montáže.
FN Ostrava - Výstavba objektu Comprehensive cancer center - projektová dokumentace
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pod názvem „FN Ostrava - Výstavba objektu Comprehensive cancer center - projektová dokumentace“ v rozsahu vypracování dokumentace pro územní rozhodnutí, dokumentace pro vydání stavebního povolení a pro provádění stavby a zajištění autorského dozoru po celou dobu výstavby, ...
Podpora biodiverzity botanicky a zoologicky cenného území bývalého vojenského areálu v Chomýži
Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření smlouvy na podporu biodiverzity botanicky a zoologicky cenného území bývalého vojenského areálu v Chomýži u Krnova, a to samostatně pro část A - Realizace, následná péče a udržitelnost a část B - Péče o zvířata.
Optimalizace tepelného hospodářství - BMN
Vybudování dvou teplovodních kotelen včetně dvou přípojek plynu v areálu Bohumínské městské nemocnici
IROP 2020-23 - zlepšení kvality bydlení v Mariánských Horách a Hulvákách: BD ul. Filly 14
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy týkající se úprav stávajícího bytového domu. Projekt řeší energetické úspory objektu a to formou dodatečného zateplení fasády kontaktním zateplovacím systémem, výměny oken v suterénu, výměny vstupních dveří, zateplením stropu suterénu a zateplení střechy. Dále bude realizována sanace suterénů (svislá ...
Dodávka materiálu pro vývojové pracoviště
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem Dodávka materiálu pro vývojové pracoviště. Zadavatel rozdělil zadávací řízení na 4 dílčí části.
Poptávám opravu sekačky na trávu
Poptávám opraváře el. sekaček na trávu v Opavě.
FN Ostrava - zdroj chladu pro psychiatrické oddělení
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování díla, tj. dodání a instalace chladící jednotky pro psychiatrické oddělení. Plnění veřejné zakázky spočívá v dodávce jednoho (1) chilleru se šroubovitým kompresorem a chladícím okruhem a dvou (2) suchých chladičů, včetně stavební připravenosti pro instalaci, montáž, napojení a souvisejících činností ...
Ekologizace TFM - Přestavba kotle K1 na biomasový
Zahrnuje zejména konstrukční úpravy a doplnění nových technologických částí do stávajícího uhelného parního kotle K1 typu Ignifluid pro budoucí spalování biomasy vč. nových dodávek a úprav částí elektro, MaR a SKŘ pro bezvadný provoz díla.
Poptávám lávový kámen
Poptávám lavový kamen 50 x 40 x 3cm.