Poptávám pronájem bytu v Praze
Sháním pro sebe a svého přítele z Alžíru malý byt, nejlépe garsonieru v Praze 4 - Modřanech, Krči, Libuši atd. Od 1.3.2011 Cena do 7500,-Kč včetně poplatků, kauce možná.
Poptáváme pronájem kanceláře v Praze
Poptáváme pronájem menších kancelářských prostor cca 20-30m2 v Praze, nebo blízkém okolí. Nabídky a dotazy prosíme emailem, děkujeme.
Poptáváme založení bytového družstva a správu nemovitosti
Hledáme pomoc při založení bytového družstva (panel, 8 vchodů, 159 bytových jednotek) a následné správě nemovitosti (účetnictví, evidence) v Praze 17 - Řepy.
Hledáme zprostředkovatele zakázek
Hledáme zprostředkovatele v oblasti úklidu a správy nemovitostí za smluvní provizi.
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost dle specifikace uvedené v ZD
Poptávám pronájem sálu pro svatbu
Sháním sál pro svatbu cca 60 osob, kuchyňka, vlastní jídlo a pití. Termín 06/2011
Správa, úklid a ostraha nemovitostí RRTV Praha
Správa budovy sídla Rady pro rozhlasové a televizní vysílání na adrese Škrétova 44/6, Praha 2 spočívající v zajištění provozu, údržby a oprav budovy včetně úklidu, zajištění recepční služby a služby ostrahy budovy; zajištění úklidu a údržby služebního bytu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání na adrese Bruslařská 959/6, Praha 10.
Poptávám pronájem prostor pro stánek v Praze
Hledám k pronájmu komerční prostor kolem 25m2 pro umístění dřevěného prodejního stánku s uzeninami na frekventovaném místě v Praze a okolí(PZ,PV)
Stavební údržba
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky je provádění stavebně údržbových a stavebně rekonstrukčních prací včetně havarijní služby.
Činnost pojišťovacího makléře pro správu pojistného programu
Zabezpečení pojišťovacích služeb spočívající ve zprostředkování uzavření pojistných smluv a poskytování služeb pojišťovacího makléře.
Poptáváme koupi bytového domu
Pro přímého zájemce poptáváme ke koupi nájemní, bytový, činžovní dům, který se nachází v lokalitě Praha, Kladno nebo Kralupy nad Vltavou. Dům může být obsazen nájemníky a neměl by být po kompletní rekonstrukci. Cena by měla odpovídat ekonomickým ukazatelům provozování tohoto typu nemovitostí.
Opravy a údržba sanitární techniky v ČNB
Předmětem VZ je provádění pravidelné údržby a oprav tech. vybavení budov v oblasti zdravotně-technických a sanitárních instalací.
Poptávám pronájem střechy pro FVE
Poptávám pronájem střechy pro výstavbu Fotovoltaické elektrárny. Důležité!: nemusí být vyřízené povolení k připojení do sítě. Parametry: Umístění střechy: Praha v působnosti PRE Přípojka do elektrické sítě 50-200 kWp na třech fázích Velikost střechy: 300-5000m2 (dle parametrů) Sklon: severojižní či plochá Vlastník by měl být schopen ...
Opravy a údržba technického vybavení budovy pobočky ČNB Ostrava
Předmětem VZ je provádění údržby a oprav tech. vybavení budovy, zejména prov. souborů otopné soustavy, přípravy TUV a servis sanit. techniky a odpadů, VZT a větrání, klimatizace, chlazení a vlhčení, vyhřívání okapů a žlabů, MaR, ISŘ technologií budovy, el.silno- a slaboproud, výtahů a zdvihových plošin, záložních zdrojů, potrubní pošty, ...
Poptávám výměnu bytu v Praze
Poptávám výměnu bytu 3+1 u majitele za menší pouze na Praze 3. Prosím nabídněte.
Poptávám koupi bytu v Praze před rekonstrukcí
Poptávám koupi bytu před rekonstrukcí 3+1, Praha 3,2,10. Prosím nabídněte.
Odstraňování graffiti na území městské části Praha 6
Odstraňování graffiti z nemovitostí fyzických a právnických osob na území městské části Praha 6, z herních zařízení či jejich částí, z informačních cedulí, odpadkových košů, laviček, pomníků a z jiných zařízení ve veřejné zeleni či na veřejných prostranstvích, včetně provádění pravidelného monitoringu výskytu graffiti, a to v rozsahu a za podmínek ...
Instalace, údržba a provoz laviček a zahrazovacích sloupků
Odstraňování graffiti z nemovitostí fyzických a právnických osob na území městské části Praha 6, z herních zařízení či jejich částí, z informačních cedulí, odpadkových košů, laviček, pomníků a z jiných zařízení ve veřejné zeleni či na veřejných prostranstvích, včetně provádění pravidelného monitoringu výskytu graffiti, a to v rozsahu a za podmínek ...
Prodej reklamního prostoru České televize na mediálním trhu
Předmětem veřejné zakázky je zastupování České televize (dále také „ČT“) na mediálním trhu při prodeji reklamního prostoru ve vysílání ČT a na teletextových stránkách, popřípadě v elektronickém programovém průvodci ČT. Zastupováním se rozumí tvorba a rozvoj obchodní nabídky reklamního prostoru ČT, uzavírání smluv s mediálními agenturami a dalšími ...
Poptáváme pronájem skladu s mrazáky
Poptávám sklad k pronájmu 300m2 až 500m2 s mrazákem a chladícímy boxy pro uskladnění potravin v Praze nebo P-V, P-Z.
Hledáme skladové prostory
Sháníme skladové prostory pro uskladněni DVD, alespoň částečně vytopené, aby bylo možné vybudovat jedno pracovní misto člověka, který by se o zboží a expedici staral pár hodin denně. Umístění palet nad sebe, kolem 300m2
Hledáme ke koupi projekt na FVE
Koupíme připravený projekt s pozemky na fotovoltaickou elektrárnu (pronájem ne), do 40 MWp, koupíme jakýkoli připravený projekt v energetice (teplárny, teplovody, elektrárny jakéhokoli typu, apod. ), rozestavěnost i v provozu, infrastrukturní projekty pouze většího charakteru.
Hledám pronájem plochy pro parkoviště
Poptáváme dlohodobý pronájem zpevněné plochy vhodné na odstavné parkoviště o velikosti minimálně 25.000 m2 s menším technickým a administrativním zázemím na území města Prahy, případně Praha východ nebo Praha západ.
Poptávám pronájem bytu ve Znojmě
Hledám nezařízený byt k pronájmu 1+1 ve Znojmě,do 6000 kč vč.poplatků.
Hledáme pozemky pro FVE vč. projektu
Poptávka: Popis poptávky: Hľadáme v Českej Republike: hotový projekt FVE s pozemkom - share deal (SPV) Popis: - odkúpime / prenajmeme pozemky vhodné na výstavbu fotovoltaickej elektrárne s hotovým projektom a všetkými povoleniami - v tesnej blízkosti elektrickej distribučnej siete 22 kV - so spevnenou prístupovou cestou, netienená rovina ...