Technická správa objektů ministerstva kultury
Předmětem plnění veřejné zakázky je provozní a technická správa jednotlivých technologických prvků v objektech ministerstva kultury Nosticův palác a v ulici Milady Horákové, provádění běžné údržby, zajišťování odstraňování havárií, zajišťování odborných revizí a prohlídek technologií vyplývajících ze zákonů a prováděcích vyhlášek a to na dobu ...
Poptáváme pronájem skladovacích prostorů, Praha
Poptáváme pronájem - skladovací prostory v Praze 3,10 pro celoroční skladování 730 palet ( 680 standard + 50 nestandard). Hydraulická rampa nutností.
Zajištění technické správy budovy Ústředí Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky, Orlická 2
Předmětem zakázky je provádění komplexní technické správy a běžné údržby budovy Ústředí Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky, Orlická 2 a 4/2020, 130 00 Praha 3.
Facility Management služeb pro objekt Justičního areálu na Míčánkách
Nadlimitní veřejná zakázka na služby s názvem „Facility management služeb pro objekt Justičního areálu Na Míčánkách“ je rozdělena na části ve smyslu ustanovení § 98 ZVZ. Jednotlivé veřejné zakázky budou zadávány v otevřeném řízení pro nadlimitní veřejnou zakázku dle § 27 ZVZ.Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění vnitřního úklidu Justičního ...
Provozování autobusového terminálu Letňany
Předmětem veřejné zakázky je výkon činnosti správce autobusového terminálu Letňany ve správě Technické správy komunikací hl. m. Prahy jménem a v zastoupení zadavatele a na jeho náklad a poskytování dalších služeb pro zadavatele.
Poptáváme koupi pozemku pro MVE
Poptávám ke koupi pozemek v ČR vhodný na výstavbu malé vodní elektrárny (MVE), popřípadě již postavenou MVE, vypracovaný projekt nebo nefunkční MVE k rekonstrukci. Cena na domluvě.
Realizace služeb technické údržby
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace služeb technické údržby v objektech zadavatele specifikovaných v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců
Poptávám pronájem nebytového prostoru v Praze
Sháním pronájem nebytového prostoru vhodného jako zubní laboratoř min 75m,3-4+1, Praha.
Poskytování služeb FM pro budovy ČNB
Předmětem veřejné zakázky je provádění údržby a oprav technického vybavení budovy pro různé provozní soubory v budovách ČNB. Bliží specifikace je uvedena v příloze č. 1 ZD - návrhu smlouvy.
Poptávám pronájem plochy pro přímý prodej
Poptávám u firem pronájem plochy o 2m2 na promoakce delikates (např.čaje,sušenky,džemy,čokoláda) spojené s možností i přímého prodeje pro zaměstnance. Předem děkuji za nabídku.
Správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky v SRN
Předmětem veřejné zakázky je správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky ve Spolkové republice Německo ve městě Hamburk.
Poptávám dlouhodobé ubytování
Hledám dlouhodobě ubytování , nekuřačka - oblast Nové Butovice, Hůrka, Prosek, Kobylisy-metro C, Vysočany.
Realizace služeb technícké údržby
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace služeb technické údržby v objektech zadavatele specifikovaných v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců
VV Praha - Pankrác zabezpečení provozu nemocnice
Údržba a zabezpečení provozu technologických celků Nemocnice s poliklinikou6 ve Vazební věznici Praha-Pankrác.
Poptáváme správu nemovitosti vč. účetnictví
pražské SVJ hledá pro dům o cca 22bj správce nemovitosti jehož činnost by měla zahrnovat především :Spravu ucetnictvi ,Spravu pohledavek ,Sledovani terminu plateb, faktur atp., Evidenci bytu a osob v bytech a Tvorbu rozpisu plateb + rocni vyuctovani.
Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Poskytnutí služby pro zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu provádění obsluhy a údržby jednotlivých technologických souborů (kotelny, tepelné rozvody, předávací stanice, vyhrazená tlaková zařízení, vyhrazená plynová zařízení, sklady paliva).
Poptáváme skladové prostory
Hledáme skladové prostory cca 200 m2 v lokalitě Praha 10, cena cca 50-70 m2
Poptávám pronájem prostor pro archív v Praze
Dobrý den, poptávám prostor pro uskladnění archivu v Praze. Potřebuji uskladnit přibližně 60 m šanonů a asi 10 krabic střední velikosti. Předem děkuji za Vaše nabídku.
Zajišťování provozně technické údržby v objektech NBÚ
Předmětem zakázky je údržba, opravy objektů a jejich vybavení, údržbářské a stavební opravy.
Pronájem konferenčních místností, zajištění cateringu a dodávka propagačních předmětů
Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: a) Zajištění pronájmu konferenčních prostor pro účastníky seminářů a členy hodnotitelských komisí, b) Zajištění občerstvení pro účastníky seminářů a členy hodnotitelských komisí, c) Výroba a dodání tiskových materiálů a propagačních předmětů blíže specifikovaných. Možnost podat nabídku na všechny části nebo ...
Poptávám koupi nemovitostí a pozemků v Praze
Zájem o koupi: 1) několika historických domu v Praze včetně pozemku, může být i kulturní památka, nicméně s kvalitním technickým stavem (80% a výše). Cena od 80 do 110 mil Kč a jistěže méně. Orientační požadavky: ideálně Praha 1,2, 3,spíše blíže centra, cca 5 podlaží, celková plocha (tj. pozemku vč. zastavěného) kolem 1000 m2. Dům by měl sloužit ...
Hledáme prodejce nemovitostí a staveb
Hledáme firmy a soukromé fyzické osoby, které prodávají nemovitosti nebo dodavatele staveb na prodej.
Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Poskytnutí služby pro zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu provádění obsluhy a údržby jednotlivých technologických souborů (kotelny, tepelné rozvody, předávací stanice, vyhrazená tlaková zařízení, vyhrazená plynová zařízení, sklady paliva).
Poptávám koupi nebytového prostoru pro archiv
Koupím do OV malý, suchý NP pro zřízení archivu. Pouze kdekoliv v Praze, stav nerozhoduje, bez okna i s oknem od 5m2 do 15-20m2. Nemusí být voda ani WC, může být suterén nebo jakékoliv patro, výtah také není podmínkou. Zavedená elektřina. Nikoliv sklepní kóje. Pouze OV. Rozhoduje pouze cena! Nabídky na email.
Poptáváme koupi komečních a nebytových prostor
Poptáváme komerční a nebytové prostory, obytné budovy, stavby pro cestovní ruch (hotely, penziony), stavby pro finanční a bankovní sektor a to především ty před rekonstrukcí a v zdevastovaném stavu. Zajímá nás především lokalita historické části Prahy I,II, III. Vinohrady, Žižkov, Staré město, Smíchov.