Poptávám koupi rodinného domku
Koupím rodinný domek v okrese Vsetín.
Hledám pozemky pro stavbu FVE
Hledám pro naše investory pozemky na výstavbu FVE (jen s vyřízeným SP) po celé ČR. Cena a velikost nerozhoduje. Prosím nabídněte.
Poptáváme pronájem prostor v Praze
Poptávám v Praze komerční prostor pro pracovnu i bydlení se sociálním zařízením, včetně sprchového koutu nebo koupelny. Preferuji Prahu 6. www.edb.cz/hypoteka
Hledáme pozemky pro výstavbu FVE
Poptávám další pozemky na výstavbu FVE, prodej i pronájem. V různých fázích projektu, příp. výstavby.
Poptávám pronájem haly
Poptávám pronájem haly cca 100-150 m2 v Plzni a blízkém okolí.
Poptávám koupi domu
Koupím dům i k rekonstrukci v Hustopečích a okolí - Velké Němčice, Starovice, Starovičky, Šakvice, Popice... Cena do 1600000Kc.
Hledám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu 2+1 do 5000Kč.
Poptávám koupi betonárny
Poptávám ke koupi betonárnu, kapacita 80 m3/hod, stáří do 5 let
Poptávám pronájem garsonky
Zdravotní sestra s 4 letým synem hledá pronájem garsoniery či 1kk na Praze 12 v Modřanech...nabídky prosím pište
Poptáváme koupi pozemků na FV elektrárnu
Zahr.investor koupí popř.najme pozemky k výstavbě FVE vč veškerých svolení toto je NUTNÉ mIn plocha pozemku 3ha celá ČR
Poptávám koupi pozemku a realit
Poptávám ke koupi pozemek cca 5000m2 v blízkosti Prokopského údolí (Praha 5, 13) pro stavbu vily. Poptávám ke koupi vilu s pozemkem v Praze 2, 3, 4 v jakémkoliv stavu pro vybudování kancelářských a bytových prostor. Poptávám ke koupi zámek 20km od Prahy.
Poptávám koupi bytu
Měla bych zájem o koupi bytu nejlépe do osobního vlastnictví 2+1, nejlépe s balkonem do 800 000 Kč
NĚMECKO; Pozemky na fotovoltaická zařízení
Hledáme ke koupi nebo pronájmu pozemky na fotovoltaické zařízení. Podmínka: pozemky stavební povolení na fotovoltaiku smlouva o napájení popř. schválení o napájení dodvatelem elektřiny velikost pozemku od 20000 qm ovládací místo se všemi doklady a dokumenty nebo solární parky na klíč
Poptávám pronájem bytu, Hradec  Králové
Poptávám pronájem bytu (1+1, 2+kk, 2+1) v Hradci Králové, v centru města či na Pražském předměstí, alespoň částečně zařízený, max. 8500 Kč včetně poplatků.
Poptávám realitní služby
Poptávám výměnu bytu za dům v Petrovicích
NĚMECKO; Pozemky pro fotovoltaické elektrárny
Vážené dámy a pánové. Pro naše investory hledáme v Česke republice pozemky na výstavbu fotovoltaickych elektráren. Kritérium pozemků: STAVEBNÍ POVOLENÍ SMLOUVA NEBO PŘÍSLIB K PŘIPOJENÍ OD DODAVATELE ELEKTŘINY KAPACITA PŘIPOJENÍ V MW VELIKOST POZEMKU OD 20000m2 V případě, že nám můžete nabídnout pozemek splňující tyto ...
Hledám pronájem  bytu  v Praze
Hledám byt v Praze 1+1, 1+ kk, Garsonieru, s garáží, 10 000 Kč včetně poplatků, pro dvě osoby. Lépe nezařízený .
Poptávám koupi pozemku
Koupim pozemek v prumyslove zone, minim 1ha, nezastaveny,nezastineny,s primou dostupnosti z komunikace, VN v blizkosti,na Morave nebo v Jiznich Cechach.V UP k vystavbe FVE.Prosim nabidnete, za typ a realizovany obchod smluvni odmena.Plati stale Diky.Karla 602 323 823
Hledáme byty v Praze 4
Naše CK poptává pro své solventní klienty, kteří si zamilovali naše hlavní město, byty v lokalitě Praha 4 – Pankrác. Za nabídky na email: ckmytravel@seznam.cz děkuji.
Poptávám prodejce přímořských nemovitostí
Hledám majitele nemovitostí nebo realitní kancelář která se zabývá prodejem přímořských nemovitostí.Slovinsko,Chorvatsko,Itálie.
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Realitní a průmyslové projekty
Hledáme zahraniční firmy, které mají zájem o podnikání v Saúdské Arábii, kde je předkvalifikujeme pro podnikatelský projekt v realitních komplexech a / nebo průmyslových projektech. Infrastrukturní projekty jsou nejžádanější oblastí, kde mohou zahraniční firmy získat skvělé příležitosti v Království Saúdské Arábie.
Hledáme pozemky k pronájmu
Hledáme pozemky k pronájmu, které mají územní rozhodnutí pro stavbu sluneční elektrárny, o ploše více jak 2000 m čtverečných. Přednost mají pozemky s provedenou studií proveditelnosti. Velmi lukrativní nájem na dobu 20 roků. Žádáme jen seriózní nabídky.
Hledám nebytový prostor v Praze
Poptávám nebytový prostor na Praze 1 vhodný jako galerie s malou kavárničkou + sklad /který by byl vhodný jako ateliér pro fotografa/. Vlastní sociální zařízení.
Poptáváme koupi pozemků
Zahraniční investor koupí pozemky s kompletním projektem k výstavbě FVE na uzemí EU pozemky - od 10ha do 100ha cena dle lokality a příslušného osvitu
Poptávám koupi nebo pronájem garsoniéry
Pronájem garsoniéry nebo 1+kk. Valašské Meziříčí. Měsíčně do 5000 Kč. Koupě garsoniéry nebo 1+kk Valašské Meziříčí. Cena do 600000 Kč.