Poptávám pronájem čerpací stanice
Poptávám pronájem čerpací stanice PHM.
Zajištění Správy a údržby nemovitostí v objektech Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je zajištění Správy a údržby nemovitostí, které jsou v majetku Zlínského kraje a zajištění konkrétních činností Facility Managementu těchto objektů. Předmětem veřejné zakázky je rovněž vedení provozních knih všech specifikovaných objektů a servisních knih jednotlivých objektů a pravidelné čtvrtletní informování zadavatele ...
Správa a zabezpečení provozu VS MD Kojetín
Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje zabezpečení celoroční správy a provozu Výcvikového střediska Ministerstva dopravy v Kojetíně a zajištění výuky a výcviku v odborných kurzech Ministerstva dopravy.
Hledám spolupráci s realitními kancelářemi
Poptávám od prodejců realit kontakty na klienty (s jejich souhlasem), kteří hledají financování nákupu nemovitostí bydlení, stavebních pozemků a domů (max. 4 bytové jednotky)...Hypoúvěr s akční úrokovou sazbou 3,73%...Provize! Naopak nabízím klienty, kteří mají už schválený úvěr a teprve hledají vhodnou nemovitost. Vítězslav Franc Tel.: 725 263 ...
Poptávám pronájem plochy pro přímý prodej
Poptávám u firem pronájem plochy o 2m2 na promoakce delikates (např.čaje,sušenky,džemy,čokoláda) spojené s možností i přímého prodeje pro zaměstnance. Předem děkuji za nabídku.
Poptávám koupi nemovitosti
Prodej domu,nebo bytu v okrese Olomouc.
Správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky v SRN
Předmětem veřejné zakázky je správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky ve Spolkové republice Německo ve městě Hamburk.
Hledám podnájem garáže v Šumperku
Hledám podnájem garáže v Šumperku
Poptávám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu v Ústí nad Labem 3+1 bez počátečního vkladu nebo bez kauce či dohodou v cenové relaci 8.500 i s poplatky třeba i s vybavením
Poptávám koupi bytu v Praze
Poptávám byt 1+1, 2+kk ve Stodůlkách a okolí. 40-60 m2, ne přízemí. Ideálně v blízkosti metra. Cena do 2,000,000.- Kč
MFF Karlovy Vary 2011
Pronájem nebytových prostor potřebných pro org. zázemí festivalu. Poskytnutí ubytovacích kapacit hotelu Thermal-F, a.s., které jsou součástí kulturně-ubytovacího komplexu.
Poptávám dlouhodobé ubytování
Hledám dlouhodobě ubytování , nekuřačka - oblast Nové Butovice, Hůrka, Prosek, Kobylisy-metro C, Vysočany.
Poptávám podnájem
Matka s ročním dítětem hledá podnájem.Levně a rychle.
Sháním podnájem
Hledám podnájem 2+1nebo1+1 mám jedno dítě.
Realizace služeb technícké údržby
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace služeb technické údržby v objektech zadavatele specifikovaných v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců
VV Praha - Pankrác zabezpečení provozu nemocnice
Údržba a zabezpečení provozu technologických celků Nemocnice s poliklinikou6 ve Vazební věznici Praha-Pankrác.
Výběr pojišťovacího makléře
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr pojišťovacího makléře v rozsahu vymezeném Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Poptávám koupi bytu v Olomouci
Koupím byt 2+1 v Olomouci, 45 - 65 metrů , cihla, možno před rekonstrukcí, do 1 000 000.-, dostupnost do centra
Startovací byty na území města Brna
Záměrem Statutárního města Brna je získat do vlastnictví nemovitosti s byty, případně garážemi či garážovými stáními v novostavbách budovaných na území města Brna, s výjimkou k.ú. Dolní Heršpice a k.ú. Přízřenice, soukromými stavebníky. Stavebník bude moci nabídnout jednotlivé budoucí stavby před zahájením výstavby s pravomocným stavebním povolením
Poptáváme správu nemovitosti vč. účetnictví
pražské SVJ hledá pro dům o cca 22bj správce nemovitosti jehož činnost by měla zahrnovat především :Spravu ucetnictvi ,Spravu pohledavek ,Sledovani terminu plateb, faktur atp., Evidenci bytu a osob v bytech a Tvorbu rozpisu plateb + rocni vyuctovani.
Výběr pojišťovacího makléře
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr pojišťovacího makléře v rozsahu vymezeném Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Poskytnutí služby pro zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu provádění obsluhy a údržby jednotlivých technologických souborů (kotelny, tepelné rozvody, předávací stanice, vyhrazená tlaková zařízení, vyhrazená plynová zařízení, sklady paliva).
Poptávám koupi rodinného domu
Poptávám rodinný dům v okolí Karviné.
Poptáváme skladové prostory
Hledáme skladové prostory cca 200 m2 v lokalitě Praha 10, cena cca 50-70 m2
Facility management pro organizační jednotku Inspektorát pro ionizující záření
Předmětem této veřejné zakázky je zabezpečení služeb facility managementu, tj. zajišťování podpůrných činností externím dodavatelem. Tyto služby se týkají provozu, prostor, infrastruktury, správy a zaměstnanců vnitřní organizační jednotky ČMI Inspektorátu pro ionizující záření. Podrobný popis požadovaných služeb je v zadávací dokumentaci.