Dodávka jídla a konferenční služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí stravovacích služeb – zajištění dodávek jídla a doplňkových konferenčních služeb pro workshopy, semináře, konference, kurzy a další akce konané v rámci projektů OP VK a OP VaVpI a z dalších zdrojů zadavatele, na základě rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dobu od data uzavření smlouvy do 30.9.2015. ...
Poptáváme rekreaci v ČR s cykloturistikou
Dobrý den,chtěli bychom dovolenou v termínu 29.6.-6.6.2014.Mělo by se jednat o penzion s polopenzí a možností na kola.2xdospělý+1x dítě 11 let,1x dítě 4 roky.Jižní Morava.Díky Siročák
Poptávám zájezd do maďarských termálních lázní
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na termální lázně v Maďarsku. Konkrétně na Hervíz. Předem děkuji za odpověď.
Poptáváme lyžařský zahraniční zájezd
Dobrý den, poptáváme Alpy nebo Dolomity pro 2 dospělé, děti 14,10let na 5 nocí, se skipasem na 4 dny. Ubytování nemusí být přímo v lyžařském areálu. Termín od 18. ledna. Děkujem za nabídky.
Ozdravně-léčebné pobyty
část 1. předmětu: Přímořské pobyty Předmětem zakázky je zajištění přímořských léčebných dětských pobytů. Pobyty budou realizovány v letech 2014 – 2017, a to vždy ve čtyřech turnusech na každý rok. Děti budou mít v rámci ozdravně léčebných pobytů ucelený program prevence a podpory zdraví, sportovní a kulturní program, pitný režim a pravidelnou ...
Poptáváme zahraniční zájezd
Dobrý den, prosila bych o zpracování nabídky na pobyt v Marsa Alam pro dvě rodiny v sestavách: Rodina 1 – dva dospělí, dvě děti 6 let (nar. 9.7.2008) a 10 let Rodina 2 - dva dospělí, dvě děti 4 roky a 8 let Délka pobytu: 10-14 dní Odlet: nejdříve od 28.6. do 3.7.2014 Mám zájem o konkrétní hotely: Akassia Swiss Iberotel ...
Poptávám katalog termálních lázní na Slovensku
Rád bych měl od vás katalog lázní a termálů u nás i na Slovensku pro rok 2014. Děkuji.
Poptávám zájezd do Řecka
Řecko-Vrasna červen 2014 kombinovaný zájezd-dvě studia pro 4 osoby
Poptávám katalog poznávacích zájezdů do Švýcarska
Moc Vás prosím, máte už katalogy na poznávací zájezdy? Jedná se mě o Evropu - Švýcarsko. Děkuji.
Poptávám zájezd do Vídně
Poptávám zájezd do adventní Vídně, jednodenní. Děkuji.
Konferenční a ubytovací služby pro databázový kurz
Předmětem plnění veřejné zakázky pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro účastníky databázového kurzu v termínu 17. – 21. 2. 2014.
Rekondičně-ozdravné pobyty v Chorvatsku v r. 2014 – 2017
Předmětem veřejné zakázky je zajištění ubytovacích, stravovacích a dopravních služeb rekondičně-ozdravných pobytů dětí a osob pobírajících dávky důchodového pojištění v Chorvatsku v období roku 2014 až 2017.
Ubytovacie služby
Ubytovacie služby pre pracovníkov a zamestnancov ZSSK, a.s. v regiónoch Bratislava, Žilina, Zvolen, Košice.
Poptávám zájezd do termálních lázní v Bavorsku
Poptávám zájezd do termálních lázní ve Füssingu v termínu od 17.2. do 22.2.2014. Děkuji Bílková
Pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy realizované v rámci udržitelnosti klíčové aktivity 5 projektu OP VK „Inženýrské vzdělávání jako interakce teorie a praxe“, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/15.0352, konané ve dnech 25.1.2014 a 20.2.2014.
Poptáváme zájezd do předvánoční Vídně
Poptávám zájezd do předvánoční Vídně.
Poptáváme letenky do Řecka
Poptáváme letenky do Řecka, letiště Aktion,Preveza. Chtěli bychom cca 10-25 ks (dle ceny) na cca 13 turnusů od května do října 2014. Můžete nám prosím zaslat nabídku? Děkuji, Čepová, CK MÁJ, České Budějovice.
Učíme se pozorováním
Předmětem zakázky je uzavření smlouvy s jediným dodavatelem na zajištění exkurzí/ akcí pro děti základních škol, jejich učitele a organizační pracovníky partnerských škol zadavatele (dále také „Partneři projektu“) v projektu Přírodní vědy pro každého a bez překážek (reg. č. CZ.1.07/1.1.24/01.0016), financovaného Evropským sociálním fondem v ČR a ...
Letenky - 2013
Nákup leteniek - podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch
Zajištění ubytování a stravování pro účastníky vzdělávání a pronájem školicí místnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ubytování, stravování, pronájem školící místnosti a dalších služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zajištění ubytování a stravování pro účastníky vzdělávání a pronájem školicí místnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ubytování, stravování, pronájem školící místnosti a dalších služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám letenku na Nový Zéland
Poptávám letenku na Nový Zéland. Letenku s roční platností a volným přesměrováním letu. Chtěl bych letět přes Malajsii (tak nejlépe Malasia ar.) Odlet cca od 10.11.2013 do 16.11.02013. Cena 28tis. do 33tis. Odlet z Vídně, Prahy, Berlína.
Poptávám autobusovou dopravu do Chorvatska
Poptávám autobusové spojení Plzeň, Praha do Chorvatska Krapina, Krapinske Toplice. Den a čas odjezdu Plzeň a čas příjezdu do Krapinje.
Poptáváme pronájem školicích prostor na jižní Moravě
Poptáváme pronájem školících prostor do cca 40 osob včetně - audio, video techniky, wifi. Region Jižní Morava. Bez cateringu. Prosím cenu za hodinu nebo na osobu a den. Děkuji.
Dodávka letenek a služeb souvisejících
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je zajištění letenek včetně dalších služeb do vybraných destinací pro realizaci zahraničních cest zaměstnanců Ministerstva dopravy (dále jen „MD“). Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky - zajištění letenek pro služební ...