Poptávám pobyt v termálních lázních Sárvár v Maďarsku
Poptávám pobyt v termálních lázních Sárvár v Maďarsku. Až 11. 5. - 4 osoby, našel by se volný termín? Děkuji Fiala.
Rekondičně-ozdravné pobyty v Chorvatsku v r. 2015-2017
Předmětem veřejné zakázky je zajištění ubytování, stravování a dopravy rekondičně-ozdravných pobytů v Chorvatsku v letech 2015 až 2017, a to tří po sobě jdoucích desetidenních turnusů dětí (max. 90 dětí + 21 odborných a doprovodných pracovníků) a jednoho navazujícího desetidenního turnusu pro osoby pobírající dávky důchodového pojištění (max. 35 ...
Zabezpečenie ubytovania pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave
Predmetom zákazky je Zabezpečenie ubytovania pre študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Pre uvedený predmet zákazky platí nasledovné: Počet lôžok:200 Štandard ubytovania: ubytovacie zariadenie s časovo obmedzeným ubytovaním v zmysle Prílohy č. 5 k vyhláške č. 259/2008 Z .z. Typ izieb:2-lôžkové izby, na jedného ubytovaného najmenej 8 ...
Zahraniční ozdravný a rekreační pobyt dětí v Řecku
Zajištění zahraničního ozdravného a rekreačního pobytu pro děti zaměstnanců zadavatele v Řecku. Pobyt bude zajištěn ve dvou termínech (turnusech) v rozmezí od 28. 6. do 31. 7. 2014.
Konferenční a stravovací služby pro mezinárodní vědeckou konferenci IDMS 2014 ReAdMat
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a vybavení a zajištění stravovacích služeb pro mezinárodní vědeckou konferenci ReAdMat 2014 konanou v termínu 16. – 17. září 2014, v rámci projektu „Výzkumný tým pro pokročilé nekrystalické materiály (ReAdMat)“, reg. č.: CZ.1.07/2.3.00/20.0254.
Poskytování sociální služby chráněné bydlení – pro osoby s mentálním postižením III
Předmětem veřejné zakázky je závazek veřejné služby spočívající v poskytování služby sociální péče chráněné bydlení s kapacitou 10 pro dospělé osoby s mentálním postižením v Hradci Králové (v objektu č.p. 374 Hradec Králové – Plotiště nad Labem). Závazek dodavatele provozovat sociální služby představuje komplexní zajištění těchto služeb ...
Hosťovanie Rady pre vedu a technológie NATO 1
Zabezpečenie hosťovanie zasadania Rady pre vedu a technológie (Science & Technology Board NATO) na Slovensku v dňoch 15.9.-19.9.2014, niektoré hotelové priestory budú prenajaté od 13.9.-19.9.2014. Ponúkaná služba bude realizovaná výhradne na území Slovenskej republiky.
Poptávám  letenky
Poptávám letenky z Prahy nebo Vídně do Bangkoku a zpět. 2x dospělí a 2x dítě 7 a 8 let termín odletu 17.12.2014 a návrat 13.1.2014, cena max. do 60tis.
Obstaranie leteniek a s nimi súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek a s nimi súvisiacich služieb v dohodnutej kvalite a rozsahu podľa požiadaviek verejného obstarávateľa v zmysle súťažných podkladov.
Poptávám zájezd k moři s dětmi
Poptávám zájezd k moři na 8-14 dní v termínu 4 - 24.8.,. 2+3 děti (6,8,11). Polopenze + nápoje. Doprava dle Vaší nabídky, nejlépe děti v akci.
Zabezpečenie ubytovacích a stravovacích služieb
Cieľom postupu zadávania zákazky je výber poskytovateľa ubytovacích a stravovacích služieb pre študentov partnerských škôl v Slovenskej republike a Českej republike v rámci projektu: NAŠA VAŠA O(ST)RAVA.
Regeneračno-rehabilitačné pobyty
Predmetom zákazky je zabezpečenie 7 dňových regeneračno-rehabilitačných pobytov pre zamestnancov Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.
Poptávám zajištění ubytování v lyžařském středisku v Alpách
Zajištění ubytování pro 2 osoby v apartmánu od 20.3-23.3.2014 v Samnaun, Pfuns, Kronplatz nebo u Sella Rondy na lyžovaní.
Organizačné zabezpečenie školení
Predmetom zákazky je organizačné zabezpečenie školení, konaných v rámci projektu: Pomoc malým a stredným podnikom pri plnení legislatívnych požiadaviek v oblasti chemickej legislatívy. Operačný program: Konkurencieschopnosť a hospodársky rast.
Poptávám velikonoční pobyt
Poptávám velikonoční pobyt 18.-21.4.2014 s polopenzí 2x senior a vnučka 12 let.
Ozdravně - léčebné pobyty: Přímořské pobyty
Předmětem zakázky je zajištění přímořských léčebných dětských pobytů. Pobyty budou realizovány v letech 2014 – 2017, a to vždy ve čtyřech turnusech na každý rok. Děti budou mít v rámci ozdravně léčebných pobytů ucelený program prevence a podpory zdraví, sportovní a kulturní program, pitný režim a pravidelnou stravu. Léčebným efektem bude působení ...
Závěrečná konference projektu Rozvoj a metodická podpora poradenských služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem konferenčních prostor včetně technického vybavení a zajištění občerstvení pro účastníky závěrečné konference projektu OP VK "RAMPS - VIP III" v květnu 2014.
Hledám dětský letní tábor
Hledám letní tábor pro svého 10letého syna.
Penzion Chiranka pod Točem
veřejná zakázka na stavební práce – výstavba nového penzionu včetně doprovodné infrastruktury:
Poskytnutie stravovania, ubytovania a prenájom priestorov na zabezpečenie vzdelávacích aktivít
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a poskytnutia priestorov pre realizáciu teoretických a praktických vzdelávacích aktivít národného projektu podľa požiadaviek verejného obstarávateľa určených v súťažných podkladoch.
Zabezpečenie leteckej prepravy osôb pri zahraničných cestách
Predmetom zákazky je zabezpečiť uzatvorenie rámcovej dohody na zabezpečenie leteckej prepravy osôb a súvisiacich služieb pri zahraničných pracovných cestách zamestnancov Úradu priemyselného vlastníctva SR. Rámcová dohoda bude uzatvorená na obdobie 48 mesiacov.
Konferenční a ubytovací služby pro Jazykový kurz 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro Jazykový kurz 2014, konaný ve dnech 14. – 18. 7. 2014.
Poptávám letenky do Calgery
Prosím mám na Vás dotaz, za jakou cenu jste schopni sehnat letenky v termínu od 19.7. do 8.8. (termín dodržet) pro dvě osoby a dítě do 5 let do Calgary z Prahy. Děkuji za nabídky.
Konferenční a ubytovací služby pro Jazykový kurz 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro Jazykový kurz 2014, konaný ve dnech 14. – 18. 7. 2014.
Služby leteckej prepravy pre zahraničné a tuzemské pracovné cesty
Predmet zákazky bude zahŕňať zabezpečenie komplexných služieb leteckej prepravy pre potreby verejného obstarávateľa s možnosťou využívania služieb bez územného obmedzenia do celého sveta a tiež na tuzemské pracovné cesty. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, ako aj postup objednávania a poskytovania služieb leteckej prepravy je upravený v ...