Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky na dodávku „Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové? je dodání nové velkokapacitní požární cisterny, která doplní stávající požární techniku – současnou požární cisternu. Jedná se o cisternovou automobilovou stříkačku vybavenou požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN ...
Zvýšení připravenosti JSDH Zbýšov k řešení a řízení rizik a katastrof souvisejících s extrémním suchem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní požární cisterny kategorie CAS 30/9000, pro velkoobjemové hašení splňující parametry dané přílohou č. 3 vyhlášky 35/2007 Sb., o technický podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb., kterou se mění vyhláška č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky a odpovídající ...
Nákup užitkových vozidel - 2
Předmětem zakázky je dodávka 10 ks užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 k ZD. Předmět plnění musí splňovat technické podmínky uvedené v zadávací dokumentaci. Vozidla nemusí být od jednoho výrobce.
Pořízení velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro obec Násedlovice – 2. řízení
Předmětem plnění je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Poptávám autodíl
Poptávám autodíl, mám zájem o zakoupení chladiče do vozu značky Škody Felicie. Děkuji.
Nákladní automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového nákladního automobilu v provedení 6x6 o celkové hmotnosti nad 27 000 kg s třístrannou sklopnou nástavbou, emisní norma min. EURO VI.
Nákup užitkových vozidel
Předmětem zakázky je: uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem na dva roky a následných Dílčích smluv na nákup užitkových vozidel do 3,5 tuny dle skutečných potřeb zadavatele.
Operativní full service leasing osobních vozidel
Předmětem veřejné zakázky jsou služby související s pronájmem osobních automobilů, které budou používané pro dopravu osob, tj. osobních automobilů kategorie M1 ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně ...
Užitkové vozy, pick-up, SUV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 nových automobilů kategorie SUV, pick-up a užitkový vůz. Zakázka je dělená na 5 částí, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně (dílčí plnění).
Poptávám autodíl
Poptávám střešní okno na vůz Renault Laguna.
Poptávám použitý nákladní automobil
Poptávám použitý nákladní automobil do 250 000 Kč, na 15 palet s hydraulickou plošinou. Děkuji.
Univerzální nosič nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky dodávka 4 ks nového, nepoužitého komunálního univerzálního nosiče nástaveb s nástavbou pro zametání chodníků dle přílohy smlouvy č.1 – Technická specifikace(smlouva je přílohou č.1 této zadávací dokumentace).
Poptávám startér na automobil značky Citroën
Poptávám startér Citroën Berlingo, typ motoru WJZ 1.9D.
Pořízení osobního vozu - elektromobilu
Projekt žadatele VARS BRNO a.s. v rámci I. Výzvy programu podpory NUT (OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost) zavádí do činnosti podniku inovativní technologie (TRL 9) čisté mobility. V rámci způsobilých výdajů je pořízen 1x Elektromobil pro vlastní potřebu a 1x nabíjecí stanice pro vlastní potřebu. Projekt je realizován v Jihomoravském ...
Poptávám použitý autodíl
Poptávám přední světlo na vůz Peugeot Boxer rok výroby 2005.
Nákup 9 ks výměnných nástaveb pro zajištění běžné letní údržby komunikací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 9 ks továrně nových výměnných nástaveb pro zajištění běžné letní údržby komunikací na území Jihomoravského kraje pro automobilové podvozky 4x4.
Elektromobilita OPAMETAL s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení nového elektromobilu a jedné neveřejné dobíjecí stanice. Předmět výběrového řízení je členěn na dvě dílčí plnění, která tvoří samostatné celky: A. Pořízení elektromobilu, B. Pořízení neveřejné dobíjecí stanice. Každé dílčí plnění bude hodnoceno samostatně.
Poptávám použitý autodíl
Poptávám na Felicii předřadný odpor pro regulaci otáček ventilátoru topení v dobrém fumkčím stavu, Sdělte prosím cenu. Děkuji.Mazuch, Hodonín
Poptávám použité náhradní díly na vůz značky Mazda
Poptávám náhradní díly na vůz značky Mazda 121 r.v. 1998 1.3/44k, celý předek, bakelit i s bakelitovým držákem pod ním, mlhovky, oba reflektory. Děkuji.
Poptávám služby pneuservisu v okrese Hodonín
Poptávám služby pneuservisu v okrese Hodonín, výměna kol, letní pneumatiky za zimní. Děkuji.
Pořízení velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro obec Násedlovice
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Poptávám náhradní díl ke skútru
Poptávám náhradní díl ke skútru značky Biaginni Gatto 50 CCM 2T, r.v. 2009, plastový kryt na baterii. Děkuji.
Velkokapacitní požární cisterna na dopravu vody pro JSDH obce Nesovice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení), modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Lipůvka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Senetářov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení), v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.