Souprava pro odvoz dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové soupravy pro odvoz dříví. Soupravu pro odvoz dříví tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Miroslav - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění je dodávka jednoho kusu nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení.
Poptávám motocykly typu Aprilia RS 50 a Zipp PRO 50
Sháním motocykly typu: Aprilia RS 50 Zipp pro 50.
Výběr dodavatele elektromobilu Cozumel
Předmětem veřejné zakázky je dodání osobního vozidla – elektromobilu. Podrobnější údaje o technická specifikace jsou uvedena v příloze č.1. Specifikace elektromobilu
Nákup užitkových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 26 ks užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků do příslušného místa dodání a v příslušném termínu dodání. Technické požadavky na plnění jednotlivých částí zakázky jsou uvedeny v Příloze č. 1: Technická specifikace vozidel. Předmět plnění musí vyhovovat bezpečnostním standardům, ...
Poptávám náhradní díl na přívěsný vozík značky Agados
Poptávám náhradní díl na přívěsný vozík značky Agados. Mám přívěsný vozík Agados Handy 3 a potřeboval bych vyměnit podlahu.Bylo by možné ji u vás zakoupit přímo na tento typ vozíku a jaká by byla cena popř. jestli máte nějakou prodejnu náhradních dílů Děkuji Krška.
Poptávám servis vozu značky Volkswagen Golf
Poptávám servis vozu značky Volkswagen Golf, nové plastové uchycení světel.
Poptávám renovaci světlometů
Poptávám rozleštění předních světlometů na VW Passat.
Odtahová vozidla - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nových, nepoužitých odtahových vozidel. Bližší specifikace je obsažena v zadávací dokumentaci.
Elektromobily
Dodávka tří elektromobilů
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JSDH Bratčice
Předmětem smlouvy je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S (CAS) dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 obchodních podmínek ...
Vyšetřovací automobily - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks vyšetřovacích automobilů (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 těchto zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Odtahová vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks nových, nepoužitých odtahových vozidel. Bližší specifikace je obsažena v zadávací dokumentaci.
Dodávka sanitních vozidel RLP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks nových sanitních vozů (RLP) typu B podle ČSN EN 1789+A2 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby vozidla.
Sanitní vozidla pro DZS Nemocnice Znojmo 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových sanitních vozidel, která jsou podrobně specifikována v techické specifikaci (příloha dokumentace zadávacího řízení).
Dodávka nových osobních vozidel
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Tato nadlimitní veřejná zakázka se dělí na dvě části: ČÁST 1 – Dodávka malých terénních vozidel Zadavatel požaduje dodání 7 ks malých terénních vozidel. Technická specifikace vozidel, včetně jejich výbavy, je uvedena v Příloze č. 1a zadávací dokumentace. ČÁST 2 ...
Vyšetřovací automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks vyšetřovacích automobilů (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 těchto zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Poptávám náhradní díl na automobil značky Audi
Poptávám plovák na vůz Audi A4 1,6 benzin rv,1997.
Poptávám součástky na motocykl
Poptávám součástky na motocykl HERO PUCH 50 AUTOMATIC, No. 35349. Kondenzátor k zapalování, pryžové manžety na přední teleskopy 2 kusy, sekundární řetěz 1 kus, spojku na řetěz 2 kusy. Děkuji předem za vyřízení mé poptávky. Zelený E.
Poptávám přestavbu vozu na LPG
Poptávám cenovou nabídku na přestavbu os. auta na LPG. Chevrolet Lacetti Combi - 1,6 16v 80kw,r.v.2006,kod motoru F16D3,nájezd 137tis.km,nádrž vnitřní toroid 52l. Děkuji,s pozdravem Martinek.
Poptávám osobní autodopravu dodávkovým vozem
Poptávám cenovou nabídku na zapůjčení dodávky na 1 den, jedná se o cestu z Ratíškovice do Krnova. Případně, zda máte možnost zapůjčit dodávku i s řidičem a o jakou cenu by se jednalo. Děkuji za odpověď
Poptávám výměnu čelního skla
Poptávám výměnu čelního skla na vůz značky SEAT IBIZA 2003.
Poptávám náhradní díl na vůz Lada Niva
Poptávám střední a zadní díl výfuku na vůz Lada Niva, 21214, 1,7, r.v. 2006. Jaká je cena nových výrobků a jaká je cena bazarová.
Poptávám náhradní díl na vůz značky Citroën
Poptávám hlavu motoru Citroën Xsara Picasso 1.8 benzin, sedan 6fz, rok výroby 2000.
Dodávka a montáž klimatizace prostoru pro cestující do autobusů typu URBANWAY 12M CNG EURO 6
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž klimatizace prostoru pro cestující do 55 ks autobusů typu URBANWAY 12M CNG EURO 6 ve vlastnictví zadavatele, vyrobených v roce 2015. Bližší technická specifikace a rozsah dodávky jsou uvedeny v příloze č. 1 ZD – Soupis požadavků na dodávku a montáž klimatizace prostoru pro cestující do autobusů ...