Dodávka vozidel pro sběr a svoz odpadů II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla pro sběr a svoz odpadů a 1 ks vozidla s nosičem kontejneru a přívěsem pro převoz kontejnerů, a jejich financování formou leasingu.
Dodávka 5 ks sanitních vozidel
Předmětem plnění je dodávka pěti kusů sanitních vozidel (dále jen „sanitní vozidla dopravy raněných a nemocných, DNR) dlouhý rozvor, nízká, střední, střecha, bílá barva, standardní výbava včetně výbavy na přání, sanitní a transportní výbavy dle technické specifikace.
Nákup 10 ks osobních elektromobilů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 ks osobních, dále specifikovaných elektrických vozidel pro potřeby zadavatele vč. dopravy na adresu zadavatele. Podrobná specifikace technických parametrů nakupovaných vozidel je uvedena v dokumentu „Technické parametry“, který obsahuje podrobné požadavky zadavatele na splnění minimálních ...
Vnorovy - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky.
Křenovice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky pro Obec Křenovice. Bližší podmínky a požadavky zadavatele jsou uvedeny níže, v obchodních podmínkách a v technické specifikaci.
Pojišťovací služby pro Jihomoravský kraj 2021 - 2025
Předmětem veřejné zakázky je soubor pojišťovacích služeb pro Jihomoravský kraj, příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem, jakož i další právnické osoby zřizované/založené Jihomoravským krajem, jejichž seznam je obsažen v příloze č. 4 zadávací dokumentace. Pojištění zahrnuje zejména pojištění majetku, pojištění přerušení provozu, ...
Pořízení 2 elektromobilů a 2 rychlonabíjecích stanic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových elektromobilů (rok výroby 2020) a dodávka, instalace a zprovoznění 2 nových rychlonabíjecích stanic. Blíže viz zadávací dokumentace.
Poptávám chromování blatníku na motocykl značky Jawa
Poptávám chromování blatníku na motocyklu značky Jawa 350
FZŠ - Dolní Loučky - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3 000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená v provedení“ (speciálním redukovaném pro šest osob) hmotnostní třídy S, splňující všechny požadavky zadavatele blíže specifikovány v zadávací dokumentaci.
FZŠ Velká nad Veličkou Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky pro obec Velká nad Veličkou v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FZŠ - Lovčice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S, včetně dodání do místa sídla zadavatele, resp. kupujícího, zaškolení obsluhy, ...
FZŠ - Technický automobil hm. k. M
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Technického automobilu hm. k. M (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Dodávka vozidel a strojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nákladního vozidla vč. 2 kontejnerů a užitkového vozidla kategorie M1.
Nákup 1 ks užitkového vozidla s elektropohonem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks užitkového, dále specifikovaného elektrického vozidla pro potřeby zadavatele vč. dopravy na adresu zadavatele.
Rekonstrukce čerpací stanice - Farma Božice s.r.o.
Jde o realizaci rekonstrukce čerpací stanice zahrnující dodávky technologie a jednoduché stavební úpravy v objektu čerpací stanice včetně rozvodny, která tvoří součást stavebního objektu ČS..
Cisternová automobilová stříkačka pro JSDH Snovídky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pořízení nové velkokapacitní cisterny na dopravu vody. Podrobněji je předmět plnění popsán v zadávací dokumentaci.
Nákup 10 ks elektromobilů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 ks osobních, dále specifikovaných elektrických vozidel pro potřeby zadavatele vč. dopravy na adresu zadavatele. Podrobná specifikace technických parametrů nakupovaných vozidel je uvedena v dokumentu „Technické parametry“, který obsahuje podrobné požadavky zadavatele na splnění minimálních ...
Dodávka sanitních vozidel 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových sanitních vozidel typu B podle ČSN EN 1789+A2 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby vozidla v počtu 10 ks.
Poptávám opravu vozu značky Renault Trafic
Poptávám opravu vozu značky Renault Trafic. Potřeboval bych opravit Renault Trafic 2,5 obsah, 107 KW, rok výroby 2007.
Poptávám vůz značky Volkswagen Sharan
Poptávám Volkswagen Sharan 1,9 TDI, 96/85 KW, r.v. 2008++, najeto do 200tis., 100km od Brna max.V dobrém stavu bez velkých investic.Vyhřivané sedačky, střešní nosič, tažné, 7 míst, klima. NE VELKÉ AUTOBAZARY JAKO AAA, AUTO ESA APOD. Pouze malé soukromé autobazary, fyz. osoby apod.
Nákup 1 ks požárního automobilu CAS 20 s příslušenstvím
Účelem veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení s názvem „Nákup 1 ks požárního automobilu CAS 20 s příslušenstvím“ (dále jen „veřejná zakázka“) je uzavření smlouvy na dodávku 1 ks nového požárního automobilu CAS 20/3500/240 – S 2 T s příslušenstvím podle požadavků zadavatele, Technických podmínek a Seznamu požárního příslušenství CAS, ...
Dodávka automobilů vyšší třídy
dodávka tří kusů nového osobního automobilu vyšší třídy prodloužená limuzína
Centrální pojištění majetku a odpovědnosti města Hodonín včetně příspěvkových organizací
Předmětem zakázky je „Centrální pojištění majetku a odpovědnosti Města Hodonín včetně příspěvkových organizací a obchodních společností na období 2020 – 2025“. Pojištění se vztahuje na území České republiky. Podrobný přehled předmětů pojištění včetně jejich specifikace je uveden v příloze č. 1 „Obchodní podmínky pro návrh smlouvy k veřejné ...
Pojištění majetku a odpovědnosti a pojištění flotily vozidel
Pojištění majetku a odpovědnosti a pojištění flotily vozidel, více viz "Zadávací dokumentace"
Souprava pro odvoz dříví - 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové soupravy pro odvoz dříví. Soupravu pro odvoz dříví tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.