Cisternová automobilová stříkačka - Svatobořice-Mistřín
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Lanžhot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Pořízení velkokapacitní CAS Město Velké Pavlovice
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH Velké Pavlovice, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel obce, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního prostředí. Nově ...
Pořízení hasičského vozidla pro obec Kobylí
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH Kobylí, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel obce, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního prostředí. Nově pořízená ...
Poptávám opravu nosiče kol
Poptávám opravu nosiče kol TL TRADITIONAL, firmy TWinny load. Při parkování mi neznámý řidič odlomil plastovou část světelné rampy. Hledám firmu, která by tuto plastovou část nosiče svařila.
Poptávám autodíl
Poptávám vstřikovací čerpadlo na Ford Focus 1.8 TDDi, 66kw, r.v.99. Děkuji Švéda
Pořízení hasičské techniky pro JSDHO Říčany u Brna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového velkokapacitního cisternového požárního automobilu pro velkoobjemové hašení (dále jen „CAS“) dle technické specifikace HZS stanovených vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb. o technických podmínkách požární techniky.
Nákup originálních náhradních dílů pro vybrané typy služebních vozidel
Dodávka náhradních dílů určených pro zajištění řádného technického stavu a provozuschopnosti služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám služby autoservisu, renovaci zadní nápravy automobilu značky Renault Mégane Scénic 1,6e 1998 bubnové brzdy. Děkuji.
Poptávám náhradní díly na nákladní automobil
Poptávám náhradní díly na vůz Renault Midlum 180.09/B VIN: VF642AEA000008200 přední kotouče + deštičky, přední tlumiče, vzduchový filtr. Kotouče bych prosil ne úplně nejlevnější. Děkuji.
Poptávám autodíl
Poptávám brzdový spínač na vůz Škoda Octavia 1.9 tdi, r.v. 1998.
Poptávám opravu automatické převodovky
Hledám někoho kdo dokáže odstranit/opravit závadu na starší Audi A6 - čtyřrychlostní automatická převodovka, měnil jsem olej a filtr v převodovce, pak odešlo táhlo na zpátečce, bylo nahrazeno jiným, závada přetrvává - sice zařadí na páce R, ale auto necouvá.
Poptávám držák převodovky na vůz značky Audi
Poptávám držák převodovky na vůz značky Audi A4 rok výroby 2000 .. 2004. Avant. číslo dílu 80E 399 115K. Děkuji.
Pojištění VUT v Brně 2016 – Pojištění majetku a pojištění odpovědnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pojištění škodních rizik na svém movitém (mimo vozidel) a nemovitém majetku včetně pojištění odpovědnosti konkrétně v těchto oblastech: • Živelního pojištění • Pojištění odcizení, vandalismu • Pojištění elektroniky a strojů • Pojištění věcí během silniční dopravy • Pojištění ...
Souprava pro odvoz dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks soupravy pro odvoz dříví pro potřeby Školního lesního podniku Masarykův les Křtiny dle podrobné technické specifikace. Odvozní soupravu tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem.
Pojištění VUT v Brně 2016 – Pojištění vozidel
Předmětem veřejné zakázky je zajištění havarijního pojištění vybraných vozidel a pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel (povinného ručení) vč. zavazadel a úrazového pojištění cestujících.
Zvýšení připravenosti JSDH Rosice k řešení rizik vyplývajících z extrémního sucha
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní požární cisterny splňující parametry dané Přílohou č.3 vyhlášky 35/2007Sb. O technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č.53/2010Sb., kterou se mění vyhláška č. 35/2007 Sb., O technických podmínkách požární techniky a odpovídající podmínkám Výzvy 19 IROP Technika pro integrovaný ...
Dodávka 1 kusu užitkového vozidla - II. zadání
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového užitkového vozidla typu dodávka. Vozidlo bude sloužit k přepravě nářadí a provozního materiálu. Blíže viz ZD.
Poptávám dodávku značky Fiat
Poptávám dodávkové auto s motorem 3 l, zn. Fiat.
Dodávka 1 ks vyvážecí soupravy pro LZ Židlochovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové vyvážecí soupravy pro potřeby LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.
V 00164 – dodávka elektromobilu včetně příslušenství
Předmětem zakázky je dodání elektromobilu včetně příslušenství za podmínek uvedených dále. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové parametry jsou stanoveny jako minimální a popis daného elektromobilu představuje minimální standard a požadavky zadavatele, kdy uchazeči ...
Poptávám servisní sadu autožárovek
Poptávám servisní sadu autožárovek na vůz značky Ford Focus r.v.2006 benzin. Děkuji.
Dodávka odvozní soupravy s návěsem pro LZ Židlochovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nové odvozní soupravy s návěsem pro potřeby LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.
Dodávka 1 ks vyvážecí soupravy pro LZ Židlochovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové vyvážecí soupravy pro potřeby LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.
Dodávka odvozní soupravy s návěsem pro LZ Židlochovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nové odvozní soupravy s návěsem pro potřeby LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.