Poptáváme nůžkový stan s potiskem
Poptáváme nůžkový stan 3x3m, červené barvy. S bočnicemi a požadujeme potisk. Uveďte, prosím možnosti, cenu a termín dodání.
Poptávám výrobu samolepky na automobil
Poptávám výrobu samolepky na automobil, potřebuji vyrobit nálepku loga moto guzzi (červený podklad) nápisy ve velikosti 70 x 40 cm. Použití nálepka na automobil- UV stálá folie.
Dodávka a montáž výstražných světel a bezpečnostního polepu na služební vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a provedení bezpečnostního polepu služebních vozidel organizace (cca 100 ks) a zároveň budou u těchto vozidel instalována výstražná světla (rampa)
Zajištění reklamních a propagačních služeb pro statutární město České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smluv na služby ve smyslu ustanovení § 124 a násl. zákona, jejichž předmětem bude zajištění reklamních a propagačních služeb pro zadavatele spočívajících v prezentaci zadavatele v konkrétním sportovním prostředí a propagaci sportu mezi dětmi a mládeží. Viz zadávací dokumentace.
Neonová reklama, Německo
Vážené dámy a pánové, prosím o uvedení ceny neonové světelné reklamy: RATTLESNAKE SALOON Velikost by měla být 2 metry široká.
Poptávám výrobu označení prodejny a polep výloh
Sháním firmu pro označení prodejny a polep výloh. Logo prodejny buď 3D polyst.písmena o velikosti 40cm nebo deska o rozměrech 440x50cm logo PEL MEL Andy s tím že Andy by bylo psacím písmen na šikmo. Dále polep výloh s obrázky a popisem sortimentu. Velikost výloh - jsou dvě - 178x208cm. Výlohy nechceme polepit celé, jen zhruba do půlky.Obrázky ...
Zajištění reklamních, kreativních a grafických služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování kreativních a grafických služeb, včetně příprav a realizací kampaní určených pro veškeré marketingové aktivity na podporu produktů nebo image VZP ČR.
Poptáváme USB flash disky s potiskem
Poptávám: USB flash disky s potiskem, 50, 100, 500 ks Popis: - máme zájem o USB flash disky ve tvaru platebních karet (možno i jiné) - potisk naším logem (4 CMYK) - vel. 2-8 GB. Množství: - 50, 100, 500 ks. Lokalita: - Praha, Ústí nad Labem - nabídky celá ČR. Termín dodání: - září, říjen 2017.
Poptávám reklamní rollup s potiskem
Poptáváme reklamní rollup s potiskem, 1 ks Popis: - poptávám reklamní rollup s potiskem - výška cca 180 cm - jednoduchá a lehká konstrukce - grafika vlastní. Počet: - 1 ks Lokalita: - Praha nebo Ústí nad Labem. Termín: - září 2017.
Poptáváme výrobu reklamního stojanu
Poptáváme výrobu reklamního stojanu, zhotovení postavy v životní velikosti na pevném kartonu, fotografii dodáme. Výška cca 180 cm, 1-5 kusů s možností další doobjednávky v průběhu roku.
Dodávka expozičních mobilních panelových stěn pro historickou budovu UPM v Praze
Předmětem zadávacího řízení je dodávka mobilních panelových stěn pro krátkodobé a stálé expozice ve výstavních sálech objektu historické budovy Uměleckoprůmyslového musea v Praze
Poptávám výrobu raznice s firemním logem
Poptávám výrobu raznice s firemním logem. Naše představa o velikosti je cca 6x8 cm.Posílám obrázky loga, je to ta poslední varianta (na výšku). Prosím o nacenění. Děkuji. S pozdravem Běla Frintová
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti QEX, a.s. obstaraním digitálnych citylight technológií
Predmetom zákazky ja obstaranie digitálnych citylight technológií nasledovne: OBOJSTRANNÝ DCL v počte 17 ks, JEDNOSTRANNÝ DCL v počte 19 ks NÁSTENNÝ DCL v počte 23 ks Inovatívne digitálne citylight technológie budú umiestnené podľa požiadaviek obstarávateľa v nasledovných k.u.: Poprad, Trenčín, Žilina, Trnava, Piešťany, NITRA, Bratislava a ...
Poptávám dodavatele reklamních sloupů
Dopytujem vyrobcu (dodávateľa) reklamných stlpou (rotúnd) - foto v prílohe.
Zabezpecenie marketingu pre projekt inovácie vo výrobe cereálnych produktov
Predmetom zákazky sú nižšie uvedené marketingové aktivity: Návrh logotypu Zhotovenie design manualu Vypracovanie marketingovej a komunikačnej stratégie Návrh a design sirupov 6 druhov Návrh a design etiket na nápoje typ PVC fólia 4 druhy Návrh a design na pečené čaje 6 druhov Návrh a design Billboardu Nájom Billboardov 4 ks x 5 ...
Zabezpečenie marketingu pre projekt Inovácie vo výrobe cereálnych produktov
Predmetom zákazky sú nižšie uvedené marketingové aktivity: Návrh logotypu Zhotovenie design manualu Vypracovanie marketingovej a komunikačnej stratégie Návrh a design etiket na nápoje typ SLEEV 3 druhy Návrh a design web site Návrh a design Billboardu Nájom Billboardov Etikety typ SLEEV 3 druhy x 15 000 ks Etikety typ PVC folia 3 druhov ...
Poptávám výrobu reklamní cedule
Poptávám cenovou nabídku na 1 ks cedule o rozměru 1000x500mm s nápisem SNĚMOVNA V JAKUBSKÝ, včetně dopravy v Praze. Děkuji.
Návrhy a realizace expozice včetně příslušenství
Předmětem zakázky jsou návrhy a realizace expozic zadavatele na zahraničních veletrzích včetně příslušenství.
Účast na zahraničních veletrzích
Předmětem tohoto výběrového řízení jsou služby - grafický návrh stánku, výkresová dokumentace stánku, pronájem stánku včetně pronájmu zařízení nutného k provozu výstavního stánku, doprava stánku a jeho zařízení na veletrh v zahraničí a zpět, včetně balného a manipulace, montáž a demontáž stánku a zabudování všech vystavovaných exponátů za ...
Propagační katalog, Německo
Prosím o zaslání propagačního katalogu ohledně 3 D reklamy na pivní lahve apod.
Scénická dekorácia
Predmetom zákazky je dodávka scénickej dekorácie za účelom jej použitia pri výrobe audiovizuálnych diel (ďalej len AVD) realizovaných v štúdiu verejného obstarávateľa. Súčasťou dodávky je doprava, inštalácia, uvedenie do prevádzky, skúšobná prevádzka, zaškolenie obsluhy.
Poptávám výrobu raznic
Poptávám výrobu dvou raznic, dle přiložených obrázků. 1. Raznice, dle obrázku „logo iniciály“ v rozměru 7x7 mm, pro ruční ražení do nožířských nezakalených polotovarů za studena (oceli N690, D2, Elmax, RWL 34 apod.). 2. Raznice, dle obrázku „logo kruh“ v rozměru 20x20 mm, pro ruční ražbu do kůže. Děkuji.
Poptávám reklamní značení na nákladní vůz
Poptávám reklamní značení na nákladní vůz, soubor označení firmy na tahač, černé provedení, výška 11 cm, šíře 15 cm. Děkuji.
Poptávám výrobu maskotů
Poptávám ušití maskota Večerníček a maskota Krteček na postavu vysokou 178 cm velikost 50. Děkuji Švarcová
Polepy autobusových zastávek v Říčanech II.
Předmětem zakázky je realizace polepů autobusových zastávek v katastru města Říčany včetně dodání a zpracování grafických návrhů, výroby a samotného tisku fólií, přípravy a vyčištění plochy k tisku, polep fólií s tiskem na plochu autobusových přístřešků. Předmět zakázky je dopodrobna specifikován a Příloze č. 4 – Technická specifikace a Příloze ...