Výmena okien a dverí na budove hlavného pavilónu, OPLDZ, ODLM
Predmetom zákazky je výmena okien a dverí a sklenených stien na objektoch Psychiatrickej nemocnice Hronovce, ul.Dr.J.Zelenyáka 65, 935 61 Hronovce. Zákazka zahŕňa demontáž starých okien a dverí a sklenených stien, ich likvidácie, montáže nových plastových okien, plastových a hliníkových dverí a plastových sklenených stien vrátane kovania, montáže ...
Poptávám sítě  proti hmyzu
Dobrý den, chtěl bych pouze sítě proti hmyzu do jednoho okna a jedněch balkonových dveří. Mám plastová okna. Brno - Slatina Děkuji za nabídku.
Poptávám opravu těsnění u oken a lakýrnické práce
Poptávám obnovu těsnění a nalakování klasických oken na Víta Nejedlého, Vyškov.
Poptávám úpravu vertikálních žaluzií
Dobrý den, měla bych dotaz. Lze inter. vertikální žaluzie zkrátit? Při koupi bytu majitel měl žaluzie až nad zem, já bych chtěla žaluzie pouze k parapetu.
Poptávám okenní žaluzie, vč. sítí
Dobrý den, poptávám okenní žaluzie do dvou pokojů a sítě proti hmyzu.
Poptávám venkovní rolety
Poptávám venkovní rolety (roletový překlad Heluz), včetně el.pohonů a kompletního příslušenství: v x š 7 ks-- 1500 x 1500 1 ks-- 2250 x 2000 1 ks-- 500 x 1000 1 ks-- 500 x 500 Rolety v barvě zlatý dub. Děkuji za nabídky
Základní školy - dodávka a montáž venkovních a vnitřních horizontálních žaluzií
Dodávka a montáž venkovních a vnitřních horizontálních žaluzií do 6-ti školských zařízení v Hradci Králové - ZŠ Mandysova, ZŠ Štefcova, ZŠ Štefánikova, ZŠ Pouchov, ZŠ Malšova Lhota a ZŠ Nový Hradec Králové.
Poptávám žaluzie na střešní okno
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu žaluzií, na střešní okno, dřevěné 102/64, cenu prosím i s montáží. Děkuji.
Poptávám žaluzie
Poptávám žaluzie: jedno okno 150*200 druhé okno 150*115 plus balkonové dveře 245*80 Montáž by byla na balkoně zatím děkuji
Poptávám plastová okna, vč. montáže
Výměna 3 ks oken za plastová - včetně žaluzií. Termín - od poloviny února. Lokalita - Rokycany
Markýza, Německo
Poptávám volně stojící markýzu 3,5x4,0 m
Základní školy - dodávka a montáž venkovních a vnitřních horizontálních žaluzií
Dodávka a montáž venkovních a vnitřních horizontálních žaluzií do 6-ti školských zařízení v Hradci Králové - ZŠ Mandysova, ZŠ Štefcova, ZŠ Štefánikova, ZŠ Pouchov, ZŠ Malšova Lhota a ZŠ Nový Hradec Králové.
Poptávám montáž předokenního sušáku prádla
Dobrý den! Měla bych zájem o dodávku a montáž předokenního sušáku bez vrtání do plastového okna šíře cca 130 cm. Prosím o informaci o ceně sušáku včetně montáže.
Poptávám venkovní okenní rolety
Poptávám zhotovení a montáž venkovní okenní rolety mřížované s el. nebo ručním pohonem na balkonové okno rodinného domku o rozměru: šíře 2500mm, výška 3300mm.
Poptávám předokenní rolety
Poptávám předokenní rolety bílé barvy do 2 oken ve staré zástavbě v Plzni, Koterovská tř. - rozměry oken cca š.103cm x v.167cm Prosím o zpracování cenové nabídky na dodávku a montáž a o termín dodání. Děkuji
Poptávám venkovní žaluzie
Dobrý den , poptávám venkovní žaluzie. Prosím o nabídku na dvě okna o rozměrech: délka 240cm. a šířka 150cm. S variantou klika a variantou motorek. Děkuji Lída Čížová.
Poptávám opravu dřevěné žaluzie
Hledám opravu dřevěné žaluzie KLASIK 25mm - přetržená šňůrka. Děkuji za nabídku.
Poptávám ND k žaluziím
Dobrý den, sháním náhradní díly pro žaluzie ISODESIGN od SOLAR-TECHNIK s.r.o. Jedná se mi o spojku pro řetízek, držák řetízku a boční krytky na horní profil.
Poptávám předokenní rolety
Poptávám předokenní rolety AL, alternativa plast, bílé,samonavíječ s kulatým tkalounem, rozměr: 1360 x 1360 2ks 1500 x 1500 1ks 700 x 700 2ks
Poptávám opravu žaluzií
Dobrý den, potřebuji opravit /vyměnit cca 2 kusy poškozených hliníkových žaluzií meziokenních. Moravské Budějovice.
Poptávám ND k vertikální žaluzii
Kde koupím (Praha nebo Benešov u Prahy) náhradní díly k vertikální žaluzii LuxaFlex, konkrétně kovový kryt pro mechaniku o délce 170 cm?
Poptávám instalaci protisluneční fólie na výlohu
Poptávám instalaci protisluneční fólie na výlohu v Jablonci nad Nisou.
Poptávám sítě proti hmyzu, Blansko
Dobrý den, potřebovala bych sítě proti hmyzu do dvou oken na ulici Okružní, Blansko. Prosím o sdělení, zda je možné můj požadavek realizovat. Děkuji.
Poptávám venkovní rolety vč. montáže
Dobrý den, uvažujeme o dodatečném pořízení venkovních rolet na dřevěná okna. Velikost oken je cca 125 cm šíře x 165 cm výška. Zajímají nás hlavně míry boxu, nakolik by bylo překryté okno v horní části (rám okna činí pouze asi 7 cm). Dále, jak hluboko do parapetu roleta zasahuje (na parapetu mám truhlíky...), zda lze integrovat příp. i síť proti ...
Poptávám venkovní žaluzie Isotra
Dobrý den, mám zájem o venkovní žaluzie Isotra, včetně montáže. Děkuji.