Poptávám okenní sítě
Dobrý den, prosím o zaslání cenové nabídky sítí proti hmyzu v pevném rámu, v bílé barvě, včetně vyměření, dopravy a montáže. Jedná se o tyto rozměry: 44cm x 76cm - 2ks 97cm x 112cm - 2ks 77cm x 112cm - 5ks Děkuji mnohokrát.
Poptávám exteriérovou roletu
Sháním roletu šíře 1,98 m výška 2,5 m exteriérovou , 3 ks. barva šedá, střírbá, bílá. materiál perforovaný , něco jako pogumovaný.
Poptávám římské rolety, vč. montáže
Dobrý den, vyrábíte a montujete také římské rolety? Děkuji za odpověď.
Poptávám žaluzie vč. montáže
Žaluzie na plastová okna - žaluzie horizontální (bílá barva) + práce, jedná se o cca 6m2. Liberec. Nabídněte cenu. Děkuji. Pavel Hybner
Poptáváme montáž markýzy
Dobrý den, poptávám montáž markýzy na balkón. S pozdravem Barošová
Poptávám venkovní hliníkové předokenní rolety
Poptávám venkovní hliníkové předokenní rolety s dodatečnou montáží na balkonové dveře a okno. Požaduji úplné zatmění interiéru a produkt, který je alespoň 15 let na trhu. Rozměry: balkonové dveře sklo 200x77cm, rám 232x95cm, okno sklo 108x77cm, rám 130x95cm. Prosím o cenovou nabídku varianty ručního a elektrického ovládání.
Výmena okien v objektoch EU v Bratislave
Predmetom obstarávania je výmena okien: - demontáž starých okien, - dodávka a montáž nových hliníkových okien a - dodávka a montáž interiérových roliet v objektoch Ekonomickej univerzity v Bratislave podľa realizačného projektu stavby.
Poptávám venkovní rolety
Zdravím, měl bych zájem o venkovní rolety na balkonové okno plus balkonové dveře , chtěl bych to jako komplet, pokud se rozhodnu, podle cenové nábidky, že ne, tak bych chtěl alespoň na venkovní stranu balkonových dveří a okna klasické žaluzie, udělejte mi obě cenové nabídky, přeji příjemný zbytek dne.
Poptávám výrobu markýzy
Dobrý den, hledám firmu pro zhotovení markýzy o velikosti cca 5 x 2,5 m ve standardním provedení z nepromokavé textilie. Můžete mi, prosím zaslat orientační kalkulaci na markýzu s mechanickým, ale i elektrickým ovládáním. Děkuji.
Poptáváme markýzu na terasu, vč. montáže
Poptáváme zakoupení a instalaci markýzy, na terasu RD, v Táboře. Velikost markýzy šíře 4 m, výsuv 3m, s ručním ovládáním. Děkuji Kvěch.
Průmyslové rolety, Slovensko
Poptávám zaslání cenové nabídky na vnější a vnitřní půmyslové rychlonavíjecí brány (rolety). Orientační rozměr je 3x3 m.
Poptávám okenní žaluzie
Dobrý den, prosím cenovou nabídku žaluzií do oken o rozměrech: 2x 54x120,1x 84x182,6x 41x131. Děkuji.
Poptávám cenovou nabídku na okenní sítě
Dobrý den, ráda bych věděla zda mi můžete vypracovat cenovou nabídku na sítě do oken. Rozměry oken 65 x 135 cm 1x 106 x 144 cm 2x Děkuji. Mrazová
Poptávám opravu žaluzií
Potřebuji opravit žaluzie, spěchá.
Poptávám žaluzie
Poptávám žaluzie v Liberci
Poptávám plastová okna, dveře, vč. příslušenství
Prosím o cenovou nabídku dvou oken tříkřídlích a jedno balkonové pevné + dveře.Dále na vše žaluzie a sítky proti hmyzu. Plast bílý, bez parapetu .Montáž podle ceny. Rozměry viz. příloha
Poptávám venkovní žaluzie
Poptávám venkovní žaluzie na 4 ks oken vel. 134/197 /od zdi ke zdi /
Poptávám okenní žaluzie pro rodinný dům
Poptávám žaluzie na RD, barva zlatý dub, celkem 10oken, 1francouzské
Poptávám výrobu a montáž eurooken
Poptávám výrobu a montáž eurooken: Rozměry: - 1 ks, 990 x 1.040 mm - 1 ks, 1.970 x 1.040 mm - 2 ks, 1.400 x 1.040 mm Požadavky: okna včetně vnitřních a vnějších parapetů a žaluzií
Poptávám žaluzie a sítě do oken
Poptáváme 4 ks vodorovných žaluzií do oken + síť proti hmyzu, Detail Chajda tel. 777 020 485, Hardman UH a.s.
Poptávám zasíťování balkónů
Dobrý den, prosím o nabídku na zasíťování balkónů. Plzeň Skvrňany.
Poptávám cenovou nabídku na žaluzie
Dobrý den, prosím o sdělení celkové ceny(DPH,montáž,doprava) hliníkových žaluzií celostínících na plastová okna barva hnědá(popř.hnědá metalíza).Rozměry 6 kusů 116x49cm. Děkuji Kubíčková,Olomouc Nové Sady.
Poptávám žaluzie do střešních oken
Poptávám žaluzie do střešních plastových oken.
Poptávám nacenění okenní žaluzie
Dobrýn den, jaká je cena včetně DPH okenní žaluzie Velux standart v bílém základním provedení pro okna zn. Velux MO 6 a MO 4. Děkuji za informaci.
Poptáváme montáž ochranné sítě na lodžii
Poptávám firmu z Brna a okolí, která provede zasíťování lodžie, jako ochranu před vypadnutím kočky z balkónu, tedy z kvalitní-pevné síťoviny. Jedná se o typickou lodžii panelákového domu v 8. patře. Požadavky - předběžná kalkulace, reference (možnost prohlídky již zasíťovaného balkonu - stačí fotodokumentace), možnost odinstalování a opětovného ...