Úspory energie - Jan Zatloukal
+ případné umožnění dílčího plnění Specifikace předmětu zakázky: - dodávka zdroje na vytápění (kotle na spalování biomasy/štěpky) včetně souvisejících instalatérských a stavebních prací, - dodávka štěpkovače. Zadavatel umožňuje dílčí plnění.
Snížení emisí kotle K4
Předmětem ZAKÁZKY je realizace akce – „Snížení emisí kotle K4“ zahrnující zejména: • Návrh technického řešení celého Díla • Zpracování DOKUMENTACE • Stavební práce • Dodávky zařízení • Montáž zařízení • Potřebné úpravy stávajících zařízení ZADAVATELE • Komplexní vyzkoušení celého zařízení • Uvedení zařízení do provozu
Poptávám koupi plynového kotle
Poptávám plynový kotel včetně instalace.
Poptávám seřízení plynového kotle
Dobrý den, prosím o seřízení a kontrolu plynového kotle Protherm - Panthers. Pardubice
Nákup materiálu na opravu a údržbu
Predmetom zákazky je záväzok uchádzača zabezpečiť verejnému obstarávateľovi materiál na opravu a údržbu. Verejný obstarávateľ umožňuje rozdeliť predmet zákazky na 3 časti. 2.3.1Časť 1. Inštalačný materiál. 2.3.2Časť 2. Kúrenársky materiál. 2.3.3Časť 3. Zámočnícky materiál.
Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávám tepelné čerpadlo. Opatřil Dušan
Snížení emisí kotle K4
Předmětem ZAKÁZKY je realizace akce – „Snížení emisí kotle K4“ zahrnující zejména: • Návrh technického řešení celého Díla • Zpracování DOKUMENTACE • Stavební práce • Dodávky zařízení • Montáž zařízení • Potřebné úpravy stávajících zařízení ZADAVATELE • Komplexní vyzkoušení celého zařízení • Uvedení zařízení do provozu
Poptávám výměnu kotle
Poptávám cenu za výměnu kotle na tuhá paliva za automatický kotel na tuhá paliva, včetně vyřízení dotace, montáže a vyvložkování komínu. Děkuji
Poptávám servis a revizi plynového kotle
Poptávám revizi a pozáruční servis plynového kondenzačního kotle Model INKA PMB 24.35 v okrese Karviná a Ostrava. Kotel nám byl instalován v roce 2011 a máme problém s digitálním chronotermostatem CRONO18.
Poptávám příslušenství k plynovému kotli
Sháním žhavící svíčky pro plynový kotel ELM LE BLANC. Děkuji.
Poptávám kotel na tuhá paliva s dotací
Poptávám kotel na tuhá paliva se schválenou dotací a montáž.
Poptávám ohřívač vody Fais
Poptávám ohřívač vody zn.Fais na 80 l.
Poptávám bezpečnostní snímač k plynovému kotli Protherm
Poptávám bezpečnostní snímač k plynovému kotli Protherm na podlahové topení.
Poptávám topné patrony
Poptávám cenovou nabídku na topné patrony HASCO: 6,5x80/250 250W 230V CE 024 Z110 Na 10 kusů HASCO 12.5x200 230VCe 031 Děkuji.
Vykurovanie, chladenie kultúrneho domu Dobrohošť
Vykurovanie, chladenie kultúrneho domu DobrohošťParametre sú podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú predložené elektronicky.
Poptávám průtokový ohřívač
Dobrý den, poptávám opravu el. průtokového ohřivače zn. Calgo.
Poptávám kruhové topné těleso
Poptávám kruhové topné těleso 2200W, 2200 W příkon, 230 V napětí, 30 mm rozteč vývodů, 58 mm délka vývodů, 70 x 22 mm rozměr příruby, 58 mm rozteč šroubů. Děkuji.
Poptávám topenářský materiál
Poptávám topenářský materiál, na plynový kotel Therm turbo 23 23,5KW v.č.45/5 r.v.1997 potřebuji trubku, která jde od čerpadla do topení, na ní je natéčkovaný pojišťovák. Děkuji.
Obnova budovy školských dielní SOŠ SPOJENEJ a OA
Stavebné práce na obnove budovy školských dielní SOŠ spojenej a OA Sabinov (zateplenie stien, striech, výmena okien a montáž fotovoltaického systému a jeho vyregulovanie) podľa kvalitatívnej a kvantitatívnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.
Poptávám držáky k přímotopu zn. Stiebel
Poptávám držáky na zeď pro přímotop Stiebel Eltron czk20s. Děkuji.
Poptávám obětovanou anodu
Poptávám obětovanou anodu pro plynový ohřívač vody Q7-30-NORS v.č. 050802568802 100 na zemní plyn.
2.1 Energeticky úsporné opatrenia vo vybratých priestoroch obce Podolie
Projekt vykurovania rieši nízkoenergetické vykurovanie tepelným čerpadlom 4 pavilónov materskej školy a solárny ohrev TÚV materskej školy, jedálne Z s MŠ, telocvične ZŠ s MŠ a štadióna OŠK v Podolí
Poptávám expanzní nádrž na kotel
Potrebujem expanznú nádrž na kotol Protherm 12 KOZ v.č. kotla 03051204391. Ďakujem. Košice, Slovensko.
Opravy, údržba a revize vysoušečů
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy o dílo s jedním uchazečem, se lhůtou plnění na 4 roky, na provádění servisních prohlídek, údržby, servisních oprav, el. revizí dle ČSN 331600 ed.2, elektronickou evidenci servisních úkonů a vyznačování informačních štítků na jednotlivé přístroje,které jsou majetkem Správy služeb hlavního města Prahy, ...
Poptávám žárovou trubku na plynový zářič
Poptávám žárovou trubku na sálavý plynový zářič RSTP 18 SPACE RAY.