Energetické úspory ve firmě DOČEŠ a. s.
Předmětem zakázky je dodávka automatického kotle na agropelety včetně montáže a nezbytných stavebních prací a dodávka plynového parního kotle a rozšíření rozvodů v areálu včetně montáže a nezbytných stavebních prací.
Energetické úspory v administrativní budově č.p. 1097, Rokycany
Předmětem zakázky jsou stavební práce v rámci projektu Energetické úspory v administrativní budově č.p. 1097, Rokycany, tj.: - zateplení obvodového pláště - zateplení stropní konstrukce - modernizace topného systému - změna zdroje tepla a ohřevu TUV, výměna otopných těles, realizace rozvodů ÚT a TUV
Zateplení sídla Ústavu pro studium totalitních režimů
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v zateplení a rekonstrukci obvodového pláště a střechy budovy sídla zadavatele. V rámci veřejné zakázky bude provedena demontáž stávajícího obvodového pláště včetně jeho ekologické likvidace, když vnitřní obkladové desky obvodového pláště obsahují azbest. Dále bude provedena demontáž ...
Oprava bloku A školského internátu
Predmetom zákazky je oprava ubytovacích jednotiek, sociálnych zariadení a chodieb spolu s výmenou okien na 2.NP, 3.NP, 4.NP školského internátu pri Strednej odbornej škole, Kysucká 14, 903 01 Senec. Predmet zákazky zahŕňa aj výmenu PVC, svietidiel, interiérových dverí, vykurovacích telies a maľovanie.
Zateplenie obvodových konštrukcií a rekonštrukcia vykurovania obecného úradu a kultúrneho domu
Zateplenie fasády, Zateplenie strechy, Výmena výplní otvorov, Bleskozvod, Vykurovanie
Poptávám servis kotle značky BAXI
Poptávám servis a čištění kotle BAXI ECO 240 FI,3compact.
Ekologizace zdrojů na fosilní paliva, Energetické centrum s.r.o, Jindřichův Hradec
Předmětem plnění je dodávka zdroje tepla - projektování, výroba, výstavba a uvedení do provozu nového horkovodního kotle na fytomasu (seno, sláma ve standardizovaných balících) o jmenovitém tepelném výkonu 10,0 MW a jeho související technologie do Energetického centra s.r.o.
Decentralizace vytápění závodu
Dodávka, instalace a zprovoznění kondenzačních plynových kotlů do 10 kotelen dle zpracované projektové dokumentace. Součástí zakázky je rovněž zajištění potřebných povolení provozu (např. povolení provozu zdrojů znečišťování ovzduší). Předmětem zakázky není: - instalace plynovodu (po plynoměry kotelen), - vyvedení spalin jednotlivých kotlů ...
Úspory energie administrativní budovy společnosti ROLINE ITERNATIONALE SPEDITION s.r.o.
Zateplení objektu s výměnou otvorových výplní vč . výměny zdroje vytápění
Poptávám elektrický bojler
Poptávám elektrický bojler pod kuchyňskou linku, 5 litrů tlakový.
Rekonstrukce centrální výtopny města Rýmařov
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce plynové horkovodní kotelny jako nového teplovodního zdroje tepla ve stávající Centrální výtopně města Rýmařov. Projektová dokumentace řeší výměnu stávajících horkovodních plynových kotlů za tři nové nízkoteplotní plynové kotle ve stávající kotelně. Předmětem rekonstrukce je dodávka a montáž 3 ks ...
Poptávám elektrický ohřívač vody
Poptávám el. ohřívač vertikální, Dražice 50l.
Poptávám izolaci dvířek pro kotel značky Viadrus
Poptávám izolaci dvířek pro kotel Viadrus G 50 3. Děkuji.
Poptávám revizi kolte na tuhá paliva
Poptávám revizi kotle VIGAS 25.
Poptávám opravu elektrického bojleru
Poptávám opravu el. bojleru ELECTROLUX EWH- 30 R N. Přestala téct teplá voda a el. přívod je v pořádku, takže se asi jedná o topné těleso. Jsem z Klatov.
Poptávám revizi kotle na tuhá paliva
Poptávám revizi kotle Benekov Ling 25.
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody, 10 L.
Dodávka a instalace zdrojů tepla v halách průmyslového areálu
• Dodávka zdrojů tepla – kotlů (6 ks závěsných kotlů, 1 ks stacionární kotel, výkon kotle 40 – 45 KW) se systémem měření a regulace (dále i MaR) vč. potřebných čidel, kabeláže a konektorů pro napojení čerpadel, apod. (blíže specifikováno v příloze č. 1, kolonka popis položky) • Instalace / montáž kotlů (připojení kotlů na systém vč. spojovacího ...
Kotel, Rakousko
Chci koupit kotel, Hercules Viadrus U26 7clanku.
Ústredné vykurovanie a zdroj tepla
Predmetom zákazky je inštalácia ústredného vykurovania, prípravy teplej úžitkovej vody a zdroja tepla pre Obecné športového a oddychového centrum v obci Široké.
Vytápění výrobní haly Zenith společnosti Rieder Beton
Předmětem plnění je dodávka a montáž topných technologií a příslušenství nezbytného pro vytápění haly „Zenith“ společnosti Rieder Beton. Podrobněji je dodávka popsána v Příloze č. 4 ZD – Dokumentace pro výběr dodavatele.
Praha GŠ - ekologizace kotelen v budově A a D
Rekonstrukce plynových nízkotlakých kotelen v budově A a D v objektu Generálního štábu AČR v Praze vč. výměny kotlů, aby splňovaly požadavky na snížené emisní limity platné od 1. 1. 2018.
Praha GŠ - ekologizace kotelen v budově A a D
Rekonstrukce plynových nízkotlakých kotelen v budově A a D v objektu Generálního štábu AČR v Praze vč. výměny kotlů, aby splňovaly požadavky na snížené emisní limity platné od 1. 1. 2018.
Vytápění výrobní haly Zenith společnosti Rieder Beton
Předmětem plnění je dodávka a montáž topných technologií a příslušenství nezbytného pro vytápění haly „Zenith“ společnosti Rieder Beton. Podrobněji je dodávka popsána v Příloze č. 4 ZD – Dokumentace pro výběr dodavatele.
Úspory energie - Jihoexpres Agro - Lišov
Zakázka je rozdělena na 2 části: část 1: - zateplení střechy, - instalace osvětlení, - instalace nového zdroje vytápění. část 2: - instalace fotovoltaického systému.